Πεμπτη 29 Αυγουστου 2013

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

ΑΕΛ- Η Δεύτερη Μέρα Στο Καρπενήσι, Η Μεταγραφή Της Ημέρας Και Το Φιλικό Με Τη Νίκη

Αυγ 26, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ΑΕΛ διανύει την δεύτερη μέρα της στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιεί την βασική προετοιμασίας της. Από την Κυριακή

το βράδυ (25.8) στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας βρίσκεται ο νεαρός ποδοσφαιριστής Γιώργος Διαμαντόπουλος με σκοπό να δοκιμαστεί.

Ο 22χρονος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και πέρυσι φόρεσε την φανέλα του Βύζαντα Μεγάρων, ενώ ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης. Με τους <<κιτρινόμαυρους>> 15 συμμετοχές όπου στις έξι έπαιξε ως βασικός. Η θέση του είναι αμυντικό χαφ, ενώ αγωνίζεται κατά συνθήκη και στη δεξιά πλευρά του κέντρου. Ο Κωσταντίνος Παναγόπουλος θα τον παρακολουθήσει τις ερχόμενες ημέρες στις προπονήσεις, ενώ φιλοδοξεί να τον <<τεστάρει>> και σε φιλικό παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Δευτέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, μαζί με τον Αγριόδημο... Τέλος, εκτός από τον Βύζαντα, έχει εμπειρία και από Football League 2, καθώς τη σεζόν 2011-12 είχε γεμάτη χρονιά στη Ζάκυνθο με 24 παιχνίδια και 4 τέρματα.

«Το βάρος στην τακτική»...

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα προετοιμασίας της Λάρισας στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας το Καρπενήσι. Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος έκανε δύο προπονήσεις στους ποδοσφαιριστές του μία το πρωί και μία το απόγευμα..

Το πρωί ο τεχνικός της ΑΕΛ έδωσε βάρος στη φυσική κατάσταση των παικτών, χωρίς εκείνοι να ακουμπήσουν μπάλα. Το απόγευμα, δίχως μπάλα δεν έγινε τίποτα. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις τακτικής στο αμυντικό κομμάτι, ασκήσεις κατοχής αλλά και δίτερμα.

Στις αμυντικές ασκήσεις, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τετράδες (4 αμυντικοί και ένα αμυντικό χαφ) με σκοπό την ενδυνάμωση τους σε αυτό το κομμάτι.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αγριόδημος - Διαμαντόπουλος. Ο δεύτερος βρίσκεται σε περίοδο δοκιμής. Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ την συγκεκριμένη ανάρτηση...

Στο Καρπενήσι ο Δρυστέλλας

Ο έμπειρος διαιτητής Θανάσης Δρυστέλλας, βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου για να παρακολουθήσει την προπόνηση της ΑΕΛ. Όπως τόνισε, στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα μείνει για μία εβδομάδα με σκοπό την ξεκούραση. Στο γήπεδο, ήταν με τα παιδιά του...

Συνάντηση με «μπόλικες» αναμνήσεις!

Δίπλα από την πισίνα γνωστού ξενοδοχείου στο Καρπενήσι, τα είπαν σε...
ζεστό κλίμα ο Ηλίας Κυριακίδης και ο Σπύρος Χριστόπουλος.

Ο πρώτος, ανήκει στο ρόστερ της ΑΕΛ, ενώ ο δεύτερος διετέλεσε μέλος της από το 2005 έως το 2008 και τώρα εκτελεί χρέη προπονητή τερματοφυλάκων στον Πανηλειακό που διαμένει στον ίδιο χώρο με την Λάρισα.

Όπως καταλαβαίνεται οι δυο τους, υπήρξαν συμπαίκτες στη πρώτη θητεία του Ηλία Κυριακίδη με τους «βυσσινί». Σε ολιγόλεπτη συνομιλία, είπαν αρκετά, για την κοινή τους αγάπη το ποδόσφαιρο, ενώ ο Χριστόπουλος τόνισε πως όταν σταμάτησε το άθλημα, πέρασε μία περίεργη εποχή, αφού «ο Βασιλιάς των σπορ» του έλειψε πολύ.

*Στο προπονητικό κέντρο του Καρπενησίου βρέθηκε ο Διονύσης Παπάς που αποτελεί «τα μάτια» του Βαγγέλη Πλεξίδα στην προετοιμασία της ΑΕΛ.

Στο μεταξύ η ΑΕΛ 1964 ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παρασκευά Ανδριόπουλο. Αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και γεννήθηκε το 1994.

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ
12-13 Α Παοκ U20
12-13 Β Πιερικός

Φιλικό Με Νίκη Βόλου

Η ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού στις 8/9/2013 ημέρα Κυριακή και ώρα 20:00, στο Στάδιο Αλκαζάρ με την ομάδα της Νίκης Βόλου.





Αποστολή στο Καρπενήσι: Κυριάκος Αποστόλου

Ετικέτες ΑΕΛ    προετοιμασια   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 00:10 Διαβάστηκε 72 φορές

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε.- 7.000 Εκπαιδευτικοί Σε… «Αναμμένα Κάρβουνα» Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, χιλιάδες εκπαιδευτικοί ζουν…
Ποιος Δήμαρχος Ή Ποια Λάρισα;  «Οι απλοί άνθρωποι, αυτοί που τα ονόματά τους δεν μπαίνουν σε βιβλία…
Αυτοί Δεν Είναι Έλληνες...  Τι σχέση έχουν οι πολιτικοί που με την υπογραφή τους ξεπούλησαν την…
Nα Πουλάς, Αλλά Και Να Κερδίζεις Την εβδομάδα που έφυγε δυο σπουδαίοι επαγγελματίες αθλητές αποφάσισαν να αφήσουν τον…
Η Μεγάλη Ώρα Για Την Πατρίδα... Απόψε θα γίνει στη Βουλή η ψηφοφορία για το Πολυνομοσχέδιο. Το Πολυνομοσχέδιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΑΕΛ- Η Δεύτερη Μέρα Στο Καρπενήσι, Η Μεταγραφή Της Ημέρας Και Το Φιλικό Με Τη Νίκη Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων