Παρασκευη 28 Μαρτιου 2014

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Τελευταίο Show Με Τον Μαρκήσιο Ντε Σάντ!!!! Προλάβατε!!!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από τον Οκτώβριο οι εξαιρετικοί αλλά αστείρευτοι Opera Chaotique έχουν επισκεφθεί τη Λάρισα τρείς φορές για να παρουσιάσουν το νεό τους σόου

με τον Μαρκήσιο ντε Σαντ, με διαφορετικούς αλλά εξαιρετικούς καλεσμένους κάθε φορά προσφέροντας σε κάθε συναυλία μία εξαιρετική εμπειρία. Αφού ολοκλήρωσαν και τις εμφανίσεις τους με τους φοβερούς και τρομερούς Tiger Lillies σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βόλο όπου ξεσήκωσαν το κοινό και έκλεψαν πολύ χειροκρότημα, επέστρεψαν στο σύνηθες τόπο του εγκλήματος για 2 απολαυστικές σπέσιαλ παραστάσεις ενόψει εορτών. Την Παρασκεύη 27 Δεκεμβρίου του 2013, θα δώσουν την τελευταία τους παράσταση στη Λάρισα για αρκετό καιρό, θέλοντας να κλείσουν την χρονιά εδώ στην πόλη που τους λάτρεψε, μέσα στην καρδιά των εορτών. Όσοι πιστοί προλάβετε, προσέλθετε άφοβα.
To συγκρότημα έδωσε τρείς εκπληκτικές σουρεάλ παραστάσεις ως σαπόρτ γκρουπ στις συναυλίες των Tiger Lillies επί Ελληνικού εδάφους πριν λίγες μέρες. Κάτι που δεν είναι καθόλου έυκολο καθώς οι Tiger Lillies σπανιότατα δέχονται support group για να ανοιξει τις συναυλίες τους. Αυτη τη φορά δέχτηκαν να τους ανοίξουν οι εξαιρετικοί Opera Chaotique και στις 3 εμφανίσεις τους στην Ελλάδα. Ο συνδυασμός των δύο αυτων καλλιτεχνικών σχημάτων αποδείχτηκε ιδανικός.
Η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να γίνει είναι οι Opera Chaotique και φάνηκε από τα πρώτα λεπτά των παραστάσεων όπου ο κόσμος τους χειροκροτούσε χωρίς εκπτώσεις αλλά και από το κλείσιμο στα σετ τους όπου οι εκδηλώσεις του κοινού ήταν παραπάνω από ενθαρρυντικές. Στο Βόλο έπεσε παρατεταμένο χειροκρότημα και πολλοί ήταν αυτοί που στάθηκαν όρθιοι για να τους τιμήσουν. Στη Θεσσαλονίκη συνέβη το ίδιο με ένα κατάμεστο Principal να τους αποθεώνει και να τους ζητά να συνεχίσουν να παίζουν.....στη Λάρισα συνέβησαν τα γνωστά αφού η πόλη έχει ανακηρυχτεί και επίσημα πρωτεύουσα των Opera Chaotique. 
Κάθε παράσταση τους είναι μοναδική και αυτά που διαδραματίζονται επί σκηνής κάθε φορά απρόσμενα., με τους καλεσμένους τους να μεγαλουργούν, τους σταθερούς να απογειώνονται μαζί με την μπάντα και να αυτοσχεδιάζουν αρκετά, καταλήγουν πάντα σε ένα θεαματικό μοναδικό αποτέλεσμα. 
Το κοινό της Λάρισας έχει αποδείξει ότι τους υποστηρίζει με μεγάλη αφοσίωση αλλά και η μπάντα τους ανταμείβει πάντα με εξαιρετικές παραστάσεις με πολλές εκπλήξεις με φοβερούς και διαφορετικούς καλεσμένους κάθε φορά, εξαιρετικούς αυτοσχεδιασμούς και αλλαγές στα τραγούδια και τις ευρηματικές ιστορίες που αφηγούνται.
Το καινούργιο σουρεάλ ταξίδι τους έχει οριστεί για την τελευταία Παρασκευή του χρόνου, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου και πάλι στο Stage Club, με εκλεκτή καλεσμένη αυτή τη φορά εκτός από τους Μαρκήσιο Ντε Σάντ, τον μοναδικό και λαμπερό τενόρο Αστέριο και την φοβερη και τρομερή χορεύτρια Στελίνα που διέπρεψαν,  θα δώσει το παρόν ο απίθανος βιρτουόζος πολυοργανίστας Μιχάλης Μαντέλας και η Φρίντα Τριανταφύλλου με τη μαγευτική φωνή της σε τραγούδια που έχουν επιλεγεί ειδικά για τις δύο τελευταίες παραστάσεις της χρονιάς!!!

Οι Opera Chaotique έρχονται ως γνωστόν με κεντρικό ήρωα τον Μαρκήσιο Ντε Σάντ!!! Ανακατεύουν την τράπουλα ακόμη πιο προκλητικά εμπλέκοντας την φιλοσοφία και το σεξ, με κοινωνικές και πολιτικές ουτοπίες μέσα από μια σουρεαλιστική ιστορία με χιούμορ, όπως πάντα. Οι Opera Chaotique παρουσιάζουν ένα νέο εναλλακτικό vaudeville, πότε λαμπερό και πότε σκοτεινό, αιχμηρό και επαναστατικό που αρνείται να αφήσει αδιάφορο οποιονδήποτε θεατή.

Με την γνωστή αισθητική που τους χαρακτηρίζει, ο Tenorman & ο Voodoo Drummer μέσα στην ίδια συνταγή αναμιγνύουν περισσότερα και διαφορετικά είδη τέχνης μεταξύ τους αυτήν την φορά. Η όπερα συναντάει το πανκ, η τζαζ αναμιγνύεται με την Αφρικάνικη κουλτούρα, πρωτότυπες συνθέσεις και αυτοσχεδιασμοί με μελοποιήσεις ποιημάτων και γραπτών των Ντε Σαντ, Σέξπιρ και Ε.Α. Πόε, ευφάνταστες διασκευές, σε ένα χαοτικό show.

Ένα μοναδικό, χαοτικό ταξίδι με αρχή και τέλος!!!  Όσοι βέβαια τους έχουν απολάυσει επί σκηνής, σπεύδουν να τους ξαναδούν γιατί κάθε παράσταση είναι μοναδική με τους αυτοσαρκασμούς τους, το χιούμορ και την αλληλεπίδραση με το κοινό. Άφθονο γέλιο και εξαιρετική μουσική βγαλμένα με ψυχή. Πραγματικά το εξαιρετικό ντούο δεν μπορείς να το περιγράψεις εύκολα.

Οι Opera Chaotique δημιουργήθηκαν τον Μάιο του 2011 από τον Tenorman (φωνητικά, πιάνο και μυστήριο) και τον Voodoo Drummer (τύμπανα, κρουστά και κόλπα κάθε είδους) και ήδη έδωσαν μια σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού όπως το Βερολίνο και το Παρίσι και σε μεγάλα φεστιβάλ όπου διέπρεψαν, όπως το Secret Garden Party του Λονδίνου. Τα τελευταία 2 χρόνια έχουν κερδίσει δικαίως την εύνοια του Ευρωπαϊκού Τύπου, σχεδόν από τα πρώτα βήματα.

Το 2012 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους με τίτλο “Death of the Phantom of the Opera”. Πρόκειται για ένα concept album, όπου αφηγούνται την σουρεαλιστική ιστορία του Φαντάσματος της Όπερας, το οποίο ταξιδεύει στη Νέα Ορλεάνη και οδηγείται σε μία θυελλώδη σχέση με τη Voodoo Queen με τραγική κατάληξη…. Πρίν λίγο καιρό δημιούργησαν ένα καταπληκτικό βίντεο για την εντυπωσιακή διασκευή που έκαναν στο ‘Rollin in the Deep’’ της Adele!!!

Οι Opera Chaotique τα τελευταία 2 χρόνια έχουν αναδειχτεί ως μπάντα έκπληξη…έχουν έρθει στη Λάρισα 8 φορές μέχρι τη στιγμή που μιλάμε με απόλυτη επιτυχία. είναι 2 καλλιτέχνες που είναι τρελοί γι αυτό που κάνουν και πιστεύουν σε αυτό 1000% . Η απίστευτη ενέργεια τους και το πολύ ποιοτικό υλικό τους, τους κάνει να ξεχωρίζουν ταυτόχρονα με τη φοβερή διάθεση να πατάνε στη σκηνή αφού είναι γεννημένοι για μεγάλα πράγματα. Δικαίως δώσανε 3 παραστάσεις με τους Tiger Lillies!!! Μετά τις εμφανίσεις τους αυτές, η μπάντα έχει χτυπήσει κόκκινο σε κέφι, ενθουσιασμό και όρεξη για ζωντανες εμφανίσεις. Ασυγκράτητοι πλέον , θα κάνουν ξανά αυτό που μόνο αυτοί ξέρουν, κωμωδία και δράμα ταυτόχρονα. !!! Οι OPERA είναι μπάντα έκπληξη όσες φορές και να τους δεις και έχουν κάτι το μοναδικό. Αυτό που κάνουν δεν υπάρχει άλλου, δεν το συναντάς εύκολα. Είναι πρωτοποριακοί και εκκεντρικοί και κάνουν θραύση όπου κι αν παίζουν. Οι Opera Chaotique είναι σκέτη απόλαυση και δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.
Αστέριος Τσέτσιλας : Τενόρος
Στελίνα Ζακάρ: Χορεύτρια
Μιχάλης Μαντέλας: Τρομπέτα, Κλαρινέτο, Σαξόφωνο 
Φρίντα Τριανταφύλλου: Τραγούδι

Χορογραφίες: Φαίη Σούκου / Στελίνα Ζακάρ
Κοστούμια: Ελένη Ψύρρα

Είσοδος κοινού: 21:30    Ώρα Έναρξης: 22:00    Τιμή Εισιτηρίου : 8€
Κρατήσεις Πληροφορίες: 6970 936 422  (μεταξύ 17:30 – 21:30)

Προπώληση εισιτηρίων:
•Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Παπαναστασίου 57, 2410 549 326
•Snuff Tobacco Store, Φιλελλήνων 53Α, 2410 531 750
 





 


 


    




 
 

Ετικέτες σοου    Stage    οπερα   
Κατηγορία Πολιτισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

filippou

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Σαρακατσαναίοι Και Ελληνική Επανάσταση Του Στυλιανού Σούρλα, Υποψ. Περιφερειακού Συμβούλου - Δ ι κ η γ…
Συγγνώμη Αρχιστράτηγε... Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
«Οδός ;» Αίτημα Για Ονοματοδοσία Για Κωνσταντίνο Χαλκίδη Και Χρήστο Καρανάσιο Της Λίας Γκουντρουμπή Θώμου, Δημ. Σύμβουλος 4ης Δημ. Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων
Η Γυναίκα Στο Σοσιαλισμό Της Δήμητρας Σίσκου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εργατών Λάρισας του ΚΚΕ
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΠολιτισμοςΤελευταίο Show Με Τον Μαρκήσιο Ντε Σάντ!!!! Προλάβατε!!!! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων