Παρασκευη 14 Φεβρουαριου 2014

Βαλεντίνος, Βαλεντίνη

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Προτάσεις Για Το Europa League 3-10-2013

Οκτ 03, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Καλημέρα φίλες και φίλοι του press-a.gr από τον Σοφό του Στοιχήματος. Έκτακτο παράρτημα σήμερα με παιχνίδια Europa League

και είμαστε εδώ μετά από μια μίνι συνεδρίαση του Συμβουλίου των Σοφών για τα σημερινά παιχνίδια. Ευχαριστούμε για την στήριξη για τα ωραία μηνύματά σας και φυσικά χαιρόμαστε που μέρα με τη μέρα γινόμαστε αγαπημένη συνήθεια. Για όσα είδαμε χθες και προχθές δεν έχουμε λόγια. Πιάσαμε τις προβλέψεις στα βασικά σημεία και περιμέναμε δύο over (το ένα μάλιστα το περιμέναμε από το 15΄ λεπτό και δεν ερχόταν στο Emirates) αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι το στοίχημα. Τι έχουμε για σήμερα; Μια τετράδα και ένα συστηματάκι και εσείς δεν έχετε παρά να συνδυάσετε σωστά και να πάτε ταμείο. 

Στη δυνατή τετράδα για σήμερα με απόδοση 14.32 έχουμε  στο 153) το ΑΛΚΜΑΑΡ-ΠΑΟΚ όπου θα ζητήσουμε το 2-3 goal με απόδοση 1.80. Με βάση την εικόνα και των δύο ομάδων είναι αρκετά πιθανό.  Στο 154) έχουμε στο γειτονικό Βέλγιο το ΓΚΕΝΚ-ΤΟΥΝ όπου με ρίσκο θα πάμε στον άσο με απόδοση 1.70 

Επειδή η Πορτογαλία μας πήγε μια χαρά το προηγούμενο διήμερο στις προβλέψεις, θα συνεχίσουμε στο 170) με το ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ-ΠΑΝΤΟΥΡΙ όπου φυσικά βλέπουμε άσο με απόδοση 1.95. Τέλος θα περιμένουμε στο 171) το καμάρι της Ουαλίας να κερδίσει στο ΣΟΥΟΝΣΙ-ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ αλλά θα προτιμήσουμε και το 4-6 goal με απόδοση 2.40 

153

ΑΛΚΜΑΑΡ-ΠΑΟΚ

2-3 goal

1.80

Απόδοση τετράδας

14.32

154

ΓΚΕΝΚ-ΤΟΥΝ

1

1.70

170

ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ-ΠΑΝΤΟΥΡΙ

1

1.95

171

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

4-6

2.40

Σύστημα με εκπλήξεις 3-4-5 έχουμε για τη συνέχεια με αρκετό ρίσκο για να γεμίσουν τα πορτοφόλια. Έχουμε και λέμε λοιπόν.

149

ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ-ΤΟΤΕΝΑΜ

Χ

3.90

 

 

Σύστημα

 3-4-5

152

ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ

2.90/3.25

161

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΛΑΤΣΙΟ

Χ

3.15

162

ΤΡΟΜΣΟ-ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ

Χ2

3.20/2.65

167

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

2

3.10

Καλή επιτυχία καλά και κέρδη και θα είμαστε πάλι εδώ το πρωί του Σαββάτου με προτάσεις από το κουπόνι του Σαββατοκύριακου. Ήδη ξεκινήσαμε ετοιμασίες για να πάτε ταμείο με καλές και πολλές επιλογές. Ως τότε καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ και δείτε ωραία Ευρωπαϊκά παιχνίδια με πολλά γκολ και καλό θέαμα.

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ετικέτες ΣΤΟΙΧΗΜΑ   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

diamantos
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Τρόικα Λειτούργησε Σαν ...Χασάπης Του Μπάμπη Παπασπύρου (Γραμματέας Τεκμηρίωσης και Πολιτευτής Ν. Λάρισας Ανεξάρτητοι Έλληνες)
Ακριβά Μου Διόδια... Της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας
Η Παραίτηση Του Εικαστικού - Δωρητή Κ. Πανιάρα Απο Την Πινακοθήκη Λάρισας Του Μάριου Ξηρομερίτη ( Χειρουργός ουρολόγος - π. Πρόεδρος Πινακοθήκης Λάρισας –Μουσείο…
Τα Τρένα Των Συμπτώσεων... Της Ευφροσύνης Πάλλα, φοιτήτριας Ιατρικής
Ας Μην Αφήσουμε Την Κληρονομιά Μας Να Γίνει Ερείπια Του Μάριου Ξηρομερίτη (Χειρουργός ουρολόγος Π. πρόεδρος Δημοτικής Πινακοθήκης –Μουσείο Γ.ΙΚατσίγρα)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΠροτάσεις Για Το Europa League 3-10-2013 Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων