Πεμπτη 23 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Οι Επιτυχίες Των Λαρισαίων Μαραθωνοδρόμων

Ιουλ 16
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Το Σάββατο 30 Μαΐου έγινε για 2η χρονιά ο αγώνας 10 χλμ στον Κορινό Πιερίας. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος

και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Μπέλτσιος Βασίλειος και Μπουχουρίδης Πραξιτέλης.

Την Κυριακή 31 Μαΐου έγινε για 10η χρονιά το Alonissos Challenge. Στον αγώνα των 30 χλμ έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής του Συλλόγου Νάτσης Νίκος (1ος στη γενική κατάταξη).

Την Κυριακή 7 Ιουνίου έγινε για 6η συνεχή χρονιά το Αιγιωργίτικο Μονοπάτι στα Γρεβενά. Πρόκειται για αγώνα βουνού συνολικής απόστασης 24 χλμ. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής Καρβέλος Γιάννης.

Το Σάββατο 13 Ιουνίου έγινε για πρώτη φορά στο Πήλιο αγώνας 3 χλμ, με την ονομασία Macrinitsa Ascent. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής Γκουτζουρέλας Νίκος. Ενώ την Κυριακή 14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Πήλιο ο αγώνας Volos Regional Trail συνολικής απόστασης 24 χλμ. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι αθλητές: Χατζηιωάννου Ιωάννης, Νάτσιος Ανδρέας, Δεδούσης Νίκος, Φαλτσής Βασίλης, Μπέλτσιος Βασίλης, Γουναράς Δημήτριος, Βαγγέλας Ιωάννης και Νάτσιου Ευαγγελία.

Το Σάββατο 20 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο αγώνας ‘Το πέρασμα του Απόστολου Παύλου’ συνολικής απόστασης 9700 μέτρων. Αφετηρία του αγώνα ήταν στη Μεθώνη και τερματισμός στο Μακρύγιαλο Πιερίας. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Μπαζούλης Αχιλλέας (3ος στη γενική κατάταξη) και Μπουχουρίδης Πραξιτέλης.

Το Σάββατο 27 Ιουλίου έγινε για πρώτη φορά ο αγώνας Ολύμπια Μονοπάτια, μια μέρα πριν τον Olympus Marathon. Η απόσταση του αγώνα ήταν 10 χλμ. Και σε αυτό τον αγώνα έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς αρκετοί αθλητές του Συλλόγου μας. Συγκεκριμένα: Χαραχούσος Φώτιος, Καρβέλος Ιωάννης και Γιαννούλας Χρυσόστομος.

Την ίδια μέρα, πραγματοποιήθηκε ο Καραϊσκάκειος δρόμος συνολικής απόστασης 25 χλμ. Ο αγώνας με εκκίνηση την πόλη της Καρδίτσας και τερματισμό το Μαυρομμάτι Καρδίτσας έχει συνολική απόσταση 25 χλμ. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι: Καραγιάννης Ευάγγελος (3ος στη γενική κατάταξη), Μπροζιούτης Πέτρος, Φωλίνας Χρήστος (2ος στην κατηγορία του), Θώμος Νίκος (3ος στην κατηγορία του), Γούλας Απόστολος (2ος στην κατηγορία του), Νάτσιος Ανδρέας (1ος στην κατηγορία του), Ντούμος Ευάγγελος (3ος στην κατηγορία του), Φράγκος Χρήστος, Χαλκιάς Νίκος, Αργυρούλης Βασίλειος (1ος στην κατηγορία του), Αργυρούλης Ιωάννης, Συράκης Δημήτριος (2ος στην κατηγορία του) και Μητσιά Μαρία (1η στην κατηγορία της).

Την Κυριακή 28 Ιουλίου έγινε για 12η χρονιά ο Olympus Marathon. Ο συγκεκριμένος αγώνας βουνού κάθε χρόνο συγκεντρώνει πολλούς αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Και φέτος αθλητές του Συλλόγου  Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς. Συγκεκριμένα: Βαρσάμης Δημήτριος, Κούρτης Νικόλαος, Καστόρης Αναστάσιος και Δοξαράς Γεώργιος.

Ενώ την ίδια μέρα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για 6η χρονιά ο Επιδαύριος Δρόμος συνολικής απόστασης 15 χλμ. Εκκίνηση του αγώνα ήταν το μικρό αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και τερματισμός το αρχαίο στάδιο.  Στο συγκεκριμένο αγώνα έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας Σειτανίδης Γεώργιος.

Το Σάββατο 11 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο αγώνας δρόμου στο Σμόκοβο Καρδίτσας. Φέτος ο αγώνας ήταν συνολικής απόστασης 13 χλμ. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Θώμος Νίκος, Τσινίκου Δήμητρα (2η στη γενική κατηγορία γυναικών), Χαραχούσος Φώτιος, Παπαστεργίου Κων/νος και Κατσιάκης Ιωάννης.

Στο 1ο Faethon Trail που έγινε στην Ελασσόνα απόστασης 14 χλμ αρκετοί αθλητές του Συλλόγου μας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς. Συγκεκριμένα: Μπαζούλης Αχιλλέας, Καγιάννης Σωκράτης, Γκέκας Χαράλαμπος, Νάτσιος Αντρέας, Παπαχατζής Αχιλλέας, Τρέμμας Γιώργος, Μπουχουρίδης Πραξιτέλης, Γιαννούλας Χρυσόστομος, Παπαστεργίου Κων/νος, Γουναράς Δημήτριος και Αλμπατάκης Κώστας.

Ενώ την ίδια μέρα έγινε για 4η χρονιά ο Δόλιχος Δρόμος. Στον αγώνα έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Γκουτζουρέλας Νίκος (3ος στη γενική κατηγορία) και Γούλας Απόστολος.

Την Κυριακή 12 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε για 4η χρονιά ο ορεινός αγώνας Faethon Olympus Marathon στην Ελασσόνα. Ο δύσκολος αγώνας είχε ρεκόρ συμμετοχών. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Γραμματικός Δημήτρης, Μπαλογιάννης Νίκος, Λάμπας Γιώργος, Νάτσιος Γιώργος, Ντούμος Ευάγγελος και Μπροζιούτης Πέτρος.

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας συγχαίρει όλους τους αθλητές του για τη συμμετοχή τους και τον τερματισμό τους στους συγκεκριμένους αγώνες.

 

Ετικέτες Λαρισαίοι    Μαραθωνοδρόμοι   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ολοκληρωμένο Σχέδιο Εξόδου Της Ελλάδας Από Την Κρίση Tου Αβέλλα Ν. Μιχαήλ, Μέλος Διαβούλευσης Δ. Τεμπών – Αστυνομικός
Η Επόμενη Μέρα………. Tης Μαρίας Γαβαλά, Μέλος Του ΓΠ Θεσσαλίας Του ΚΚΕ
Μέσα Στο Ευρώ Με Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος – Πρώην Νομάρχης)
''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΟι Επιτυχίες Των Λαρισαίων Μαραθωνοδρόμων Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων