Τεταρτη 2 Ιουλιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Εθνική Ελλάδος Γεια Σου…

Ιουν 24
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Χθες τα πήγαμε μια χαρά. Και το 1-4 της Βραζιλίας και τον άσο της Ολλανδίας (μαζί με το Χ/1 ημίχρονο τελικό)

και το over της Ισπανίας αλλά και τον Νειμάρ πρώτο σκόρερ. Παράπονο; Κανένα να φανταστώ. Πάμε λοιπόν στα σημερινά όπου έχουμε γαλάζιο χρώμα σε όλες τις επιλογές μας.

Στις 19.00 αρχίζουμε με το ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΑΓΓΛΙΑ. Από τη μια η μεγάλη έκπληξη του Μουντιάλ από την άλλη μια μεγάλη απογοήτευση όπως η Αγγλία. Έχουμε λοιπόν μια κόντρα όπου βρίσκουμε πρώτα από όλα το overστο 1.60 και θα το πάρουμε. Με δυσκολία θα προβλέψουμε σημείο μιας και οι Κοσταρικανοί και με ήττα βγαίνουν πρώτοι υπό προϋποθέσεις. Οπότε… Στο 1.77 το διπλό των Άγγλων στο 3.45 το ωραίο Χ και προχωράμε. Ας πούμε ναι στο  X/Xημίχρονο τελικό στο 5,75 που μας γυάλισε από την ώρα που είχαμε τις αποδόσεις. Το 2-2 σκορ πληρώνει 12.00 ενώ το 1-2 δίνει 8.00 σε όσους θέλουν Αγγλία.

Την ίδια ώρα στο ΙΤΑΛΙΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ έχουμε ένα ματς που κόβει την ανάσα. Η ισοπαλία δίνει πρόκριση στους Ιταλούς με διαφορά τερμάτων και φυσικά στο 3.20 την επιλέγουμε. Ο άσος της Ιταλίας στο 2.35 μαζεύει ποντάρισμα από χθες ενώ το διπλό το βρίσκουμε στο 2.65. Το 1-1 με απόδοση 6.00 είναι μια καλή και συνετή επιλογή για τους λάτρεις των σκορ που μας πάνε καλά και μας πληρώνουν από την αρχή του μουντιάλ. Μπαλοτέλι για anytimescorerστο 2.10 μια καλή επιλογή και το 1/Χ ή το 2/Χ ημίχρονο τελικό (ημιανατροπή) για όσους θέλουν γούστα με αποδόσεις 16.00 και 12.00 αντίστοιχα.

Στις 23.00 είναι ώρα Ελλάδας. ΕΛΛΑΔΑ- ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ και ελπίζουμε η Φορταλέζα να γίνει η Ακτή των Ελληνικών ονείρων. Στο 3.50 ο θρυλικός άσος που μπορεί να μας στείλει για πρώτη φορά στους 16 και θα τον επιλέξουμε. Με Μήτρογλου πρώτο σκόρερ σε απόδοση 8.00 και με ηρωικό 1-0 που παίρνουμε πάντα σε αγώνες ζωής και θανάτου με απόδοση 9.00! Το Χ/1 ημίχρονο τελικό πληρώνει στο 7.25 ότι πρέπει για ένα συστηματάκι 2-3. Καλή τύχη Ελλάδα μας… Παίζουμε Ελλάδα με συναίσθημα γιατί έτσι μας αρέσει.

Την ίδια ώρα στο ΙΑΠΩΝΙΑ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ μια χαρά θα μας ερχόταν το Χ στο 3.65 αλλά και το διπλό στο 1.95 που αν έρθει σε συνδυασμό με τη δική μας επικράτηση μας πάει καρφί στους 16!  Θα ποντάρουμε μάλιστα στο 2/Χ ημίχρονο τελικό με απόδοση 14.00 και θα περιμένουμε μετά τα μεσάνυχτα να γιορτάσουμε μαζί με τους Κολομβιανούς την πρόκριση μας. Το 2-2 πληρώνει 17.00… Για όσους ενδιαφέρονται…

Αυτά λοιπόν για απόψε. Σοφά και συνετά… Καλή επιτυχία στην ομάδα μας από το Συμβούλιο των Σοφών και καλά κέρδη σε όλους.

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ετικέτες ΣΤΟΙΧΗΜΑ   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
"Ζητείται Σοσιαλδημοκρατία - Η Κεντροαριστερά Δεν Μπορεί Να Υπάρξει Χωρίς Κοινή Ιδεολογική Ταυτότητα" Των Φίλιππου Σαχινίδη, βουλευτής Λάρισας ΠΑΣΟΚ-πρώην Υπουργός και Γιώργου Σιακαντάρη, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας…
Η Άλωση Της Πόλης Και Οι Σαρακατσάνοι Του Στυλιανού Παν. Σούρλα (Δικηγόρος Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. τ. Πρόεδρος Συνδέσμου…
Ωράια Η Πλάκα, Αλλά Όχι Με Την Χώρα Το βασικό σύνθημα από το τηλεοπτικό σποτ της ΟΝΝΕΔ για τις Ευρωεκλογές,…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΕθνική Ελλάδος Γεια Σου… Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων