Τεταρτη 19 Φεβρουαριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

"Xρυσή Μπάλα" Έχουμε Και Στη Λάρισα!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στις 20:00 την ερχόμενη Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στο Olympic Park, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την ανάδειξη του καλύτερου

ποδοσφαιστή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Λάρισας, για την ποδοσφαιρική χρονιά 2013 (Ιανουάριος 2013 – Δεκέμβριος 2013).

Εκεί καλούνται όλοι οι προπονητές των τοπικών σωματειών της ΕΠΣ Λάρισας (είτε ενεργοί είτε άνεργοι) ούτως ώστε με την ψήφο τους να αναδείξουν μεταξύ των έξι υποψηφίων, τον καλύτερο για την χρονιά του 2013. Παράλληλα δικαίωμα ψήφου, εκτός των προπονητών θα έχουν και οι αθλητικοί συντάκτες του Νομού που και αυτοί συμβάλλουν στην ανάδειξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας και με το παραπάνω.

Έτσι λοιπόν Βρασίδας Κοντοθανάσης, Πολύκαρπος Μπένος, Λευτέρης Τέας, Αποστόλης Ταρταμπούκας, Μάρκος Βιλανάκης και Δημήτρης Κίτσιος είναι κάτοχοι των «golden tickets», αυτοί δηλαδή όπου θα μπουν στην κάλπη της βραδιάς, στο τέλος της οποίας ένας εκ των έξι θα φύγει με την «Χρυσή μπάλα» στα χέρια του.

* Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της βραδιάς θα κληρωθεί και ένα μπουφάν πάγκου, προσφορά του χορηγού της βραδιάς, Mars New Fashion.
Ας θυμηθούμε ακόμη μια φορά τους έξι υποψήφιους
1. Βρασίδας Κοντοθανάσης

Αποτελεί τον φυσικό ηγέτη της ομάδας της Δόξας Βλαχογιαννίου. Στατιστικώς πέρυσι, όποτε αγωνιζόταν η Δόξα Βλαχογιαννίου κέρδιζε. Και πιστέψτε με πως αυτό μόνον στην τυχαία στατιστική δεν οφειλόταν. Φυσικός ηγέτης του συλλόγου και εντός αλλά και εκτός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών.

Σύνολο Ψήφων: 658
2. Πολύκαρπος Μπένος

Κάθε χρόνο και καλύτερος ο «αεράτος» μεσοεπιθετικός. Ειδικά φέτος όπου τα περσινά μεγάλα ονόματα άφησαν τον Αχιλλέα για άλλες πολιτείες. Έχει πάρει αυτός πλέον τον ηγετικό ρόλο στην ομάδα και ήδη παρακολουθείτε από ομάδες της SL.

Σύνολο Ψήφων: 505
3. Λευτέρης Τέας

Η ποιότητα και η τεχνική αυτού του ποδοσφαιριστή είναι για άλλο επίπεδο. Αγωνίζεται τα τελευταία – εάν δεν κάνω λάθος – τέσσερα χρόνια στην ομάδα του χωριού του, απορρίπτοντας κάθε χρόνο «παχυλά» συμβόλαια, γιατί ακόμη είναι ρομαντικός. Πέρυσι για να λέμε τα πράματα με το όνομα τους, ήταν εκείνος όπου κράτησε τον Αετό στην Α΄ ΕΠΣ Λάρισας, στην χειρότερη σεζόν του σωματείου την τελευταία 20ετία.

Σύνολο Ψήφων: 431
4. Αποστόλης Ταρταμπούκας

Μπορεί να τον φωνάζουν «ξυλοπόδαρο» αλλά αυτός ο παίκτης είναι για μεγάλα – πράματα. Πολλά «καντάρια» μπάλα και είναι εκ των σημαιών της ομάδας του Αβέρωφ αυτά τα χρόνια. Μεγάλος γκολτζής και «πασέρ» και τρομερός χαρακτήρας. Ικανός να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του.

Σύνολο Ψήφων: 345
5. Μάρκος Βιλανάκης

Ακόμη μια περίπτωση ποδοσφαιριστή όπου πέρυσι έσωσε μια ολόκληρη ομάδα μόνος του. Την Νίκη Νίκης, έστω και αν τελικά ηττήθηκε στο μπαράζ από τον Βουκεφάλα Λάρισας. Κάτι αντίστοιχο κάνει και φέτος έχοντας ήδη πετύχει 10 γκολ την στιγμή όπου η ομάδα του μετά βίας έχει μαζέψει 11 βαθμούς σε 13 αγώνες.

Σύνολο Ψήφων: 243
6. Δημήτρης Κίτσιος

Υπό άλλες συνθήκες, αυτός ο παίκτης θα έπαιζε δια περιπάτου Γ΄ Εθνική και όχι μόνο. Δεν του λείπει κανένα στοιχείο από εκείνα που έχουν συνάδελφοι του – ποδοσφαριστές επαγγελματικών κατηγοριών. Φέτος με τις εμφανίσεις του πετυχαίνει γκολ και μοιράζει ασσίστ και μοιάζει πως θα πάρει από το «χεράκι» την Λάρισα 2012 και θα την βγάλει στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.
Όπως και να έχει όλοι μας θα έχουμε ραντεβού το βράδυ της Παρασκευής, 20 Δεκεμβρίου στο Olympic Park για την ανάδειξη του κορυφαίου.

Πηγή: arenalarissa.gr

Ετικέτες Ποδοσφαιριστής    ΕΠΣΛ    βραβείο    ARENA   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

diamantos
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Κανόνες Διαφάνειας Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Tου Νικολάου Καρδούλα (Σχης ε.α Διπλωματούχος Αγρονόμος - Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π MSc…
Η Τρόικα Λειτούργησε Σαν ...Χασάπης Του Μπάμπη Παπασπύρου (Γραμματέας Τεκμηρίωσης και Πολιτευτής Ν. Λάρισας Ανεξάρτητοι Έλληνες)
Ακριβά Μου Διόδια... Της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας
Η Παραίτηση Του Εικαστικού - Δωρητή Κ. Πανιάρα Απο Την Πινακοθήκη Λάρισας Του Μάριου Ξηρομερίτη ( Χειρουργός ουρολόγος - π. Πρόεδρος Πινακοθήκης Λάρισας –Μουσείο…
Τα Τρένα Των Συμπτώσεων... Της Ευφροσύνης Πάλλα, φοιτήτριας Ιατρικής
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμος"Xρυσή Μπάλα" Έχουμε Και Στη Λάρισα! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων