Κυριακη 1 Σεπτεμβριου 2013

Αδαμαντία, Αθηνά, Αντιγόνη, Ασπασία, Αφροδίτη

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Ευρωπαϊκές Νύχτες Με Τον Σοφό Του Στοιχήματος… Σκέφτεσαι Τίποτα Καλύτερο;

Αυγ 27, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια της στήλης, και ευχαριστούμε για τα μηνύματα σας. Είμαστε και πάλι εδώ συνεπείς στο ραντεβού μας,

με σοφές επιλογές για να πάτε κατευθείαν ταμείο. Με Ευρωπαϊκά παιχνίδια από τις μεγάλες διοργανώσεις που μπορούν να μας φέρουν κέρδη αρκεί να παίξουμε έξυπνα και μελετημένα.

Απόψε ξεκινάμε με Champions League και τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τη ΣΑΛΚΕ σε ένα παιχνίδι με Ελληνικό ενδιαφέρον και πολλές επιλογές πονταρίσματος. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι no bet σε ότι αφορά την επιλογή του τελικού σημείου. Όλα ανοιχτά και όλα στο πρόγραμμα. Το συμβούλιο των σοφών αποφάσισε με βάση την εικόνα των δύο ομάδων να επιλέξει το over στο 1.80 σαν μοναδική πρόταση, ενώ για όσους ρισκάρουν έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να ποντάρουν στην ολική ανατροπή ημίχρονο/τελικό (είτε 1/2 , είτε 2/1).

Το δεύτερο παιχνίδι από τα σημερινά που θα κοιτάξουμε στα μάτια είναι το ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ-ΣΤΕΑΟΥΑ με τον άσο να αποτελεί την ορθολογική μας επιλογή. Μας προσφέρεται στο 2.15 και με βάση την εικόνα των δύο ομάδων θα το επιλέξουμε.

Από τα παιχνίδια της Τετάρτης που επίσης είναι πολύ αμφίρροπα θα πάμε με δύο ακόμα επιλογές με αρκετό ρίσκο. Στο ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ ο άσος στο 2.90 μάλλον αξίζει το ρίσκο. Τέλος θα ποντάρουμε στο under στο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας ΜΙΛΑΝ-ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ με απόδοση 1.90 και δεν θα ακουμπήσουμε το παιχνίδι της ΣΟΣΙΕΔΑΔ με την ΛΥΩΝ για λόγους ασφαλείας.

Από το Europa League θα ποντάρουμε στον άσο στο ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΚΟΥΜΠΑΝ με απόδοση 2.15, κυρίως λόγω έδρας και δυναμικής της Ολλανδικής ομάδας. Θα ποντάρουμε επίσης και στους σερίφηδες της Μολδαβίας στο  ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ-ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ με τον άσο στο 2.05.

 

ΠΑΟΚ – ΣΑΛΚΕ

over

1.80

 

Απόδοση 6άδας

93,98

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ-ΣΤΕΑΟΥΑ

1

2.15

ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

1

2.90

ΜΙΛΑΝ-ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

under

1.90

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΚΟΥΜΠΑΝ

1

2.15

ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ-ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ

1

2.05

Σήμερα θα προτείνουμε το σύστημα 2,3 με 3 ματσάκια που τα βλέπουμε να κάθονται στο Χ και νομίζω ότι αξίζουν την προσοχή μας από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχουμε λοιπόν:

 

ΝΤΙΛΑ ΓΚΟΡΙ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Χ

3.25

ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Χ

3,40

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Χ

4,50

 

Ραντεβού την Παρασκευή με τις καινούργιες προβλέψεις. Μέχρι τότε στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  περιμένουμε τα μηνύματα σας και τις προτάσεις σας. Ο σοφός τους στοιχήματος και το Συμβούλιο των Σοφών σας εύχονται καλά κέρδη με σοφές επιλογές.

Ετικέτες ΣΤΟΙΧΗΜΑ   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Αλήθειες Και Ψέματα Για Τις Δαπάνες Δημόσιας Υγείας Η Ε.Ε διαψεύδει τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για τις δαπάνες υγείας
Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε.- 7.000 Εκπαιδευτικοί Σε… «Αναμμένα Κάρβουνα» Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, χιλιάδες εκπαιδευτικοί ζουν…
Ποιος Δήμαρχος Ή Ποια Λάρισα;  «Οι απλοί άνθρωποι, αυτοί που τα ονόματά τους δεν μπαίνουν σε βιβλία…
Αυτοί Δεν Είναι Έλληνες...  Τι σχέση έχουν οι πολιτικοί που με την υπογραφή τους ξεπούλησαν την…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΕυρωπαϊκές Νύχτες Με Τον Σοφό Του Στοιχήματος… Σκέφτεσαι Τίποτα Καλύτερο; Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων