Σαββατο 2 Μαϊου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Τροχαίο Στη Λάρισα Από Χόρτα Που Δεν Καθαρίζει ο Δήμος!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Καταγγελία από αναγνώστρια της press-a η οποία έξαλλη απευθύνθηκε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, για να κάνει γνωστό το πρόβλημα που

ταλανίζει την περιοχή στην οποία διαμένει,  (Νέα Πολιτεία) όπου ο δήμος δεν καθαριζει τα χόρτα -ως οφείλει- με αποτέλεσμα να σημειώνονται τροχαία ατυχήματα, καθώς η ορατότητα των οδηγών από τα χορτάρια μειώνεται σε μεγάλο βαθμό. Μάλιστα μας ενημερώνει ότι την Τετάρτη υπήρξε τροχαίο με την εμπλοκή τριών οχημάτων και με τραυματισμό -ευτυχώς ελαφρύ- ατόμου. 

 

Να θυμίσουμε με την σειρά μας ότι μέσα από την ιστοσελίδα μας πριν μερικές ημέρες επισημάναμε επίσης το ζήτημα με τα χόρτα που δεν καθαρίζει ο δήμος και δη στο ολοκαίνουριο πάρκο Χατζηχαλάρ (από όπου και η φωτογραφία), Βέβαια να τονιστεί ότι τελικά φρόντισαν οι του δήμου να καθαρίσουν μετά από λίγες ημέρες το πάρκο και είναι προς τιμήν τους. 

 

Ωστόσο χθες φρόντισαν, να θυμίσουμε, οι της δημοτικής αρχής και δη ο ίδιος ο δήμαρχος να κάνει την βόλτα του στο Αισθητικό Άλσος με τα κανάλια και τους φωτογράφους να τον ακολουθούν, όπου αναμορφώνεται ο χώρος (και πολύ καλά κάνουν που προχώρησαν σε αυτή την κίνηση), αλλά κ. δήμαρχε μην λησμονείτε ότι υπάρχουν πάρα πολλά μέρη στη Λάρισα όπου τα χόρτα κοντεύουν να γίνουν δάσος σε συνοικίες. Και φυσικά δεν είναι μόνο το αισθητικό κομμάτι, αλλά όπως μας αναφέρει η αναγνώστρια τίθεται πια το θέμα της ασφάλειας των πολιτών.

 

Σας παραθέτουμε την καταγγελία της αναγνώστριας:

 

 

''Αγαπητοί μου φίλοι, θέλω να σας ενημερώσω για ένα τροχαίο που συνέβη σήμερα (σ.σ. χθες Τετάρτη) γύρω στις 4 η ώρα το μεσημέρι μπροστά στην κλινική του Πατσιδη. Αυτοκίνητο διερχόμενο παρέσυρε άλλα δύο αυτοκίνητα με μικρό τραυματισμό ενός ατόμου. Παρόλα αυτά θα ήθελα να καταγγείλω τον Δήμο για την αδιαφορία τους. Ο δρόμος επί της Θεοφραστου είναι γεμάτος χόρτα από τα οικόπεδα που υπάρχουν, με συνέπεια να μην υπάρχει ορατότητα για τους οδηγούς των διερχομένων οχημάτων, δηλαδή τι πρέπει να γίνει πια; Να υπάρξουν θύματα και μετά να μεριμνήσει;;; Έλεος πια φτάνει. Δεν το συζητάμε δε για τα συντρίμμια που άφησαν στον δρόμο μετά το τροχαίο, ούτε καν νοιαστηκανε να τα μαζέψουν. Ευτυχώς νοιαζόμαστε εμείς, που τα μαζέψαμε και κάλεσα την πυροσβεστική να έρθει να καθαρισει. Ε, ας πράξουν και κάποιοι αρμόδιοι αναλόγως, λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει''.

Ετικέτες Τροχαίο    χορτα    Λάρισα    δήμος Λαρισαίων   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 14:56

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΤροχαίο Στη Λάρισα Από Χόρτα Που Δεν Καθαρίζει ο Δήμος! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων