Παρασκευη 28 Μαρτιου 2014

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Kαι Ο Άγιος... 5αρα Θέλει! Η ΑΕΛ Σκόρπισε Τον Άγιο Θωμά Στην Πρέβεζα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όπως πρέπει να παίρνει κάθε νίκη. Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, η ΑΕΛ νίκησε όχι μόνο τον Άγιο Θωμά,

αλλά και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και τον άσχημο αγωνιστικό χώρο! Τελικό αποτέλεσμα; 5 – 0 υπέρ των «Βυσσινί»! Τα γκολ για την ομάδα πέτυχαν οι Πλιάγκας (2), Γκούρτσας, Νεμπεγλέρας και Μπλέντι.

Κυρίαρχος από την αρχή!

Ανάσα δεν άφησε να πάρει η ΑΕΛ τον αντίπαλο από την αρχή.  Πίεζε ψηλά, κυκλοφόρησε την μπάλα στρωτά (όσο ήταν αυτό δυνατόν λόγο της άσχημης κατάστασης του γηπέδου), χάνοντας την πρώτη της ευκαιρία στο 7ο λεπτό, όταν ο Γκούρτσας, βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή, κοντρόλαρε την μπάλα, σούταρε, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

Με αμείωτο ρυθμό συνέχισε να βγαίνει στην επίθεση η ΑΕΛ, χάνοντας ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία στο 10΄ με τον Στεφανίδη, ο οποίος με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα μόλις πάνω από τα δοκάρια του Πανούση!

Ήρθαν και τα γκολ…

Εκεί που οι «Βυσσινί» πίεζαν αλλά δεν μπορούσαν για ένα δεκάλεπτο να κάνουν κάποια φάση ήρθε το γκολ. Συγκεκριμένα, ο Νεμπεγλέρας έκανε το σουτ, ο Πανούσης απέκρουσε, το ριμπάουντ πήρε ο Δημήτρης Πλιάγκας, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του ανήμπορου να  αντιδράσει Πανούση.

Κάπου εκεί, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να απειλήσουν. Κάτι που δεν κατάφεραν σε γενικές γραμμές, παρά μόνο στο 35ο λεπτό όταν ο Σιδέρης έπιασε ένα καλό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Σικαλιάς σε ετοιμότητα απέκρουσε την μπάλα.

Η απάντηση της ΑΕΛ σε αυτή τη φάση ήρθε με… γκολ! Στο 38΄λοιπόν μετά από γέμισμα των παικτών της «Βασίλισσας του Κάμου» ο Γκούρτσας βρέθηκε ολομόναχος στην αντίπαλη περιοχή και με ένα έξοχο τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Μάλιστα οι «Βυσσινί» θα μπορούσαν να είχαν πάει στα αποδυτήρια με ακόμη μεγαλύτερο σκορ, αλλά το γκολ που πέτυχε ο Μήτσης στο 44΄ακυρώθηκε από τον διαιτητή, καθώς ο ίδιος θεώρησε πως η μπάλα έχει βρει σε χέρι των παικτών της ΑΕΛ.

Ιδανικό ξεκίνημα!

Τι και αν δεν μέτρησε το γκολ που πέτυχε ο Μήτσης στο 44΄; Η ΑΕΛ μπήκε φορτσάτη στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47΄κλείδωσε το νέο εκτός έδρας τρίποντο. Ο Πατινιώτης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε, κατέληξε στον Πλιάγκα ο οποίος με ωραίο, ψύχραιμο πλασέ, έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Πανούση, διπλασιάζοντας τα τέρματά του και κάνοντας το 3 – 0 υπέρ των «Βυσσινί»!

Ο πρωταγωνιστής Σικαλιάς!

Μετά την επίτευξη του τρίτου γκολ ο ρυθμός έπεσε. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Άγιος Θωμάς. Βγήκε στην επίθεση και βρήκε κενούς χώρους σε δύο – τρεις περιπτώσεις! Στο 51΄ο Σιδέρης θα εκτελέσει απευθείας φάουλ με πολύ δύναμη, αλλά ο Σικαλιάς θα αποκρούσει με υπερένταση.

Ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, μετά από λάθος του Σιάκκα και πάλι ο Σιδέρης θα μπει στην αντίπαλη περιοχή, θα σουτάρει, όμως εξ΄επαφής ο Σικαλιάς θα του πει και πάλι όχι!

Και 4o και 5ο!

Η ΑΕΛ όμως δεν είχε πει ακόμη την τελευταία της κουβέντα. Συνέχιζε να πιέζει και να… σκοράρει! Στο 68΄λοιπόν ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Νεμπεγλέρας επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Πανούσης έκανε εντελώς λάθος εκτίμηση και η μπάλα κατάληξε στην αριστερή του γωνία.

Αυτό όμως δεν ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Γιατί λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 72΄, ο Μπλέντι με πολύ ωραίο τελείωμα μετά από ωραία προσπάθεια του Μήτση και κεφαλιά του Μπουσινάκη, θα κάνει το 5 – 0 βάζοντας και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.
Οι Συνθέσεις

ΑΕΛ(Γιώργος Στράντζαλης): Σικαλιάς, Μήτσης, Καρανίκας, Ρούσσης(69΄Κορομηλάς), Σιάκκας, Νεμπεγλέρας, Πατινιώτης(77΄Αγρόδημος), Μπλέντι, Πλιάγκας(57΄Μπουσινάκης), Στεφανίδης, Γκούρτσας.

Άγιος Θωμάς(Κώστας Αμάραντος): Πανούσης, Νίκου, Μπάτσος, Μάρκος, Τσιόκας, Λαζαρίδης, Σκαμνέλος, Χουλιάρας(53΄Δαρδαμάνης), Δημουλιάς, Καταπόδης, Σιδέρης.

Ετικέτες ΑΕΛ    αγιο θωμα    πρέβεζα   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2014 17:08

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

filippou

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Σαρακατσαναίοι Και Ελληνική Επανάσταση Του Στυλιανού Σούρλα, Υποψ. Περιφερειακού Συμβούλου - Δ ι κ η γ…
Συγγνώμη Αρχιστράτηγε... Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
«Οδός ;» Αίτημα Για Ονοματοδοσία Για Κωνσταντίνο Χαλκίδη Και Χρήστο Καρανάσιο Της Λίας Γκουντρουμπή Θώμου, Δημ. Σύμβουλος 4ης Δημ. Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων
Η Γυναίκα Στο Σοσιαλισμό Της Δήμητρας Σίσκου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εργατών Λάρισας του ΚΚΕ
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςKαι Ο Άγιος... 5αρα Θέλει! Η ΑΕΛ Σκόρπισε Τον Άγιο Θωμά Στην Πρέβεζα Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων