Πεμπτη 31 Ιουλιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Μαύρα Σύννεφα Στην ΑΕΛ... Πως Αντέδρασε Η Διοίκηση Του Σωματείου Στις Κατηγορίες Πλεξίδα

Ιουν 24
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μαύρα σύννεφα κυριαρχούν στο τοπίο για την  ΑΕΛ και το μέλλον της. Μετά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου του Βαγγέλη Πλεξίδα η διοίκηση του Ερασιτέχνη

κατευθύνθηκε προς τα γραφεία της διοικούσας επιτροπής για να ζητήσει εξηγήσεις λόγω των κατηγοριών που εξαπέλυσε ο χρηματοδότης της ΑΕΛ. Οι Μπαλατσούκας, Νάκας, Κυριακού τόνισαν για μια ακόμα φορά τις νόμιμες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να συσταθεί η νέα ΠΑΕ με την άλλη πλευρά να τονίζει τον κίνδυνο με την μη αγοραπωλησία των Δένδρων και την μεγάλη καθυστέρηση που υπάρχει για τη νέα ΠΑΕ. Ο εκνευρισμός και το κακό κλίμα υπήρχαν παντού στην αίθουσα κάνοντας φανερή τη διαφορά νοοτροπίας ανάμεσα στις δύο πλευρές για μια ακόμα φορά. Μάλιστα, σήμερα η διοίκηση του Σωματείου μετέβη στον Τύρναβο όπου συναντήθηκε με τον Νίκο Μαλάκο και τον Παναγιώτη Σαρχώση οι οποίοι ήταν αρκετά συγκαταβατικοί για το όλο θέμα του προπονητηρίου.

Σίγουρα κανένας δεν μπορεί να προδικάσει τις εξελίξεις αλλά οι σχέσεις ανάμεσα στον εκλεγμένο μεγαλομέτοχο και τον Ερασιτέχνη «βαδίζουν» σε τεντωμένο σχοινί με τον προβληματισμό να είναι διάχυτος όσον αφορά την επόμενη μέρα για την ομάδα αφού ακόμα δεν υπάρχει ανακοίνωση ούτε για προπονητή,παίκτες και όλα τα υπόλοιπα προκειμένου να δομηθεί μια ΑΕΛ δυνατή και υγιής που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά. Δεν μπορεί να αποκλειστεί σε καμία περίπτωση το γεγονός να αλλάξει άρδην το σκηνικό όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι είτε προς την θετική είτε προς την αρνητική πλευρά.

Πηγή: larissa sport news.gr

Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΜαύρα Σύννεφα Στην ΑΕΛ... Πως Αντέδρασε Η Διοίκηση Του Σωματείου Στις Κατηγορίες Πλεξίδα Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων