Τεταρτη 26 Μαρτιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

«Θέλουμε Ο Πλεξίδας Να Παραμείνει Κοντά Μας» - Ανακοίνωση Των Παικτών Της ΑΕΛ Υπέρ Του Χρηματοδότη Και Κατά Του Κυριακίδη!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Μάλιστα για του λόγου το αληθές έστειλαν και φωτοτυπία με το χειρόγραφο κείμενο και τις υπογραφές τους στα τοπικά ΜΜΕ...

Στο πλευρό του Βαγγέλη Πλεξίδα τάσσονται οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και παράλληλα εξαπολύουν επίθεση στον Ηλία Κυριακίδη, τον οποίο κατηγορούν πως "πουλάει"... ΑΕΛ!

“Πρώτη φορά πηγαίνουν οι Σύνδεσμοι στη Διοίκηση για έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ενώ έχουν περάσει χιλιάδες καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές. 
Ευχαριστούμε τον κύριο Πλεξίδα για όλα μέχρι τώρα που έχει κάνει για μας.

Είμαστε ερασιτέχνες και είμαστε οικογένεια από την πρώτη στιγμή. Μέχρι και σήμερα είμαστε πληρωμένοι στο ακέραιο και ευχαριστούμε πάλι αυτόν τον άνθρωπο που έχει κάνει τόσα μέχρι σήμερα για μας και λέγεται Πλεξίδας.

Όλο αυτό που έχει γίνει εδώ και 2 μήνες είναι αποτέλεσμα από μία συμπεριφορά ενός πρώην συμπαίκτη μας που λέγεται Κυριακίδης Ηλίας. ΑΕΛ δεν το πουλάς, είσαι!!!

Είμαστε οικογένεια και είμαστε πρώτοι. Είμαστε στον τελικό και θέλουμε ο κ. Πλεξίδας να παραμείνει κοντά μας μέχρι το καλοκαίρι. Ο καθένας μας αφού δεν κάνουμε για εδώ να τραβήξει τον δρόμο του”.

Σικαλιάς, Πλιάγκας, Καρακατσάνης, Στεφανίδης, Αγτζίδης, Ρούσσης, Αραμπατζής, Σαββίδης, Καρανίκας, Πατινιώτης, Κωτσιόπουλος, Καρακούτσης, Νεμπεγλέρας, Μπουσινάκης, Γκούρτσας, Κουλίδης, Τσεμπερίδης, Αγρόδημος, Παπαγιάννης, Σιάκκας, Κορομηλάς, Γαρυφαλλόπουλος.

 

Ετικέτες ΑΕΛ    ποδοσφαιριστες    Ανακοίνωση   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014 22:19

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

filippou

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Σαρακατσαναίοι Και Ελληνική Επανάσταση Του Στυλιανού Σούρλα, Υποψ. Περιφερειακού Συμβούλου - Δ ι κ η γ…
Συγγνώμη Αρχιστράτηγε... Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
«Οδός ;» Αίτημα Για Ονοματοδοσία Για Κωνσταντίνο Χαλκίδη Και Χρήστο Καρανάσιο Της Λίας Γκουντρουμπή Θώμου, Δημ. Σύμβουλος 4ης Δημ. Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων
Η Γυναίκα Στο Σοσιαλισμό Της Δήμητρας Σίσκου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εργατών Λάρισας του ΚΚΕ
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμος«Θέλουμε Ο Πλεξίδας Να Παραμείνει Κοντά Μας» - Ανακοίνωση Των Παικτών Της ΑΕΛ Υπέρ Του Χρηματοδότη Και Κατά Του Κυριακίδη! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων