Πεμπτη 25 Ιουλιου 2013

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Αύριο Το Τελευταίο Αντίο Στον Θ. Νάκο

Μαρ 29, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σαν κεραυνός έπεσε στη Μαγνησία το άγγελμα της είδησης του θανάτου του Αντιπροέδρου της Βουλής

και βουλευτή Μαγνησίας Θανάση Νάκου που κατέληξε χθες, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, στο Ιδιωτικό Θεραπευτήριο «Υγεία» της Αθήνας, όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο 64χρονος Θανάσης Νάκος εισήχθη στο Νοσοκομείο Υγεία τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, προκειμένου να υποβληθεί το πρωί της επομένης, από καρδιοχειρουργό του εξωτερικού, σύμφωνα με συνεργάτες του, σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στη μητροειδή βαλβίδα, όπου είχε εντοπιστεί το πρόβλημα, μετά από εξετάσεις που έκανε τόσο στο Βόλο, όσο και στην Αθήνα. Η εγχείρηση ήταν επιτυχής, καθώς μετά την επέμβαση, σύμφωνα με φιλικά του πρόσωπα, ο Θανάσης Νάκος μίλησε στα οικεία του πρόσωπα. Η υγεία του ωστόσο επιδεινώθηκε όταν προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη και αμέσως μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Γιατροί του Βόλου που ρωτήθηκαν χθες είπαν ότι ο ασθενής που έχει υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς, αν προσβληθεί από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, τότε η κατάσταση του πολύ δύσκολα ελέγχεται.

Η είδηση του θανάτου του Θανάση Νάκου προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη στους περισσότερους κατοίκους της Μαγνησίας, καθώς εκτός από ελάχιστα σχόλια, που έκαναν αναφορά στη νοσηλεία του, οι περισσότεροι δεν γνώριζαν για το μεγάλο κίνδυνο που διέτρεχε η ζωή του βολιώτη πολιτικού τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες. Τόσο η οικογένειά του, όσο και οι στενοί του συνεργάτες επέλεξαν, καθ’ όλο το διάστημα της νοσηλείας τους, να είναι καθησυχαστικοί και να κάνουν λόγο για «ένα συνηθισμένο ιατρικό έλεγχο και για προγραμματισμένη και συνήθη χειρουργική επέμβαση».

Η κηδεία του Θανάση Νάκου θα γίνει αύριο Σάββατο στις 2 το μεσημέρι από το Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Βόλου. Δηλώσεις για το θάνατο του Θανάση Νάκου έκανε ο Πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς , οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων κ.α Μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε γίνει ακόμη γνωστό ποιος θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στην Εξόδιο Ακολουθία του εκλιπόντος.

 

Πηγή: Ταχυδρόμος

Ετικέτες Νάκος    κηδεία    θάνατος   
Κατηγορία Θεσσαλία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή