Τριτη 16 Δεκεμβριου 2014

Θεοφανώ, Μόδεστος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Πέθανε Και Άφησε Όλη Την Περιουσία Της Σε Μία Άγνωστη Γυναίκα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

H ηλικιωμένη διέθετε χιλιάδες ευρώ σε τράπεζες και υπερπολυτελή ακίνητα τόσο στη Ρόδο όσο και στην Αθήνα...

 

Κατηγορούμενη για το αδίκημα της πλαστογράφησης της ιδιόχειρης διαθήκης της άκληρης υπερήλικης είναι μια κάτοικος Ρόδου μετά την υποβολή σχετικής μηνυτήριας αναφοράς ενός εκ των εξαδέλφων της εκλιπούσης, τέως αστυνομικού.

 

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιεχόμενο της οποίας θα ελεγχθεί ως προς την αλήθεια του αρμοδίως, η 91χρονη, πρώην τραπεζική υπάλληλος, άκληρη και κάτοχος μεγάλης ακίνητης περιουσίας αλλά και ρευστού σε τραπεζικούς λογαριασμούς, βρέθηκε καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιακά προβλήματα τρεις μέρες πριν το θάνατο της εκτός της κατοικίας της.

 

 

Προηγουμένως η καταγγελλόμενη, που είχε αναπτύξει σχέσεις συμπάθειας με την υπερήλικη, φέρεται να είχε απομονώσει από το περιβάλλον της τη γυναίκα. Σύμφωνα πάντα με τη μήνυση συγγενής της εκλιπούσης ενημερώθηκε από την τράπεζα που διατηρούσε τους λογαριασμούς της ότι κάποια κυρία άγνωστη στον διευθυντή ενδιαφέρθηκε για τους λογαριασμούς της και προσπάθησε να αποσπάσει πληροφορίες επικαλούμενη ότι είχε προς τούτο εξουσιοδότηση.

 

Η υπερήλικη απεβίωσε τον Μάιο του 2010 και λίγες μέρες μετά το θάνατό της παρουσιάστηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου ιδιόγραφη διαθήκη με την οποία καθιστούσε την καταγγελλόμενη ως αποκλειστική κληρονόμο της περιουσίας της, που περιλαμβάνει πέραν των τραπεζικών λογαριασμών δύο κατοικίες στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, συνολικού εμβαδού άνω των 200 τ.μ., ένα προνομιακό ακίνητο σε πανοραμική πλαγιά στις παρυφές της πόλεως Ρόδου και μια ακόμη κατοικία σε μια από τις κεντρικότερες συνοικίες της Αθήνας.

 

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ''Τοπικά Νέα'' του NewsIt Ο εξάδελφος της γυναίκας, αφού πληροφορήθηκε για την ύπαρξη της ιδιόχειρης διαθήκης προχώρησε σε σχετικό έλεγχο και διατείνεται ότι τόσο ο γραφικός χαρακτήρας με τον οποίο έχει γραφεί όσο και η υπογραφή που έχει τεθεί είναι εξ’ ολοκλήρου πλαστοί. Προς τούτο έχει ήδη αναθέσει σχετική πραγματογνωμοσύνη σε γραφολόγο αν και όπως επισημαίνεται και από το νομικό του συμπαραστάτη η πλαστότητα της διαθήκης είναι οφθαλμοφανής. Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει ενώπιον της δικαιοσύνης...

Πηγή: dimokratiki.gr

 

Ετικέτες γιαγια    περιουσία    διαθηκη   
Κατηγορία Κοινωνία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ρεαλισμός Και Αποφασιστικότητα Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Όλοι Είμαστε Εν Δυνάμει Ανάπηροι Του Γιώργου Μανώλη, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Τεμπών
Ποστάρεις Τα Παιδιά Σου Με Μαγιό Και Μετά Σου Φταίει Το Facebook; "Το ίντερνετ δεν σε παρακολουθεί κρυφά. Εσύ βγήκες στην ταράτσα και ξεφωνίζεις…
Ένα Νέο Αφήγημα Για Την Ε.Ε Του Χρήστου Κέλλα*
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΚοινωνιαΠέθανε Και Άφησε Όλη Την Περιουσία Της Σε Μία Άγνωστη Γυναίκα Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων