Τριτη 12 Μαϊου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Γλίτωσε Στο 94΄ Η ΑΕΛ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο 94΄η ΑΕΛ γλύτωσε από την τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς σε νεκρό χρόνο ο Νεμπεγλέρας με φάουλ ισοφάρισε σε 1-1.

Το συγκρότημα του Γιώργου Στράντζαλη πραγματοποίησε κακή εμφάνιση σε όλη την διάρκεια του αγώνα με τον Καμπανιακό και είναι χαρακτηριστικό πως είχε μόνο μία ευκαιρία!

Αντίθετα οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι και έδειξαν με την απόδοσή τους πως ήθελαν περισσότερο τη νίκη.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο και τους “βυσσινί” να προσπαθούν να κάνουν παιχνίδι.

Στο  7΄μετά από κόρνερ του Υψηλού και αναταραχή στα καρέ της ΑΕΛ ο Αντωνιάδης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, όμως η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών, ενώ το δεύτερο σουτ που επιχείρησε ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σικαλιά.


Στο 19΄το συγκρότημα της Χαλάστρας απείλησε ξανά όταν ο Αντωνιάδης  με ωραία προσπάθεια απέφυγε δύο αντιπάλους έδωσε στον Τσαταλιό όμως αυτός έχασε τον βηματισμό του και έπεσε λίγο πριν βγει τετ-α-τετ με τον Σικαλιά.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος που θύμιζε περισσότερο χωράφι παρά γήπεδο με τις λακούβες ήταν ανασταλτικός παράγοντας για την λαρισινή ομάδα να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει με αποτέλεσμα η δύναμη και οι σέντρες να είναι τα βασικά στοιχεία για να απειλήσει την εστία του Καμπανιακού.

Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι έφταναν με χαρακτηριστική ευκολία στα καρέ του Σικαλιά εκμεταλλευόμενοι τα αβίαστα λάθη των «βυσσινί».


Στο 27΄ο Υψηλός μπήκε στην περιοχή έκανε το δυνατό σουτ όμως με αυτοθυσία έκανε το τάκλιν ο Τσεμπερίδης και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο επόμενο λεπτό ο δραστήριος Αντωνιάδης από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα ο Χρήστου πήρε την κεφαλιά ανενόχλητος, όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Σικαλιά.

Η πρώτη καλή στιγμή για το συγκρότημα του Γιώργου  Στράντζαλη καταγράφηκε στο 33΄με το σουτ του Νεμπεγλέρα έκω από την περιοχή και την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Παππά.

Στην επανάληψη ο τεχνικός της ΑΕΛ πέρασε στο παιχνίδι τον Πλιάγκα στη θέση του Αραμπατζή προκειμένου να κάνει πιο επιθετική την ομάδα.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 50΄με σουτ του Υψηλού που με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ ο Σικαλιάς. Στη συνέχεια της φάσης ο Δουρμούσης πήρε την κεφαλιά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Όσο περνούσε η ώρα η δύναμη και τα σκληρά μαρκαρίσματα ήταν σε κάθε φάση αυτά που κυριαρχούσαν.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΛ έγινε λίγο πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα όταν μετά από γύρισμα του Μπουσινάκη ο Στεφανίδης βρέθηκε σε θέση βολής έπιασε το δυνατό σουτ όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς πέρασε ξυστά από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 68΄φάουλ του Τσαταλιού δύο παίκτες του Καμπανιακού δεν κατάφεραν να σπρώξουν με προβολή την μπάλα στα δίχτυα.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο με την είσοδο των Γκούρτσα-Μπλέντι η ΑΕΛ έγινε πιο επιθετική και έψαξε το γκολ.

Όμως στο 75΄και έπειτα από λάθος στη μεσαία γραμμή ο Αντωνιάδης με ασίστ βρήκε τον Προβατίδη και αυτός με υποδειγματικό πλασέ νίκησε τον Σικαλιά πετυχαίνοντας το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Καμπανιακός έχασε μοναδική ευκαιρία να κλειδώσει το τρίποντο όταν ο Αντωνιάδης μπηκε στην περιοχή και σούταρε στέλνοντας την μπάλα άουτ και ενώ δίπλα του στο σημείο του πεναλτι ήταν μόνος του ο Προβατίδης.

Στις καθυστερήσεις η ΑΕΛ έψαξε το γκολ της ισοφάρισης ενώ ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι σε τράβηγμα του Στεφανίδη.

Η λύτρωση για την λαρισινή ομάδα ήρθε στο 94΄με φάουλ του Νεμπεγλέρα, που γλύτωσε τους «βυσσινί» από την τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Καμπανιακός:Παππάς, Παπάζης, Γκόλτσης, Δουρμούσης, Ρακαβίνας.Αντωνιάδης, Υψηλός, Χατζόπουλος, Χρήστου, Τσαταλιός(87΄Μουρουζίδης),Τρικαλινός(67΄Προβατίδης).

ΑΕΛ: Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Αραμπατζής(46΄Πλιάγκας)/, Τσεμπερίδης, Στεφανίδης, Καρακατσάνης(66΄Γκούρτσας), Μουσινάκης(70΄Μπλέντι)

Πηγή: larissa sport news.gr (Του Χρήστου Ευθυμίου)

Ετικέτες ΑΕΛ    Ισοπαλία   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

  • Ανέβηκε Η Διαφορά, Ανέβηκε Και Η ΑΕΛ!

    Η ΑΕΛ μετά και την νίκη μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου πέρασε στην 3η θέση. Δείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία

  • Επεισόδια Στο Φινάλε!

    Εκτεταμένα επεισόδια δημιουργήθηκαν μετά την λήξη της αναμέτρησης στον Βόλο!

  • Ένα Και Να Καίει

    Με τον Μίλαν Μπόγιοβιτς να σκοράρει στο 50ο λεπτό η ΑΕΛ έφυγε νικήτρια με 1-0 από τον Βόλο.

  • Φιέστα Ανόδου Για Την ΑΕΛ

    Η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ καλεί τους φίλους της ομάδας να έρθουν να γιορτάσουν μαζί της την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ'

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΓλίτωσε Στο 94΄ Η ΑΕΛ! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων