Τεταρτη 18 Ιουνιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Απαραίτητη Η Νίκη Με Την Ιαπωνία Για Την Εθνική

Ιουν 15
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Κρυάδα» μέσα στον βραζιλιάνικο καύσωνα έφαγε η Εθνική!  Παρουσιάζοντας σπάνιες αδράνειες στην άμυνα και αδυνατώντας

ν’ αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που και οι ίδιοι δημιούργησαν, οι παίκτες του Σάντος υπέστησαν βαριά ήττα (3-0) από την Κολομβία. 

Παρόλο που συνήλθε απ’ το γρήγορο γκολ του Αρμέρο (5’) κι απείλησε δύο φορές να ισοφαρίσει με τον Κονέ, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δέχθηκε και δεύτερο χτύπημα απ’ τον Γκουτιέρες (58’). 

Το κατόρθωμα του Γκέκα να σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι σε κενή εστία έπαιξε το δικό του ρόλο στο ματς, που αντί να γίνει θρίλερ, τελείωσε με άδικα βαρύ σκορ (λόγω του γκολ του Ροντρίγκες στις καθυστερήσεις). 

Όπως γράφει ο sport-fm, Η νίκη στο παιχνίδι με την Ιαπωνία στις 19 Ιουνίου πλέον κρίνεται απαραίτητη, καθώς η έκταση της ήττας επηρεάζει, εκτός των άλλων, και τα ενδεχόμενα ισοβαθμίας. Νίκη, όμως, θέλει και η Ιαπωνία που έχασε με 2-1 από την Ακτή Ελεφαντοστού. 

Πώς, όμως, υποδέχτηκαν την νίκη της Κολομβίας και την ήττα της Εθνικής μας τα διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ; 

Όπως είναι φυσικό ο κολομβιανός Τύπος πανηγυρίζει για το νικηφόρο ξεκίνημα της εθνικής τους στο Μουντιάλ που ήρθε μετά από 16 χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της «El Herald» που γράφει πως «η Κολομβία κατέκτησε τον Όλυμπο, επιστρέφοντας σε Μουντιάλ μετά από 16 χρόνια...». Ονειρεμένο ντεμπούτο για την Κολομβία, η Τρικολόρ επέστρεψε σε Μουντιάλ μετά από 16 χρόνια με πολλά γκολ και το 3-0 επί της Ελλάδας, γράφει και το Winsports.  

Η Κολομβία σκότωσε χωρίς να κυριαρχήσει κόντρα σε μία Ελλάδα που της έλειψε το γκολ, γράφει από την άλλη η As της Ισπανίας, ενώ η El Pais σχολιάζει πως η Κολομβία ξεπέρασε το τραύμα του Φαλκάο, ο οποίος λόγω τραυματισμού ήταν εκτός.

Η γαλλική Lequipe, αναφερόμενη στην απουσία του «τίγρη» Φαλκάο σημειώνει πως ο Τίγρης έλειψε, αλλά όχι τα νύχια του, ενώ η πορτογαλική Record  μιλάει για δίκαιη επικράτηση για τους Καφετέρος. 

Η Κολομβία ξεκίνησε με σπριντ και σκούπισε την Ελλάδα, γράφει από την άλλη η ιταλική Gazzetta , με την γερμανική Kicker να σχολιάζει πως φουριόζοι οι Καφετέρος νίκησαν και για τον Φαλκάο. 

Στον ελληνικό Τύπο, η ήττα της Εθνικής σχολιάζεται ως κάτι που στενοχώρησε τους Έλληνες, αλλά δεν ήταν άδικο, τονίζοντας ότι ώρα οι διεθνείς μας πρέπει να τα δώσουν όλα ενάντια στην Ιαπωνία, που ούτε εκείνη μπήκε με το δεξί στο Μουντιάλ. 

Για άμυνα-εφιάλτη κάνει λόγο η SportDay, ενώ ψυχραιμία συνιστά η LiveSport. «Βαρύ 3-0 για την Εθνική μας» γράφει το Φως με το Goal να λέει πως ήταν «κρίμα, αλλά όχι άδικο». «Τζάμπα... ξεφτίλα», σχολιάζει η Ώρα των σπορ  με την MetroSport να πιστεύει πως «και όμως γυρίζει». 

 

Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής

Οι αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον 3ο όμιλο, στον οποίο συμμετέχει και η Εθνική μας, ολοκληρώθηκε με την βαθμολογία να διαμορφώνεται ως εξής:

 

Αποτελέσματα

Κολομβία-Ελλάδα                  3-0

Ακτή Ελεφαντοστού-Ιαπωνία   2-1

 

Βαθμολογία

Κολομβία: 3

Ακτή Ελεφαντοστού: 3

Ιαπωνία: 0

Ελλάδα: 0

 

Πηγή: protothema.gr

Ετικέτες Μουντιάλ    Εθνική    Ιαπωνία   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

  • «Ντόπες» Από Σάντος Και Καραγκούνη

    Όλους τους παίκτες μια γροθιά θέλει ο Φερνάντο Σάντος ενόψει του ματς με την Ιαπωνία. Ο Πορτογάλος τεχνικός

  • Mundial 2014: Το Scouting Της Ιαπωνίας

    Η ανάλυση του Φερνάντο Σάντος, το βίντεο του scouting και το... δωράκι που πήραν οι Έλληνες διεθνείς στο τέλος του... μαθήματος!

  • Κολλημένος Με Την Μπάλα...

    *Ας έχασε 4-0... Εμείς υποστηρίζουμε Πορτογαλία!

    *Στον αστερισμό του Μουντιάλ (και) η Λάρισα… Γέμισαν τα καφέ και οι ταβέρνες με 50αρες τηλεοράσεις και γιγαντοοθόνες. Και άντε τα καφέ κάτι κάνουν, πάει ο άλλος με ένα φρέντο και καμιά μπυρίτσα και στήνεται να δει μπαλίτσα. Τα φαγάδικα όμως που πόνταραν στο Μουντιάλ για να μαζέψουν κόσμο, τα περισσότερα βαράνε μύγες… Ούτε το «όπιο των λαών» δεν είναι ικανό να μας κάνει να ξεχάσουμε την κρίση! Άμα τα έδειχναν τίποτα συνδρομητικά τα ματς, κάτι θα γινόταν. Αλλά από την ώρα που τα ‘χει η ΝΕΡΙΤ… Sweet Home Alaba-lla! Και από προσφορές σε μπύρες και πίτσες, άλλο τίποτα…


    *«Που χάθηκε η Ρένα;» αναρωτιόταν άσπονδος φίλος της που την έχει χάσει τις τελευταίες μέρες… «Βλέπει Μουντιάλ» πετιέται ο άλλος και του απαντάει. Πικρόχολοι… Σιγά μην πήγε και στη Βραζιλία!

    *Οπαδός της ΑΕΛ μετά το δοκάρι του Γκέκα με την Κολομβία. «Ωχ, έχει γούστο να μας τον φέρει και αυτόν ο Πλεξίδας!» Πολύ γκρίνια ότι και να κάνει ο Βαγγέλας…

    *Η αποκάλυψη της press-a για την πρόταση του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ στην ευειδή αντιδήμαρχο Μαρία Κοτάκου προκειμένου να αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις και το μάρκετινγκ της ομάδας, αν μη τι άλλο προκάλεσε αίσθηση. Τα περισσότερα σχόλια που γράφτηκαν και ειπώθηκαν, δεν τα λες και αποθεωτικά… Τι αποθεωτικά δηλαδή, εδώ έπεσαν να την φάνε (όπως και τον Πλέξι) τη γυναίκα! Λιγότερα θα άκουγε η Κοτάκου αν την έστελναν στο Παρίσι πρέσβειρα της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ, στη θέση της Μπιρμπίλη! Ζηλιάρηδες, μη δείτε καμιά ωραία γυναίκα να προκόβει…

    *Για επανακαταμέτρηση πολλοί υποψήφιοι πέρασαν απ’ το Πρωτοδικείο, το θέμα είναι πόσοι και ποιοι θα προχωρήσουν σε ενστάσεις… Ένας είναι μέχρι στιγμής ο «σίγουρος»! Κρατήστε όμως πως πέρα από τις «χαμένες» παρατάξεις το σκέφτονται και κάποιοι από τους «νικητές».

    *Ο επερχόμενος στον προθάλαμο; Είναι δυνατόν; Για να χορτάσει «καλημέρες» με τον κυρ-Σπύρο ο Απόστολος! Πως δεν σκέφτηκαν να τον βάλουν και στο διάδρομο τον Καλογιάννη; Καλά δεν το συζητάμε έτσι και κέρδιζε η Ρένα και ζητούσε και αυτή γραφείο… Μπροστά στην τουαλέτα θα την έβαζε ο Τζάνας!

    *Να απλωθεί και Ήπειρο, Αττική, Πελοπόννησο… Με τη φόρα που έχει πάρει ο Αγοραστός, θα αρχίσει να κάνει έργα και σ’ άλλες περιφέρειες!

    *Τραγική η Εθνική μας στο ματς με την Κολομβία, με τον Χοσέ Χολέβας να είναι ότι χειρότερο έχει γνωρίσει η Αριστερά μετά τον Ψαριανό και τον Τατσόπουλο!

  • Κολλημένος Με Την Μπάλα...

    *Ας έχασε 4-0... Εμείς υποστηρίζουμε Πορτογαλία!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Ζητείται Σοσιαλδημοκρατία - Η Κεντροαριστερά Δεν Μπορεί Να Υπάρξει Χωρίς Κοινή Ιδεολογική Ταυτότητα" Των Φίλιππου Σαχινίδη, βουλευτής Λάρισας ΠΑΣΟΚ-πρώην Υπουργός και Γιώργου Σιακαντάρη, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας…
Η Άλωση Της Πόλης Και Οι Σαρακατσάνοι Του Στυλιανού Παν. Σούρλα (Δικηγόρος Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. τ. Πρόεδρος Συνδέσμου…
Ωράια Η Πλάκα, Αλλά Όχι Με Την Χώρα Το βασικό σύνθημα από το τηλεοπτικό σποτ της ΟΝΝΕΔ για τις Ευρωεκλογές,…
"Υποσιτισμένος Ιστορικά Ο Κ. Θεόδωρος Πάγκαλος" Του Γιώργου Παναγιωτάκη, Συγγραφέα - Ιστορικού Ερευνητή
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΑπαραίτητη Η Νίκη Με Την Ιαπωνία Για Την Εθνική Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων