Δευτερα 1 Ιουνιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Υπεράσπιση Κατρούγκαλου Από Λαρισαίους Σχολικούς Φύλακες

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Υπέρ Κατρούγκαλου εμφανίστηκαν σήμερα οι απολυμένοι Λαρισαίοι Σχολικοί Φύλακες διά του εκπροσώπου τους τονίζοντας την

ακεραιότητά του χαρακτήρα του, σε δηλώσεις που έκαναν στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου στο δημαρχείο Λάρισας, του δημάρχου κ. Καλογιάννη για το θέμα Κατρούγκαλου.

Ο εκπρόσωπος των Σχολικών Φυλάκων Λάρισας Σωτήρης Αυγέρης τόνισε χαρακτηριστικά: «Σας παραθέτω ένα γεγονός για τον άνθρωπο Κατρούγκαλο τον οποίο δεν γνώριζα πριν συνάντησή μας που είχε γίνει τον Ιούλιο του 2013. Ο κ. Κατρούγκαλος σε ένα έντυπο έλεγε μια σειρά από λόγους που δεν έπρεπε να απολυθούμε και γιατί η απόλυση μας ήταν αντισυνταγματική. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο, παρότι που δεν μας εκπροσωπούσε νομικά εμάς, αλλά άλλους συναδέλφους σε άλλες πόλεις, μας άκουσε, έχω να πω ότι είναι ακέραιος χαρακτήρας και ένας πολύ καλός συνταγματολόγος. Όταν έγινε υπουργός τον κάλεσα ξανά στο τηλέφωνο για να συναντηθούμε μαζί του. Όμως ουδέποτε απάντησε στο προσωπικό του τηλέφωνο, μόνο μια γραμματέας του μετά από πολλές κλήσεις απάντησε και μου είπε ότι θα σας δει όλους τους απολυμένους μαζί για να μην υπάρξουν τέτοιες διαρροές σαν αυτές τώρα και για να μην κατηγορηθεί για τίποτα. Ο άνθρωπος πιστεύει στην αντισυνταγματικότητα του νόμου Μητσοτάκη που μας καταρράκωσε εμάς και τις οικογένειές μας, έχει …σκοτώσει ανθρώπους. Θέλει Να επανορθώσει και να επαναφέρει την έννομη τάξη στην Ελλάδα».

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Πανελλαδικών …«Χρωμοσωμικές Ανωμαλίες» Tης Μαρίας Πινάκα (Μοριακή Βιολόγος)
ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Η Προσγείωση, Η Συμφωνία Και Η Στάση Της Ν.Δ. Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου (Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου)
Σχέδιο ''Οικειοθελούς'' Συμμόρφωσης Για... Αμελείς Φορολογούμενους Νέο σχέδιο ''οικειοθελούς'' συμμόρφωσης ετοιμάζει το υπουργείο οικονομικών έτσι ώστε να εισρεύσει…
Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΥπεράσπιση Κατρούγκαλου Από Λαρισαίους Σχολικούς Φύλακες Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων