Τριτη 5 Φεβρουαριου 2013

Αγαθή

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Partly Cloudy

15°C

Λάρισα

Partly Cloudy

Τραβάνε Επικίνδυνα Το Σχοινί

Ιαν 31, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Νέα επίδειξη αυταρχισμού είχαμε χθες στο υπουργείο Εργασίας από την πλευρά της κυβέρνησης που επέλεξε να χρησιμοποιήσει

τις δυνάμεις καταστολής εναντίον συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν στον υπουργό Εργασίας για τις δηλώσεις του περί ασφαλιστικού.

Και δεν είναι μόνο η επέμβαση των δυνάμεων καταστολής και οι συγκρούσεις που ακολούθησαν έξω από το υπουργείο είναι και οι δηλώσεις του υπουργού Τύπου ο οποίος για μια ακόμη φορά επιχείρησε να δυναμιτίσει το κλίμα χρησιμοποιώντας ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς για τους διαμαρτυρόμενους αλλά και υποστηρίζοντας ότι οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ προχώρησαν σε βανδαλισμούς στο υπουργείο.

Πριν τα χθεσινά γεγονότα είχαμε το πρωί τη Δευτέρας την ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στην εθνική οδό με στόχο να εμποδιστούν οι αγρότες να παρατάξουν τα τρακτέρ τους στον άξονα ΠΑΘΕ στο ύψος της Νίκαιας και τις αψιμαχίες μεταξύ αστυνομικών και αγροτών που ευτυχώς δεν πήραν διαστάσεις σύγκρουσης λόγω της παρέμβασης των ψυχραιμότερων κυρίως από την πλευρά των αγροτών.

Αναμφισβήτητα έχουμε περάσει σε μια νέα φάση της πολιτικής ζωής στην οποία το δικαίωμα στην απεργία δεν υπάρχει, ενώ αντίθετα κυριαρχεί η σιδηρά πυγμή της αστυνομίας που με εντολή της κυβέρνησης χτυπά αλύπητα κάθε φωνή αντίδρασης στη λαίλαπα των αντιλαϊκών καταστροφικών μέτρων που εφαρμόζονται σήμερα, όσο και αν οι δανειστές μας παραδέχονται ότι μας έδωσαν λάθος συνταγή που με μαθηματική ακρίβεια θα μας οδηγήσει στο θάνατο.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής που έχει βαφτιστεί «νόμος και τάξη» είδαμε χθες να χτυπιούνται από τα ΜΑΤ ακόμη και βουλευτές που βρέθηκαν στο πλευρό διαμαρτυρόμενων ανθρώπων, σε ένα αυταρχικό παραλήρημα των κυβερνώντων που πέραν της υλοποίησης των μέτρων που τους έχουν ζητηθεί από την τρόικα το μόνο που κάνουν είναι να μοιράζονται μεταξύ τους κυβερνητικές και λοιπές έμμισθες διοικητικές θέσεις για να βολέψουν ακόμη και σήμερα ημετέρους που είτε απέτυχαν να μπουν στη βουλή είτε είχαν «γραμμάτια» που πρέπει να εξοφληθούν.

Πού είναι αλήθεια οι αριστεροί της ΔΗΜΑΡ να διαμαρτυρηθούν για τον κυβερνητικό αυταρχισμό που έχει ξεπεράσει κάθε όριο, που είναι οι σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ που διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους όταν μπήκαν τα ΜΑΤ στο λιμάνι για να χτυπήσουν αγρότες και τα δακρυγόνα έπληξαν και τον τότε πρόεδρό τους Γ. Παπανδρέου. Με ποια λογική κύριε Κουβέλη, νομικέ και μετριοπαθή πολιτικέ της Αριστεράς και εσύ κ. Βενιζέλο συνταγματολόγε δέχεστε αυτό το παραλήρημα.

Δεν καταλαβαίνετε ότι η κυβέρνησή σας τραβά επικίνδυνα το σχοινί και με τον αυταρχισμό της πιέζει πάρα πολύ το λαό που αισθάνεται ότι είναι πλέον στριμωγμένος στη γωνία και είναι βέβαιο ότι λόγω της πίεσης πολύ σύντομα θα εκραγεί;

Δεν γνωρίζετε τον απλό νόμο της φυσικής που μιλά για εκτόνωση μετά από την κάθε άσκηση πίεσης; Τι θέλετε δηλαδή. Να αιματοκυλίσετε την κοινωνία στο βωμό της υλοποίησης της καταστροφικής αντιλαϊκής και αδιέξοδης πολιτικής σας;

 

press-a.gr    

Κατηγορία Απόψεις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Κοινή Δράση Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της συγκέντρωσης αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους αγρότες, που διοργανώνει
Πάνε Θέατρο Η Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ), την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, στις 19:30,…
Πέφτουν Οι Μάσκες Επίθεση στον υπουργό Οικονομικών με αφορμή τις προτάσεις του για τη φορολόγηση…
Η μετεγγραφή Αν και όλο το προηγούμενο διάστημα φούντωναν οι φήμες για τη συμμετοχή…
Γιατί Απουσίαζε; Τελικά φαίνεται ότι για το δήμαρχο Λάρισας η εκδήλωση για την ανακύκλωση…
Σχόλια
By SDGSEO
HomeΤελευταία ΝέαΑπόψειςΤραβάνε Επικίνδυνα Το Σχοινί Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων