Παρασκευη 16 Μαϊου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

«Τα Προβλήματα Των Θεσσαλών Έχουν Χρώμα» - Ομιλία Η. Διώτη Στην Κεντρική Εκδήλωση Του ΣΥΡΙΖΑ Στο Βόλο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με σκληρά λόγια για την κυβερνητική πολιτική αλλά και για την πολιτική που ακολούθησε επί 4 έτη στη Θεσσαλία η απερχόμενη περιφερειακή αρχή,

μίλησε η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηρώ Διώτη, επικεφαλής του συνδυασμού «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία», στο πλαίσιο της κεντρικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο για τις τριπλές κάλπες του Μαΐου, με ομιλητή τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη. Στην εκδήλωση χαιρέτισαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δήμητρα Μανώλη, Πέτη Πέρκα και Κρίτων Αρσένης καθώς και ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Μαργαρίτης Πατσιαντάς επικεφαλής του συνδυασμού «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης», ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Γιώργος Σταμπουλής, ενώ παρέστη επίσης ο Κώστας Πουλάκης, μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, νυν περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας» καθώς και πληθώρα υποψηφίων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων.

Όπως υποστήριξε η Ηρώ Διώτη, «βρισκόμαστε σε εποχή ανθρωπιστικής κρίσης. Καταρρέει η παραγωγή, αυξάνονται οι άνεργοι, δεν υπάρχει πρόσβαση στη δημόσια υγεία και στο φάρμακο, δεν υπάρχει σχεδιασμός για τα νερά, πέφτει ραγδαία το εισόδημα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Είμαστε η δεύτερη φτωχότερη περιφέρεια. Να μας απαντήσει ο κ. Αγοραστός γιατί. Γιατί στήριξε και στηρίζει τις πολιτικές που δημιουργούν αυτή την κατάσταση, γιατί ποτέ δεν αντιστάθηκε στα σχέδια που ρημάζουν τη Θεσσαλία. Εμφανίζεται στις συνεντεύξεις του ως υπερκομματικός γιατί δεν τολμάει να πει ανοιχτά στους πολίτες ότι είναι ο άνθρωπος του Σαμαρά και του πολιτικού συστήματος στην Περιφέρεια. Ότι η δική του νίκη, αν υπάρξει, θα είναι νίκη του Σαμαρά, θα πανηγυρίζουν μαζί ότι ο λαός της Θεσσαλίας χειροκροτεί την πολιτική τους. Ο κ. Αγοραστός και οι συν αυτώ ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν. Δεν έχουν ιδέα και δεν τους ενδιαφέρει για το τί βιώνει ο κόσμος του μόχθου και η νεολαία στη Θεσσαλία. Δε θα τους επιτρέψουμε να προχωρήσουν».
Αναιρώντας το επιχείρημα του Κ. Αγοραστού για το υπερκομματικό της υποψηφιότητάς του, απάντησε ότι «τα προβλήματα έχουν χρώμα και είναι τα προβλήματα που δημιούργησε στην κοινωνία η πρασινο-μπλε συγκυβέρνηση που υποστηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια. Αυτοί ακριβώς δημιούργησαν αυτά τα προβλήματα. Οι ανάγκες των πολιτών που πρέπει να αντιμετωπίσει η Περιφέρεια, αυτές ναι, δεν έχουν χρώμα. Τα προβλήματα όμως έχουν γιατί κάποιοι τα δημιούργησαν».
Η υποψήφια Περιφερειάρχης τόνισε ότι «5 χρόνια βουλευτής Θεσσαλίας και έχουμε γυρίσει παντού, έχουμε ασχοληθεί με τα ειδικά προβλήματα των Θεσσαλών και το κυριότερο έχουμε προσπαθήσει με όλες μας τις δυνάμεις να σταματήσουμε αυτή την πολιτική. Γι αυτό είμαστε η ελπίδα, είμαστε η ανάπτυξη για τον κόσμο, είμαστε το άλλο σχέδιο που προκύπτει από την ιεράρχηση των κοινωνικών αναγκών και όχι από την πελατεία μας. Και παλεύουμε με όλα τα λάθη μας για να ένα καλύτερο κόσμο.

Εμείς θα είμαστε στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με την κυβέρνησή σας και στην πρώτη γραμμή να διεκδικούμε μαζί με την κοινωνία και τις πληττόμενες τάξεις, να ελέγχουμε και να πιέζουμε για ανατροπή αυτής της πολιτικής της φτώχειας και του αυταρχισμού, των ακροδεξιών πολιτικών και της καταστολής. Θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε μια άλλη κυβέρνηση, την κυβέρνηση της Αριστεράς για ένα άλλο σχέδιο για τη Θεσσαλία, για τη χώρα και για την Ευρώπη. Είμαστε η ελπίδα και το αύριο, είμαστε εμείς που θα βρισκόμαστε εδώ από οποίο πόστο και να έχουμε. Οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες».
Η υποψήφια ανέπτυξε τέλος διεξοδικά το πρόγραμμα του «Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία» που θα εφαρμόσει από την πρώτη κιόλας μέρα που θα αναλάβει την Περιφέρεια.

Ετικέτες Διωτη    Βόλος    ΣΥΡΙΖΑ   
Κατηγορία Θεσσαλία
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014 18:06

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

kotakou
marios
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΘεσσαλια«Τα Προβλήματα Των Θεσσαλών Έχουν Χρώμα» - Ομιλία Η. Διώτη Στην Κεντρική Εκδήλωση Του ΣΥΡΙΖΑ Στο Βόλο Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων