Σαββατο 13 Δεκεμβριου 2014

Άρης, Ευστράτιος, Λουκάς

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Γεύμα Ιατρών - Συνεργατών ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 μέσα σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα έλαβε χώρα γεύμα των ιατρών συνεργατών του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

στο γνωστό εστιατόριο Village Garden της Νίκαιας. Στο γεύμα παρευρέθησαν πάνω από 120 ιατροί συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλική Κλινική.
Τους συνεργάτες ιατρούς καλωσόρισε στο γεύμα ο Γενικός Διευθυντής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κ. Σωκράτης Μητσιάδης αναφερόμενος  στην ανοδική πορεία της Κλινικής και τις νέες επενδύσεις που γίνονται.

Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον Πρόεδρο του Ομίλου ΙΑΣΩ και του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Δρ Γεώργιο Σταματίου  ο οποίος υπογράμμισε ότι το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι και θα παραμείνει ένα νοσοκομείο ιατρών με μοναδική επιδίωξη την άσκηση και την προαγωγή της ιατρικής επιστήμης. Τέλος, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την εξέλιξη των έργων του τμήματος Ακτινοθεραπείας, του Αιμοδυναμικού και Καρδιοχειρουργικού Τμήματος, υπογραμμίζοντας την υπεροχή του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στην παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας υγείας.
Στο διάστημα των τεσσεράμισι περίπου ετών λειτουργίας του, το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ αναπτύχθηκε και πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα πρότυπο ίδρυμα παροχής υπηρεσιών υγείας στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας. Πρωταρχικός του στόχος είναι η υψηλού επιπέδου παροχή ιατρικών υπηρεσιών, με οδηγό την έρευνα, την καινοτομία και την επιστημονική τεκμηρίωση και με τιμολογιακή πολιτική προσαρμοσμένη στη σημερινή πραγματικότητα, δίνοντας παράλληλα στους συνεργάτες ιατρούς αλλά και σε όλους τους ασθενείς που το εμπιστεύονται, τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την καλύτερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Ετικέτες ΙΑΣΩ    γευμα    θεσσαλία   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ρεαλισμός Και Αποφασιστικότητα Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Όλοι Είμαστε Εν Δυνάμει Ανάπηροι Του Γιώργου Μανώλη, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Τεμπών
Ποστάρεις Τα Παιδιά Σου Με Μαγιό Και Μετά Σου Φταίει Το Facebook; "Το ίντερνετ δεν σε παρακολουθεί κρυφά. Εσύ βγήκες στην ταράτσα και ξεφωνίζεις…
Ένα Νέο Αφήγημα Για Την Ε.Ε Του Χρήστου Κέλλα*
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΓεύμα Ιατρών - Συνεργατών ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων