Δευτερα 23 Ιουνιου 2014

Αριστοκλής

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Στους Ρυθμούς Του Gay Pride Η Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ Και VIDEO)

Ιουν 21
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η παρέλαση του Gay Pride θα ακολουθήσει τη διαδρομή Παύλου Μελά, Τσιμισκή, Βενιζέλου και Λεωφόρο Νίκης

για να καταλήξει και πάλι στον Λευκό Πύργο.

Η τροχαία δεν έχει προβεί σε ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αλλά θα διευκολύνει όπου χρειάζεται την κίνηση των οχημάτων.

Όπως γράφει το thousandnews περίπου 500 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Λευκού Πύργου από όπου πρόκειται να ξεκινήσει η παρέλαση. Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται από τις 17.30, ενώ στην εκδήλωση παρόντες είναι και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης και Ιωάννα Γαϊτάνη.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν εκπρόσωποι gay από 7 χώρες, από την Αμερική, την Τσεχία, τον Καναδά, τη Φιλανδία, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Πορτογαλία.

Στις 18.30 περίπου ξεκίνησαν οι ομιλίες και οι χαιρετισμοί από τις συμμετέχουσες οργανώσεις και τους φορείς που συμμετέχουν, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Στη συνέχεια η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα της Ελλάδας απονέμει το βραβείο Περήφανα Πρόσωπα στον κ. Μπουτάρη ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στην ψηφοφορία που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες.

Να σημειωθεί ότι στην περιοχή υπάρχουν διακριτικά αστυνομικές δυνάμεις για να διαφυλάξουν την εκδήλωση και να αποφευχθούν πιθανές αντιδράσεις.

Η παρέλαση είναι προγραμματισμένο να κινηθεί από την Παύλου Μελά, την Τσιμισκή και τη Βενιζέλου όπου οι συμμετέχοντες θα κάνουν στάση στο Εβραϊκό Μουσείο για να καταθέσουν στεφάνι εις μνήμην των θυμάτων του ναζισμού ανάμεσα στα οποία εκτός από τους Εβραίους συγκαταλέγονταν και ομοφυλόφιλοι. Η παρέλαση έπειτα θα ακολουθήσει την παραλιακή οδό για να καταλήξει και πάλι στο Λευκό Πύργο.

 

Πηγή: NewsIt.gr

Πολυμέσα

Ετικέτες Gay Pride    θεσσαλονίκη   
Κατηγορία Ελλάδα
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014 10:00

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Ζητείται Σοσιαλδημοκρατία - Η Κεντροαριστερά Δεν Μπορεί Να Υπάρξει Χωρίς Κοινή Ιδεολογική Ταυτότητα" Των Φίλιππου Σαχινίδη, βουλευτής Λάρισας ΠΑΣΟΚ-πρώην Υπουργός και Γιώργου Σιακαντάρη, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας…
Η Άλωση Της Πόλης Και Οι Σαρακατσάνοι Του Στυλιανού Παν. Σούρλα (Δικηγόρος Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. τ. Πρόεδρος Συνδέσμου…
Ωράια Η Πλάκα, Αλλά Όχι Με Την Χώρα Το βασικό σύνθημα από το τηλεοπτικό σποτ της ΟΝΝΕΔ για τις Ευρωεκλογές,…
"Υποσιτισμένος Ιστορικά Ο Κ. Θεόδωρος Πάγκαλος" Του Γιώργου Παναγιωτάκη, Συγγραφέα - Ιστορικού Ερευνητή
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΕλλαδαΣτους Ρυθμούς Του Gay Pride Η Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ Και VIDEO) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων