Σαββατο 24 Μαϊου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Κέλλας: "Στην Ελλάδα Που Χτίζουμε Δεν Περισσεύει Κανένας''

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στην πόλη των Τρικάλων βρέθηκε ο βουλευτής ΝΔ του Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, όπου και παραχώρησε συνέντευξη τύπου ενόψει των

επικείμενων Ευρωεκλογών.  

Ο κ. Κέλλας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών της πρώτης Κυριακής, καθώς όπως είπε ο κόσμος δεν παρασύρθηκε από τις ψεύτικες υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια του ΣΥΡΙΖΑ και έδειξε πως αυτό που επιζητά είναι η ηρεμία και η σταθερότητα.

Για το κομμάτι των Ευρωεκλογών, ο βουλευτής έθεσε καθαρά το διακύβευμα που υπάρχει και δεν είναι άλλο από το σταθερότητα ή πισωγύρισμα. 

Χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης που παραχώρησε ο βουλευτής στα μέσα ενημέρωσης,  σχετικά με τις Ευρωεκλογές:

«Στις 25 Μαΐου οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να έρθει, ακόμα και το καλύτερο για εμάς, δεν θα αλλάξει την στάση μας. Ξέρουμε ότι δεν είναι καιρός για πανηγύρια και υπεροψίες. Εδώ και δύο χρόνια στη ΝΔ έχουμε σκύψει το κεφάλι και έχουμε σηκώσει τα μανίκια, προσπαθώντας να φέρουμε την χώρα σε σταθερή πορεία και σε ανοδική τροχιά. Λάθη γίνονται και θα γίνονται, όμως ούτε λέμε ψέματα, ούτε υποσχόμαστε μαγικές λύσεις. Εμείς προχωράμε βήμα – βήμα.  Αυτό είναι και το διακύβευμα των εκλογών.   

Για τις Ευρωεκλογές έχουμε επιλέξει υποψηφίους με μοναδικό γνώμονα την καλύτερη αντιπροσώπευση της χώρας μας στην Ευρώπη, ενώ οι άλλοι επέλεξαν υποψηφίους για να συνεχίσουν να κάνουν αντιπολίτευση στη ΝΔ. Αυτό είναι ολέθριο λάθος. Οι Ευρωβουλευτές που θα εκλεγούν, δεν θα εκλεγούν για αυτό. Έτσι λοιπόν τα αντιπολιτευτικά τους πυρά, καλά θα κάνουν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ να τα στρέψουν προς τα φίλια Ευρωπαϊκά κόμματα που έχουν κάτω από την ομπρέλα τους και τα οποία υποστηρίζουν την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, που θέλουν την παραδειγματική τιμωρία της χώρας μας, και είναι γεμάτα από  αντεθνικές θέσεις που εκφράζουν με κάθε τρόπο. Αυτήν είναι η Ευρωπαϊκή πορεία που ονειρεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ για την χώρα.

Ξέρω καλά πως η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πέρασαν και περνάνε δύσκολα. Σε αυτά τα 4 χρόνια όλοι έχουμε χάσει. Δυστυχώς η διετία 2010 – 2012 ήταν μια διετία καταστροφικών χειρισμών που οδήγησαν την χώρα σε αδιέξοδο.

Το 2012 ήρθε αυτήν η παράταξη, μια παράταξη που έχει την ευλογία και την κατάρα να αναλαμβάνει τα ηνία της χώρας πάντα στις πιο δύσκολες περιόδους. Έτσι και τώρα, αναλάβαμε μια χώρα που ισορροπούσε μεταξύ χρεοκοπίας και διαρραγής του κοινωνικού ιστού και καταφέραμε μέσα σε 2 χρόνια να πατάμε με σταθερότητα και μεγαλύτερη αισιοδοξία σε ασφαλέστερο δρόμο.

Όλα αυτά ο Ελληνικός λαός τα βλέπει. Ακόμα και μέσα στον δικαιολογημένο του θυμό, βλέπει ότι δουλεύουμε, ότι προσπαθούμε και ότι του λέμε την αλήθεια.

Είμαι πεπεισμένος ότι ο κόσμος δεν θα αφήσει όλες αυτές τις θυσίες να πάνε χαμένες. Δεν θα δώσει την δυνατότητα σε ανθρώπους χωρίς όραμα και πιστεύω να μας γυρίσουν πίσω στην αβεβαιότητα και στην μιζέρια.

Βήμα – βήμα βγαίνουμε από την χειρότερη οικονομική κρίση και πιστεύω ότι οι καλύτερες μέρες, έρχονται. Όχι με δανεικά, όχι με ψέματα και προπάντων όχι για λίγο. 

Καλώ όλους τους Έλληνες να συνεχίζουν να μας στηρίζουν σε αυτήν την δύσκολη μάχη που δίνουμε, για να βγούμε όλοι νικητές. Εμείς δεν θέλουμε μια Ελλάδα της διχόνοιας. Εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε την Ελλάδα των αξιών και των αξίων, την αυτοδύναμη και ανεξάρτητη Ελλάδα, την Ελλάδα της παραγωγής και της αξιοκρατίας, την Ελλάδα των πραγματικά καλύτερων ημερών, την Ελλάδα μας. Και σε αυτήν την Ελλάδα δεν περισσεύει κανένας».     

Ετικέτες κελλας    Τρίκαλα    ευρωεκλογές   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

filippou
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ωράια Η Πλάκα, Αλλά Όχι Με Την Χώρα Το βασικό σύνθημα από το τηλεοπτικό σποτ της ΟΝΝΕΔ για τις Ευρωεκλογές,…
"Υποσιτισμένος Ιστορικά Ο Κ. Θεόδωρος Πάγκαλος" Του Γιώργου Παναγιωτάκη, Συγγραφέα - Ιστορικού Ερευνητή
Ανεργία Και Αγροτικά Προβλήματα Στο Δήμο Λαρισαίων Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός – Ουρολόγος Και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Νέα Λάρισα…
Τι Θα Μπορούσε Να Κάνει Ο Δήμος Λαρισαίων Για Την Ανεργία; Από Την Λία Γκουντρουμπή - Θώμου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Λάρισας με τη…
Η Δίκη Του Ιησού Του Στυλιανού Σούρλα (Δικηγόρος, Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΚέλλας: "Στην Ελλάδα Που Χτίζουμε Δεν Περισσεύει Κανένας'' Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων