Παρασκευη 15 Φεβρουαριου 2013

Ευσέβιος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Ανοιξαν Τα Διόδια Οι Αγρότες

Φεβ 12, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε άνοιγμα των διοδίων στο σταθμό Μοσχοχωρίου προχώρησαν σήμερα γύρω στις 2 μ.μ. οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας

συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο τις κινητοποιήσεις τους και τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη στάση της κυβέρνησης.

Με τη σημερινή τους κίνηση οι αγρότες έδειξαν ότι δεν έχουν ως στόχο να ταλαιπωρήσουν τους πολίτες, απεναντίας κατέδειξαν ότι παλεύουν μαζί τους για να καταργηθούν φόροι και χαράτσια όπως αυτά που πληρώνουν σε ιδιώτες όσοι διέρχονται από τα διόδια.

Εν τω μεταξύ οι αγρότες έδειξαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους και απηύθυναν για μια ακόμη φορά αίτημα στον πρωθυπουργό για συνάντηση μαζί του παρά τη χθεσινή άρνηση του κ. Σαμαρά ενώ δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι να συναντηθούν και με κυβερνητικό κλιμάκιο που θα μπορούσε να δώσει απαντήσεις στα αιτήματά τους με δεδομένο ότι η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσε αναρμόδια για πολλά από τα αιτήματα.

Νωρίτερα στο μπλόκο της Νίκαιας ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παλαμά κ. Κώστας Τζέλας επέκρινε με σφοδρότητα τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά για την απόφασή του να μην δεχθεί τους αγρότες που βρίσκονται στη μπλόκα. «Η στάση του Πρωθυπουργού να μην μας δεχθεί είναι προσβλητική» επισήμανε ο κ. Τζέλας και τόνισε ότι «στους αγρότες στηρίζεται η ανάπτυξη της χώρα, αλλά ο Πρωθυπουργός επιλέγει να συναντάται με τους βιομηχάνους».

Παράλληλα, επανέφερε το αίτημα για συνάντηση των αγροτών με τον κ. Σαμαρά, ενώ έδωσε και την εναλλακτική λύση για σύσκεψη με κυβερνητικό κλιμάκιο, ώστε να δοθούν οι απαντήσεις που ζητούν οι παραγωγοί. «Πρέπει ο Πρωθυπουργός να μας δεχθεί και να δώσει λύσεις ώστε να μπορέσουμε να καλλιεργήσουμε και την επόμενη χρονιά. Δεν μας αρκεί η συνάντηση με τον κ. Τσαυτάρη, καθώς όταν του θέσαμε τα αιτήματα για πολλά εξ αυτών δήλωσε αναρμόδιος. Θέλουμε συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο» υπογράμμισε χαρακτηριστικά. Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Παλαμά ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει θέμα λήξης των αγροτικών κινητοποιήσεων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αργά το απόγευμα σήμερα θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη στο μπλόκο της Νίκαιας για να εκτιμηθεί η κατάσταση και για να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα της κινητοποίησης.

Πανελλαδική

Εξάλλου συνεδριάζειαύριο13Φεβρουαρίου 2013 ηΓραμματείατηςΠρωτοβουλίαςγιατην ενότητακαι τηνανασυγκρότησητου αγροτικούσυνδικαλιστικούκινήματοςμεθέματα: 

• πορεία  των  αγροτικών  κινητοποιήσεων

• δράσεις  ενοποίησης  του  αγροτικού   κινήματος.

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 17:29 Διαβάστηκε 18 φορές

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Απουσίαζαν Προχθές διαβάσαμε σε ψήφισμα του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας ότι σύσσωμο το δ.σ.…
Στο Δρόμο Τα Περήφανα Γηρατειά Οι συνταξιούχοι, συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Κ. Πλατεία Λάρισας,
Του Αγίου Βαλεντίνου Την ημέρα των ερωτευμένων επέλεξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας να…
Απλήρωτοι Επί Μήνες Έχουμε φτάσει στα μέσα Φεβρουαρίου, το εξάμηνο στα ΤΕΙ έχει ολοκληρωθεί και…
Για Το Θεσσαλικό... Προκήρυξη για την πρόσληψη καλλιτεχνικού διευθυντή στο Θεσσαλικό Θέατρο δημοσιεύθηκε τις προηγούμενες…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΤοπικα ΝεαΑνοιξαν Τα Διόδια Οι Αγρότες Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων