Κυριακη 21 Ιουνιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

ΠΕΔΥ: Υπάλληλος Πήρε Με Τα Γιαούρτια Τον Διευθυντή Στο Βόλο!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Πετώντας τέσσερα γιαούρτια προς τον διευθυντή διοικητικών υπηρεσιών του ΠΕΔΥ Βόλου, υπάλληλος τον «ευχαρίστησε», διότι δεν τον τοποθέτησε

προσωρινό προϊστάμενο τμήματος! Το επεισόδιο κατέγραψε η Αστυνομία, ενώ ο διευθυντής ενημέρωσε τον προϊστάμενό του και τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει αν θα υποβάλει μήνυση σε βάρος τους υπαλλήλου.

 

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο υπάλληλος, μπήκε στο γραφείο του διευθυντή σήμερα το πρωί, κρατώντας στο πίσω μέρος του σώματός του τέσσερα γιαούρτια και του είπε «να δεις πως θα σε ευχαριστήσω που δε μου ανέθεσες καθήκοντα προϊσταμένου του τμήματος», ενώ άρχισε να του πετάει τα γιαούρτια στο γραφείο του. Μάλιστα, από την «επίθεση» λέρωσαν το πουκάμισο και το παντελόνι του διευθυντή του ΠΕΔΥ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο διευθυντής δεν αντέδρασε, αλλά ενημέρωσε την Αστυνομία για να καταγράψει το επεισόδιο σε βάρος του, ενώ ενημέρωσε τον προϊστάμενό του και το επόμενο διάστημα, θα αποφασίσει αν θα υποβάλει μήνυση σε βάρος του.

 

Ο «θιγμένος» υπάλληλος – που εξαφανίστηκε αφού πέταξε τα γιαούρτια στον προϊστάμενό του – ζητούσε από τον διευθυντή να τον τοποθετήσει προσωρινό προϊστάμενο του Μητρώου, καθώς μετά την αποχώρηση της προϊσταμένης του Λογιστηρίου, τη θέση της πήρε η προϊσταμένη του Μητρώου.

Ο διευθυντής ανέθεσε καθήκοντα προσωρινής προϊσταμένης σε μια άλλη έμπειρη υπάλληλο του τμήματος, γεγονός που προκάλεσε τη «μήνιν» του υπαλλήλου, τη συμπεριφορά του οποίου κατήγγειλαν, τόσο εργαζόμενοι στο ΠΕΔΥ όσο και ο Σύλλογος Εργαζομένων.

 

Πάντως, για τον προϊστάμενο του Τμήματος Μητρώου στο ΠΕΔΥ Βόλου, αναμένεται να αποφανθεί το υπηρεσιακό συμβούλιο το επόμενο διάστημα.

 

Καταδικάζει ο Σύλλογος Εργαζομένων

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ν. Μαγνησίας τονίζει ότι «το Δ.Σ. του Συλλόγου σε έκτακτη συνεδρίαση, με αφορμή το σημερινό συμβάν της βίαιης και προκλητικής επίθεσης από τον συνάδελφο Αχιλλέα Καλυβιώτη, κατά του διευθυντή του Υποκαταστήματος Δημήτρη Βάμβα, αποφάσισε ομόφωνα την καταδίκη της ενέργειας του συναδέλφου για ένα θέμα το οποίο μπορούσε να λυθεί με διάλογο, τονίζοντας ότι η αυτοδικία δεν αποτελεί τον ενδεδειγμένο τρόπο επίλυσης οποιασδήποτε διαφοράς.

 

Ο διευθυντής του Υποκαταστήματος είναι αποκλειστικά αρμόδιος για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της Υπηρεσίας, καθώς και για την τοποθέτηση των υπαλλήλων – προϊσταμένων στα διάφορα Τμήματα. Η οποία διαφωνία μπορεί να προκύψει από συνάδελφο σχετικά με τη θέση στην οποία τοποθετήθηκε ή διεκδικεί να τοποθετηθεί, μπορεί να λυθεί αποκλειστικά και μόνο από τη Διοίκηση».

Την ανακοίνωση υπογράφουν η πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Κοτίνα και η γραμματέας Ευφροσύνη Πελαγιάδου.

Πηγή: magnesianews.gr 

Ετικέτες Υπάλληλος    διευθυντής    ΠΕΔΥ    Βόλος    γιαουρτια   
Κατηγορία Θεσσαλία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

ΕΡΤ: Στον «Αέρα» Με Το... Αριστερό Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου (Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου)
Η Επόμενη Μέρα Των Εκλογών Του Δημήτρη Παπαποστόλου
Επιλογές Στελεχών Εκπαίδευσης: Στόχος Είναι Ο Ασφυκτικός Κομματικός Έλεγχος Της Διοίκησης Της Εκπαίδευσης του Δημήτρη Παπαποστόλου, Δ/ντή του Δημοτικού Σχολείου Ευυδρίου Λόφου και Μέλος του…
''Έργα Με Αποτελέσματα Και Όχι Λόγια'' Της Ρένας Καραλαριώτου*
Πανελλαδικών …«Χρωμοσωμικές Ανωμαλίες» Tης Μαρίας Πινάκα (Μοριακή Βιολόγος)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΘεσσαλιαΠΕΔΥ: Υπάλληλος Πήρε Με Τα Γιαούρτια Τον Διευθυντή Στο Βόλο! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων