Σαββατο 12 Ιουλιου 2014

Βερονίκη, Βέρα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

«Αγάπη Δίχως Όρια»... Προσφορά Μαθητών Στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Θηλεών

Ιουν 23
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης επισκέφθηκαν μικροί μαθητές και δάσκαλοι του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγιάς και επέδωσαν οικονομική βοήθεια

στο «Κρίκκειο» Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Θηλέων. Ο π.Αχίλλιος ευχαρίστησε τα παιδιά και τους δασκάλους τους για τη μεγάλη ευαισθησία τους και για το άνοιγμα της καρδιάς τους στα πτωχά και άπορα κορίτσια και τους μετέφερε τις εγκάρδιες ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου.
Με τη σειρά τους οι μαθητές του Δ2 ΄ του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγιάς και οι δασκάλες τους κ. Αμαλία Σδρόλια, κ. Χρυσοβαλάντω Γκαϊτατζίδου καί κ. Αικατερίνη Στεργιούλη, απηύθυναν προς τον Σεβασμιώτατο τον εξής χαιρετισμό:
«Σεβασμιώτατε,
Οι μαθητές της Δ2΄τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγιάς, στα πλαίσια του καινοτόμου Προγράμματος «Αγάπη δίχως όρια», τραγούδησαν την αγάπη και συγκέντρωσαν όλα όσα έμαθαν κατά τη διάρκεια του Προγράμματος στο CD που εξέδωσαν.
Παραδοσιακά τραγούδια με θέμα την αγάπη, το μελοποιημένο (βραβευμένο από την ΕΛΟΣΥΛ) ποίημά τους «Αγάπη είσαι θησαυρός», το ορχηστρικό κομμάτι «ο μικρός πρίγκιπας», το παραμύθι «Το διαμάντι της αγάπης» και η συνάντηση του μικρού πρίγκιπα με την αλεπού (θεατρική απόδοση από το βιβλίο του εξυπερύ «ο μικρός πρίγκιπας») αποτελούν το περιεχόμενό του.
Η επιμέλεια του CD ανήκει στην εκπαιδευτικό μουσικής του Σχολείου μας Αμαλία Σδρόλια, και στη δασκάλα της τάξης Στεργιούλη Κατερίνα, ενώ στην προσπάθεια πλαισιώνει με τους ήχους του βιολιού της η εκπαιδευτικός μουσικής Θεοδώρα Ζιούρα.
Το CD προσφέρθηκε στο κοινό κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης «Ο μικρός πρίγκιπας», σε σκηνικά και κοστούμια της Βαλεντίνας Γκαϊτατζίδου.
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν αποτελούν προσφορά αγάπης στʼ αδέλφια μας του «Κρίκκειου» Ορφανοτροφείου της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης, για να διατεθούν προς κάλυψη των αναγκών τους, θέλοντας να βάλουμε κι εμείς ένα λιθαράκι στο τόσο δύσκολο έργο που επιτελείτε.
Με αγάπη και εκτίμηση
Οι μαθητές του Δ2΄
Οι δασκάλες τους
Αμαλία Σδρόλια
Χρυσοβαλάντω Γκαϊτατζίδου
Αικατερίνη Στεργιούλη»

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 14:54

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
"Ζητείται Σοσιαλδημοκρατία - Η Κεντροαριστερά Δεν Μπορεί Να Υπάρξει Χωρίς Κοινή Ιδεολογική Ταυτότητα" Των Φίλιππου Σαχινίδη, βουλευτής Λάρισας ΠΑΣΟΚ-πρώην Υπουργός και Γιώργου Σιακαντάρη, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας…
Η Άλωση Της Πόλης Και Οι Σαρακατσάνοι Του Στυλιανού Παν. Σούρλα (Δικηγόρος Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. τ. Πρόεδρος Συνδέσμου…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα«Αγάπη Δίχως Όρια»... Προσφορά Μαθητών Στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Θηλεών Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων