Σαββατο 5 Απριλιου 2014

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

H Λαμποράλ Έδωσε Την Πρόκριση Στην Ελλάδα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Λαμποράλ Κούτσα νίκησε την Φενέρμπαχτσε με 95-73 και αυτό το αποτέλεσμα έστειλε από τώρα και τις δύο ελληνικές ομάδες στην «οκτάδα».

Η Λαμποράλ Κούτσα έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό αφού επικράτησε της Φενέρμπαχτσε με 95-73. Με την ήττα τους οι Τούρκοι αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση και πλέον οι Πρωταθλητές Ευρώπης προκρίθηκαν (ακόμη κι αν ηττηθούν δύο φορές).

Η Λαμποράλ Κούτσα ήταν βαθμολογικά αδιάφορη, ωστόσο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς χαρακτηρίζονταν αδιάφοροι και στην κυριολεξία διασύρθηκαν από τον αντίπαλό τους. Η τουρκική ομάδα δεν έπαιζε καθόλου άμυνα και κάπως έτσι οι Βάσκοι προηγήθηκαν στο 14' με 29-21. Σε εκείνο το σημείο και με μπροστάρη τον Μπο Μακάλεμπ η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση αλλά όχι για πολύ. Η Λαμποράλ Κούτσα βρήκε και πάλι λύσεις και στο ημίχρονο προηγήθηκε με 47-38. 

Στην επάναληψη θα περίμενε κανείς από τους Τούρκους να μπουν αποφασισμένοι, αλλά αυτοί έκαναν μόνο λάθη τα οποία οι Ισπανοί τα εκμεταλλέυτηκαν και η διαφορά ανέβηκε στο +21 (60-39, 23'). Έκτοτε σε κανένα σημείο δε μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί οι παίκτες του Ομπράντοβιτς, η διάφορα μεγάλωνε (77-50, 29') οπότε η Λαμποράλ Κούτσα δεν είχε τον παραμικρό λόγο να ανησυχεί. Το ματς συνεχίστηκε καθαρά για διαδικαστικούς λόγους όπου οι Βάσκοι νίκησαν με 95-73.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 47-38, 78-54, 95-73
Λαμποράλ Κούτσα (Σκαριόλο): Μαϊνόλντι 5 (1), Νοτσιόνι 15 (3/3 τριπ.), Ποέτα 3 (1), Χάνγκα 10, Χάμιλτον 11 (2), Ντιοπ, Σαν Εμετέριο 14 (2), Πλάις 15 (10 ριμπ.), Ερτέλ 14 (2), Γιέλινεκ 3 (1), Φαν Όστρουμ, Κοζέρ 5 (1).
Φενέρμπαχτσε (Ομπράντοβιτς): Μακάλεμπ 19, Τζάκσον, Ονάν 1, Μπιέλιτσα 5 (1/4 διπ., 1/4 τριπ.), Μαχμούτογλου 5 (1), Κλέιζα 9 (11 ριμπ.), Τουρκγιλμάζ 2, Σαβάς 4, Ζόριτς 9, Μπιρσέν, Μπογκντάνοβιτς 14 (1), Πρέλτζιτς 5 (1).

Πηγή: gazzetta.gr


Ετικέτες ευρωλιγκα    λαμποραλ   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

marios
ganoxoritou
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Σαρακατσαναίοι Και Ελληνική Επανάσταση Του Στυλιανού Σούρλα, Υποψ. Περιφερειακού Συμβούλου - Δ ι κ η γ…
Συγγνώμη Αρχιστράτηγε... Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
«Οδός ;» Αίτημα Για Ονοματοδοσία Για Κωνσταντίνο Χαλκίδη Και Χρήστο Καρανάσιο Της Λίας Γκουντρουμπή Θώμου, Δημ. Σύμβουλος 4ης Δημ. Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων
Η Γυναίκα Στο Σοσιαλισμό Της Δήμητρας Σίσκου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εργατών Λάρισας του ΚΚΕ
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςH Λαμποράλ Έδωσε Την Πρόκριση Στην Ελλάδα Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων