Πεμπτη 17 Ιουλιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Τον Σκότωσε Γιατί Έδειρε Τον Αδελφό Του

Ιουν 30
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με σενάριο ταινίας μοιάζει το παρασκήνιο της δολοφονίας ενός 30χρονου στον Άγιο Δημήτριο, που εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς με δράστη

έναν νεαρό μόλις 22 ετών.

 

Όπως είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ο δράστης, ο 30χρονος ξυλοκόπησε τον αδελφό του και τον κράτησε... όμηρο, ζητώντας μια συνάντηση με τον ίδιο. Μια συνάντηση στην οποία ο 22χρονος εμφανίστηκε με το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του.

 

Πώς οδηγήθηκε στο φόνο

 

Σύμφωνα με τον νεαρό, οι δυο τους είχαν προσωπικές διαφορές. Το θύμα, βρισκόταν με πέντε ακόμη φίλους του όταν είδαν τον 20χρονο αδελφό του δράστη να οδηγεί το αυτοκίνητο του πατέρα τους. Αφού του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν, ο 30χρονος έβαλε τον νεαρό στο κάθισμα του συνοδηγού και τηλεφώνησε στον 22χρονο ζητώντας του συνάντηση προκειμένου να απελευθερώσει τον αδελφό του.

 

Η συνάντηση καθορίστηκε στο σπίτι των δύο αδελφών, από όπου ο δράστης βγήκε με το κυνηγετικό όπλο του πατέρα και σκότωσε τον 30χρονο.

 

Το θύμα είχε βρεθεί νεκρό με τραύματα στον λαιμό και στον θώρακα, από σκάγια κυνηγετικού όπλου. Το άψυχο σώμα του ήταν πεσμένο δίπλα στο αυτοκίνητο του πατέρα του δράστη, ο οποίος συνελήφθη και εξιστόρησε στους αστυνομικούς τί ακριβώς είχε συμβεί.

 

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 53χρονου πατέρα των αδελφών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το δίκαννο κυνηγετικό όπλο, το οποίο χρησιμοποίησε ο 22χρονος.

Πηγή: newpost.gr

Ετικέτες σκοτωσε    αδερφός   
Κατηγορία Κοινωνία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
"Ζητείται Σοσιαλδημοκρατία - Η Κεντροαριστερά Δεν Μπορεί Να Υπάρξει Χωρίς Κοινή Ιδεολογική Ταυτότητα" Των Φίλιππου Σαχινίδη, βουλευτής Λάρισας ΠΑΣΟΚ-πρώην Υπουργός και Γιώργου Σιακαντάρη, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΚοινωνιαΤον Σκότωσε Γιατί Έδειρε Τον Αδελφό Του Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων