Κυριακη 16 Φεβρουαριου 2014

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Έβρεξε… Γκολ Στο Αλκαζάρ - Το Γκολ Της Χρονιάς Ο Κυριακίδης (βίντεο-φωτο)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνοντας το καλύτερό της μέχρι τώρα πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ καθάρισε από το 38′ κιόλας το παιχνίδι και το τελικό σκορ (5 – 0) φαντάζει μικρό

μπροστά στις φάσεις που δημιούργησε. Δύο γκολ ο Γκούρτσας, δύο γκολ ο Στεφανίδης. Το κερασάκι στην… τούρτα ο Κυριακίδης με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς.

Το καλύτερο πρώτο ημίχρονο!

Η πρώτη ευκαιρία για την ΑΕΛ σημειώθηκε στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης. Σέντρα του Πλιάγκα, εντυπωσιακό ανάποδο ψαλιδάκι του Γκούρτσα η μπάλα θα περάσει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα. Μετά ήταν η σειρά του Πλιάγκα να απειλήσει τους αντιπάλους.

Όμως ο Λαρισαίος επιθετικός δεν κατάφερε να σκοράρει. Γιατί τα σουτ που έκανε σε προφανή θέση για γκολ στο 7′ και στο 20′ πέρασαν άουτ.

Το γκολ ήρθε μαζί με… άλλα δύο!

Στο 21′ όμως ο Γκούρτσας θα ανοίξει το σκορ για την ΑΕΛ. Ο Στεφανίδης θα βγάλει τρομερή μπαλιά στο Πλιάγκα, αυτός από δεξιά θα δώσει στον Γκούρτσα, ο οποίος σε κενή εστία θα κάνει το 1-0. Το 2-0 δεν θα αργήσει να γίνει. Έξι λεπτά αργότερα και πάλι ο Γκούρτσας με καρφωτή κεφαλιά από σέντρα του Καρανίκα θα διπλασιάσει τα τέρματα και της ομάδας και τα δικά του.

Πριν γίνει το 3-0, μεσολάβησε ένα χαμένο τετ – α – τερ του Πλιάγκα στο 31′, όμως νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 37′ όμως ο Σιάκκας θα κερδίσει πέναλτι από τον Κυριακίδη. Εκτελεστής θα είναι ο Στεφανίδης, ο οποίος δεν θα αστοχήσει και θα κάνει το 3-0.

Τι γκολάρα ήταν αυτή!

Η ΑΕΛ δεν μπήκε τόσο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πυρσός προσπάθησε να ισορροπίσει. Όμως κατάφερε να απειλήσει με τον Γκούρτσα στο 51, όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Αλεξίου, ενώ η κεφαλιά του Στεφανίδη πέρασε μόλις άουτ.

Για να φτάσουμε στο 65ο λεπτό. Όταν και σημειώθηκε ίσως το καλύτερο γκολ της χρονιάς. Ο Ηλίας Κυριακίδης θα κάνει πολύ δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα και θα στείλει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Αλεξίου, πετυχαίνοντας ένα φανταστικό γκολ. Μέχρι και ο τερματοφύλακας έμεινε άγαλμα.

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με γκολ, και το τελικό 5-0 σημειώθηκε και πάλι από τον Στεφανίδη ο οποίος βγήκε τετ – α – τετ, πλάσαρε σωστά και διπλασίασε τα γκολ της ΑΕΛ.
Οι συνθέσεις

ΑΕΛ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος) : Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σιάκκας, Κυριακίδης, Σαββίδης (70′ Κόιτς), Πλιάγκας (79′ Γαρυφαλλόπουλος), Βοσκόπουλος, Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι (76′ Τζουμάκης).

Πυρσός Γρεβενών (Σωτήρης Μαυροδήμος) : Αλεξίου, Θεοχαράκης, Μπόλος (75′ Καραγιάννης Λ.), Σκέντος, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Μποζιάρης (54′ Ιωαννίδης), Γκέτσιος, Δούκας, Κοσμίδης, Καραγιάννης Χρ (65′ Ελευθερίου).



Πηγή: arenalarissa.gr

Πολυμέσα

Ετικέτες ΑΕΛ    γκολ    νίκη    αλκαζαρ    Κυριακίδης   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2013 21:50

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

diamantos
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Κανόνες Διαφάνειας Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Tου Νικολάου Καρδούλα (Σχης ε.α Διπλωματούχος Αγρονόμος - Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π MSc…
Η Τρόικα Λειτούργησε Σαν ...Χασάπης Του Μπάμπη Παπασπύρου (Γραμματέας Τεκμηρίωσης και Πολιτευτής Ν. Λάρισας Ανεξάρτητοι Έλληνες)
Ακριβά Μου Διόδια... Της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας
Η Παραίτηση Του Εικαστικού - Δωρητή Κ. Πανιάρα Απο Την Πινακοθήκη Λάρισας Του Μάριου Ξηρομερίτη ( Χειρουργός ουρολόγος - π. Πρόεδρος Πινακοθήκης Λάρισας –Μουσείο…
Τα Τρένα Των Συμπτώσεων... Της Ευφροσύνης Πάλλα, φοιτήτριας Ιατρικής
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΈβρεξε… Γκολ Στο Αλκαζάρ - Το Γκολ Της Χρονιάς Ο Κυριακίδης (βίντεο-φωτο) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων