Σαββατο 12 Ιουλιου 2014

Βερονίκη, Βέρα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Γιατί Η Λαϊκή Συσπείρωση Ζητά Έκτακτη Συνεδρίαση Του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας;

Ιουν 19
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Λαϊκή Συσπείρωση ζητά άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για απόφαση ενάντια στο νόμο για την  αξιολόγηση

"Αυτό το διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη από το Υπουργείο Εσωτερικών και Δήμους με την σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας της ΚΕΔΕ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ) μετά και την ψήφιση του νόμου 4250/14 η αξιολόγηση δομών – υπηρεσιών – προσωπικού των δήμων.
Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι κάθετα αντίθετη με την εφαρμογή του νόμου περί «αξιολόγησης» που στην ουσία θα οδηγήσει σε περαιτέρω ιδιωτικοποίηση δομών και υπηρεσιών των δήμων και φυσικά σε νέες απολύσεις δημοτικών υπαλλήλων με μόνιμη σχέση εργασίας. Η «αξιολόγηση» δεν έχει να κάνει με το ενδιαφέρον της κυβέρνησης - δημάρχων για καλύτερες υπηρεσίες προς το λαό και ικανοποίηση των αναγκών του. Στοχεύει στην δημιουργία ενός ευέλικτου και επιτελικού κράτους – υπηρεσιών, που θα διευκολύνει την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, το άνοιγμα «φιλέτων» όπως η διαχείριση του νερού, απορριμμάτων, άλλων υπηρεσιών πρόνοιας κτλ για επενδύσεις ιδιωτικών κεφαλαίων που θα εγγυώνται την κερδοφορία τους οι νέοι φόροι που θα φορτωθούν από τους Δημάρχους στις πλάτες του λαού. 
    Για το λόγο αυτό και επειδή στο Δήμο Λάρισας ήδη από προηγούμενη διαδικασία βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου 34 υπάλληλοι, η Λαϊκή Συσπείρωση ζητάει την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου άμεσα, για να παρθεί απόφαση ότι δεν θα προχωρήσει η διαδικασία που προβλέπει ο νόμος 4250/14. Αύριο Παρασκευή 20 Ιούνη 2014 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης θα καταθέσουν το σχετικό αίτημα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.
Απαιτούμε να δεσμευθούν η παλιά και η νέα δημοτική αρχή ότι δεν θα προχωρήσουν σε καμιά έκδοση απόφασης για επιμερισμό των ποσοστών της αξιολόγησης για τους υπαλλήλους και τις υπηρεσίες.
    Καλούμε τους εμπλεκόμενους υπηρεσιακούς υπαλλήλους να μην προχωρήσουν σε καμιά ενέργεια υλοποίησης του νόμου, κανένας να μη βάλει την υπογραφή του σε «αξιολογήσεις» που θα οδηγήσουν σε απολύσεις συναδέλφων τους. Να μην συμπράξουν στην ανθρωποφαγία και τον αλληλοσπαραγμό που επιχειρείται από το αυταρχικό σύστημα διακυβέρνησης του τόπου μας. 
    Καλούμε τους εργαζόμενους με τη δράση τους και την φυσική τους παρουσία στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου να επιβάλουν το δίκιο τους στην πράξη."

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014 17:29

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
"Ζητείται Σοσιαλδημοκρατία - Η Κεντροαριστερά Δεν Μπορεί Να Υπάρξει Χωρίς Κοινή Ιδεολογική Ταυτότητα" Των Φίλιππου Σαχινίδη, βουλευτής Λάρισας ΠΑΣΟΚ-πρώην Υπουργός και Γιώργου Σιακαντάρη, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας…
Η Άλωση Της Πόλης Και Οι Σαρακατσάνοι Του Στυλιανού Παν. Σούρλα (Δικηγόρος Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. τ. Πρόεδρος Συνδέσμου…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΓιατί Η Λαϊκή Συσπείρωση Ζητά Έκτακτη Συνεδρίαση Του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας; Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων