Παρασκευη 11 Απριλιου 2014

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Κεφαλογιάννης Απ’ Τη Λάρισα: «Μας Στενοχωρεί Αλλά Δεν Μας Επηρεάζει Το Θέμα Μπαλτάκου»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αισιόδοξος για την Ελλάδα του αύριο εμφανίστηκε από την Λάρισα όπου βρίσκεται από χθες ο επικεφαλής του

προεκλογικού αγώνα της ΝΔ για τις ευρωεκλογές, Μανώλης Κεφαλογιάννης, στο πλαίσιο τον περιοδειών που πραγματοποιεί ανά την Ελλάδα με αντικείμενο την προετοιμασία του κομματικού μηχανισμού για τις ευρωεκλογές πάντα.
 
«Σε περίοδο κρίσης οι λαοί ομονοούν και αλλάζουν οι δομές» τόνισε στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο κ. Κεφαλογιάννης στο Τεχνικό Επιμελητήριο, ενώ την συνέχεια είχε συνάντηση με τα στελέχη του κόμματος στην Λάρισα, τα οποία πλημμύρισαν την αίθουσα. Προέδρευσε λοιπόν σε σύσκεψη των μελών της ΝΟΣ της ΝΔ Λάρισας και τέλος συναντήθηκε με διάφορους φορείς της πόλης. Δίπλα του είχε τους βουλευτές Λάρισας κ.κ. Χρήστο Κέλλα, Μάξιμο Χαρακόπουλο, αλλά και τον πρόεδρο ΝΟΔΕ κ. Δημήτρη Παπαευθυμίου.


«Δεν Μας Επηρεάζει Το Θέμα Μπαλτάκου»

Σε αναφορά του για το φλέγον θέμα του κ. Μπαλτάκου που προέκυψε τις τελευταίες μέρες ο κ. Κεφαλογιάννης τόνισε: «Μας πληγώνει αυτό το θέμα, έκανε μια μεγάλη γκάφα εκθέτοντας τον εαυτό του και την κυβέρνηση. Μετά έκανε ότι έπρεπε, παραιτήθηκε και ζήτησε συγνώμη. Μας στενοχώρησε το θέμα αλλά θα περάσει. Για μας εμάς δεν είναι θέμα πολιτικό και δεν μας επηρεάζει. Σίγουρα οι περισσότεροι ούτε το μικρό του όνομα δεν θυμάστε, είμαι σίγουρος.Πάντως ο πρωθυπουργός δεν είχε ανάμειξη στην υπόθεση. Όσοι λένε αυτές τις κατηγορίες ουσιαστικά υιοθετούν τις απόψεις της Χρυσής Αυγής».

«Παίρνουμε Καλά Μηνύματα Από Τις Δημοσκοπήσεις»

Μίλησε για τις δημοσκοπήσεις λέγοντας: «Είναι νωρίς ακόμη και οι δημοσκοπήσεις είναι μια απεικόνιση της στιγμής. Τα μηνύματα για την παράταξη είναι καλά, δεν παίρνουμε όμως το θέμα αυτάρεσκα, παρακολουθούμε τις δημοσκοπήσεις, αλλά δεν τις θεοποιούμε. Η καλύτερη δημοσκόπηση είναι αυτή που βλέπεις πως σου συμπεριφέρεται ο κόσμος και εμείς που κάναμε μια βόλτα στην Λάρισα χθες, είδαμε ανθρώπους να μας σφίγγουν το χέρι και να μας δίνουν την καλύτερη χειραψία».

Για Την Ισχυρή Αστυνομική Δύναμη

Κάνοντας αναφορά εφόσον δέχτηκε ερώτημα για την ισχυρή δύναμη που υπήρχε έξω από το επιμελητήριο με αφορμή την διαμαρτυρία των εκπαιδευτικών, είπε: «Εγώ είδα έναν ένστολο κάτω, αλλά αν όπως μου λέτε είναι περισσότεροι οι ένστολοι από τους διαμαρτυρόμενους δεν έχουμε κανένα θέμα να ζητήσουμε από τους ένστολους να φύγουν, διότι δεν έχουμε ανάγκη από καμία προστασία».

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 16:06

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

marios

ganoxoritou
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Το Οραμά Μας Για Την Θεσσαλία...'' Του Μπάμπη Παπασπύρου
Σαρακατσαναίοι Και Ελληνική Επανάσταση Του Στυλιανού Σούρλα, Υποψ. Περιφερειακού Συμβούλου - Δ ι κ η γ…
Συγγνώμη Αρχιστράτηγε... Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
«Οδός ;» Αίτημα Για Ονοματοδοσία Για Κωνσταντίνο Χαλκίδη Και Χρήστο Καρανάσιο Της Λίας Γκουντρουμπή Θώμου, Δημ. Σύμβουλος 4ης Δημ. Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων
Η Γυναίκα Στο Σοσιαλισμό Της Δήμητρας Σίσκου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εργατών Λάρισας του ΚΚΕ
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΚεφαλογιάννης Απ’ Τη Λάρισα: «Μας Στενοχωρεί Αλλά Δεν Μας Επηρεάζει Το Θέμα Μπαλτάκου» Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων