Παρασκευη 14 Φεβρουαριου 2014

Βαλεντίνος, Βαλεντίνη

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Τι Λέει Η Αστυνομία Για Το Τροχαίο Στα Τέμπη

Νοε 26, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το αστυνομικό δελτίο που στάλθηκε σήμερα το πρωί αναφέρει τα εξής:

"Χθες (25-11-2013) και ώρα 22:20 στη χ/θ 383,5 της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα και συγκεκριμένα ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό 45χρονο ημεδαπό, ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης με οδηγό 52χρονο ημεδαπό κι ένα επικαθήμενο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο με οδηγό 46χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Βουλγαρίας.


Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του επιβατικού αυτοκινήτου κι ο σοβαρός τραυματισμός μίας 43χρονης ημεδαπής κι ενός 7χρονου κοριτσιού που επέβαιναν στο Ι.Χ.Ε., καθώς και δύο ημεδαπών επιβατών του λεωφορείου, ενός 45χρονου και μίας 23χρονης.


Επιπλέον, τραυματίστηκαν ελαφρά οι οδηγοί των άλλων δύο οχημάτων, επτά ακόμη επιβάτες του λεωφορείου - πέντε ημεδαπές, ένας ημεδαπός και μία αλλοδαπή, υπήκοος Αρμενίας -, ηλικίας από 20 έως 73 ετών, καθώς και μία 17χρονη ημεδαπή που επέβαινε στο επιβατικό αυτοκίνητο.

Δέκα από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και οι υπόλοιποι τέσσερις στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και νοσηλεύονται.

Στο σημείο του ατυχήματος διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης και η κίνησή τους διεξαγόταν από εναλλακτικές διαδρομές έως την 02.45΄ ώρα σήμερα (26-11-2013) κι ομαλοποιήθηκε πλήρως περί ώρα 05:30, μετά το πέρας της ασφαλούς διευθέτησης της κυκλοφορίας από την κοιλάδα των Τεμπών του μεγάλου αριθμού των φορτηγών και των λεωφορείων που ανέμεναν εκατέρωθεν αυτής.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες  του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας"

Ετικέτες Τέμπη    θανατηφόρο    Τροχαίο   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 21:34

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

diamantos
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Τρόικα Λειτούργησε Σαν ...Χασάπης Του Μπάμπη Παπασπύρου (Γραμματέας Τεκμηρίωσης και Πολιτευτής Ν. Λάρισας Ανεξάρτητοι Έλληνες)
Ακριβά Μου Διόδια... Της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας
Η Παραίτηση Του Εικαστικού - Δωρητή Κ. Πανιάρα Απο Την Πινακοθήκη Λάρισας Του Μάριου Ξηρομερίτη ( Χειρουργός ουρολόγος - π. Πρόεδρος Πινακοθήκης Λάρισας –Μουσείο…
Τα Τρένα Των Συμπτώσεων... Της Ευφροσύνης Πάλλα, φοιτήτριας Ιατρικής
Ας Μην Αφήσουμε Την Κληρονομιά Μας Να Γίνει Ερείπια Του Μάριου Ξηρομερίτη (Χειρουργός ουρολόγος Π. πρόεδρος Δημοτικής Πινακοθήκης –Μουσείο Γ.ΙΚατσίγρα)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΤι Λέει Η Αστυνομία Για Το Τροχαίο Στα Τέμπη Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων