Παρασκευη 14 Φεβρουαριου 2014

Βαλεντίνος, Βαλεντίνη

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Θανατηφόρο Τροχαίο Στα Τέμπη - Τριπλή Σύγκρουση Λεωφορείου Με Φορτηγό Και Ι.Χ.! (φωτό)

Νοε 25, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Ο τελικός, τραγικός απολογισμός από το τροχαίο είναι ένας νεκρός, ο οδηγός του Ι.Χ., ο 46χρονος Μιχάλης Ζιώγας του Ιωάννη κάτοικος Ραψάνης,

και 17 τραυματίες μεταξύ των οποίων και ένα 7χρονο κοριτσάκι που επέβαινε στο αυτοκίνητο και είναι σοβαρά χτυπημένο.

Το κοριτσάκι καθόταν ακριβώς πίσω από τον οδηγό ενώ δύο άλλες γυναίκες που ήταν στο Ι.Χ. από τη δεξιά, του συνοδηγού την πλευρά, χτύπησαν ελαφρά. Βαριά τραυματίες όμως είναι επίσης ο οδηγός του φορτηγού και μια νεαρή κοπέλα που επέβαινε στο λεωφορείο και είχε την ατυχία να είναι στο κάτω διάζωμα και ακριβώς στο σημείο που χτυπήθηκε.  Όλοι οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στα δύο Νοσοκομεία της Λάρισας.

Συγκεκριμένα, δυο από τους 17 τραυματίες δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Στο αυτοκίνητο με οδηγό τον 46χρονο, επέβαιναν και η 43χρονη σύζυγός του και οι κόρες του 7 και 17 ετών.



ΝΕΟΤΕΡΟ: Ο μέχρι στιγμής απολογισμός είναι ένας νεκρός, ο οδηγός του Ι.Χ. που επιχείρησε να προσπεράσει το λεωφορείο ενώ βαριά

τραυματίες είναι άλλος ένας που επέβαινε στο αυτοκίνητο αλλά και ο οδηγός του λεωφορείου, το οποίο είναι δυόροφο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Ο οδηγός του φορτηγού είναι ακόμη εγκλωβισμένος, προσπαθούν οι της Πυροσβεστικής να τον βγάλουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες διατηρεί την επικοινωνία με το περιβάλλον

ΝΕΟΤΕΡΟ: Σύμφωνα με πληροφορίες νεκρός είναι ο οδηγός του Ι.Χ. που απεγκλωβίστηκε πριν λίγο. Μαζί του στο αυτοκίνητο επέβαιναν

δύο ακόμη άτομα. Βαριά τραυματίες είναι σίγουρα άλλοι δύο.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Πως σημειώθηκε το τροχαίο.... Σύμφωνα με πληροφορίες το φορτηγό κατευθύνονταν προς Λάρισα ενώ το λεωφορείο προς Θεσσαλονίκη.

Κοντά στα παλιά διόδια το Ι.Χ. πήγε να προσπεράσει το λεωφορείο αλλά δεν υπολόγισε σωστά, με αποτέλεσμα να "καρφωθεί" στο φορτηγό. Στη συνέχεια και το φορτηγό έπεσε πάνω στο λεωφορείο.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι πρόκειται για πολύ σοβαρό τροχαίο, πολλά τα ασθενοφόρα από Λάρισα και Κατερίνη στο σημείο της τριπλής σύγκρουσης. Τα φορεία έτοιμα να μεταφέρουν τραυματίες

'ΝΕΟΤΕΡΟ: Υπάρχουν εγκλωβισμένοι τόσο στο φορτηγό όσο και στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, άνδρες της Πυροσβεστικής ξεκινούν προσπάθεια απεγκλωβισμού.

Τροχαίο στα Τέμπη, ηχούν οι σειρήνες στη Λάρισα από τα ασθενοφόρα και τα πυροσβεστικά οχήματα που φεύγουν αυτή την ώρα για το σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουμε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό αλλά και Ι.Χ. αυτοκίνητο... Η κυκλοφορία έχει διακοπεί. Συνεχής ενημέρωση

Ετικέτες Τροχαίο    Τέμπη   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 21:34

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

diamantos
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Τρόικα Λειτούργησε Σαν ...Χασάπης Του Μπάμπη Παπασπύρου (Γραμματέας Τεκμηρίωσης και Πολιτευτής Ν. Λάρισας Ανεξάρτητοι Έλληνες)
Ακριβά Μου Διόδια... Της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας
Η Παραίτηση Του Εικαστικού - Δωρητή Κ. Πανιάρα Απο Την Πινακοθήκη Λάρισας Του Μάριου Ξηρομερίτη ( Χειρουργός ουρολόγος - π. Πρόεδρος Πινακοθήκης Λάρισας –Μουσείο…
Τα Τρένα Των Συμπτώσεων... Της Ευφροσύνης Πάλλα, φοιτήτριας Ιατρικής
Ας Μην Αφήσουμε Την Κληρονομιά Μας Να Γίνει Ερείπια Του Μάριου Ξηρομερίτη (Χειρουργός ουρολόγος Π. πρόεδρος Δημοτικής Πινακοθήκης –Μουσείο Γ.ΙΚατσίγρα)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΘανατηφόρο Τροχαίο Στα Τέμπη - Τριπλή Σύγκρουση Λεωφορείου Με Φορτηγό Και Ι.Χ.! (φωτό) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων