Τεταρτη 27 Μαϊου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

«Πόλεμος» Για Τον Κατρούγκαλο: Μετά Το «Βήμα», Η Υπόθεση Της Λάρισας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτικό «σεισμό» και πονοκέφαλο στην κυβέρνηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες δύο ημέρες το όνομα του Γιώργου Κατρούγκαλου, έπειτα από δύο

απανωτά δημοσιεύματα που φέρεται να τον εμπλέκουν σε σοβαρές υποθέσεις.

 

Λίγες ώρες μετά από το δημοσίευμα της εφημερίδα το «ΒΗΜΑ» που έκανε λόγο για συμφωνητικά Κατρούγκαλου με Δημοσίους υπαλλήλους σύμφωνα με τα οποία ο αναπληρωτής υπουργός θα έπαιρνε προμήθεια 12% για κάθε αποζημίωση από την επαναπρόσληψή τους.

 

Ο αναπληρωτής υπουργός απάντησε κάνοντας λόγο για συκοφαντία και πλαστογραφία και η κυβέρνηση τον στήριξε απόλυτα, καλώντας, μάλιστα, τα κόμματα της αντιπολίτευσης να πάρουν πίσω τις επιθετικές ανακοινώσεις που είχαν εκδώσει.

 

Λίγες ώρες μετά «έσκασε» είδηση από τη Λάρισα

 

Κι ενώ η αντιπαράθεση μεταξύ κομμάτων, αλλά και οι συνεχείς δηλώσεις από τον κ. Κατρούγκαλο, συνεχίστηκαν και την Κυριακή, το μεσημέρι, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ακόμη μια περίεργη υπόθεση που εμπλέκει τον αναπληρωτή υπουργό σε δικαστική διαμάχη του Δήμου Λάρισας με το Ελληνικό Δημόσιο.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του larissanet.gr, ο Δήμος Λαρισαίων, στις 12 Φεβρουαρίου 2015 ανέθεσε στο δικηγορικό γραφείο του κ. Κατρούγκαλου, ο οποίος είχε ήδη ορκιστεί υπουργός, να προσφύγει κατά του Δημοσίου αναφορικά με υπόθεση στοιχείων για συμβάσεις υπαλλήλων του.

 

Σύμφωνα με έγγραφο που παρουσιάζει ο ιστότοπος, ο Δήμος Λάρισας έδωσε στο γραφείο του υπουργού ( «ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΜΥΒΟΥΛΟΙ») την εντολή να ασκήσει προσφυγή ενάντια στην απόφαση της τότε ΓΓ Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία είχε ληφθεί στις 22 Οκτωβρίου 2014.

Πηγή: iefimerida.gr 

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Πανελλαδικών …«Χρωμοσωμικές Ανωμαλίες» Tης Μαρίας Πινάκα (Μοριακή Βιολόγος)
ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Η Προσγείωση, Η Συμφωνία Και Η Στάση Της Ν.Δ. Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου (Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου)
Σχέδιο ''Οικειοθελούς'' Συμμόρφωσης Για... Αμελείς Φορολογούμενους Νέο σχέδιο ''οικειοθελούς'' συμμόρφωσης ετοιμάζει το υπουργείο οικονομικών έτσι ώστε να εισρεύσει…
Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα«Πόλεμος» Για Τον Κατρούγκαλο: Μετά Το «Βήμα», Η Υπόθεση Της Λάρισας Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων