Τεταρτη 25 Σεπτεμβριου 2013

Ευφροσύνη, Φρόσω

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

2 Μετάλλια Η Ελλάδα Στην Πρεμιέρα Του Παγκόσμιου Κολύμβησης ΑμεΑ

Αυγ 13, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δύο μετάλλια είναι ο ελληνικός απολογισμός της πρώτης ημέρας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ, που φιλοξείται στο Μόντρεαλ του Καναδά...

Το… χορό των ελληνικών μεταλλίων, άνοιξε ο Χρήστος Ταμπαξής. Ο κάτοχος πέντε μεταλλίων σε Παραολυμπιακούς Αγώνες και σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των Αγώνων της βρετανικής πρωτεύουσας, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των 50 μέτρων ύπτιο κατηγορίας S1 με επίδοση 1:26.59 (σ.σ. είχε 1:25.94 από το πανελλήνιο πρωτάθλημα του Ιουνίου).
Στον ίδιο τελικό, ο Απόστολος Τσαούσης ήταν 5ος και ο Ανδρέας Κατσαρός 6ος με 1:40.78 και 1:41.41 αντίστοιχα.

Χάλκινος και ο Γιάννης Κωστάκης
Το είπε και ο παρουσιαστής της ιντερνετικής μετάδοσης των αγώνων του παγκοσμίου πρωταθλήματος από το επίσημο κανάλι της IPC στο Youtube: ο Γιάννης Κωστάκης είναι από τους πιο έμπειρους στην κατηγορία. Και ο αθλητής των Αετών φρόντισε να τον επιβεβαιώσει 3 λεπτά 55 δεύτερα και 45 εκατοστά αργότερα. Τόσο ακριβώς ήταν ο χρόνος που χρειάστηκε για να καλύψει τα 200μ. ελεύθερο κατηγορίας S3 και να κρεμάσει στο στήθος του, το χάλκινο μετάλλιο του παγκόσμιου πρωταθλητή, στη διοργάνωση του Μόντρεαλ.
Ο Κωστάκης, κάτοχος ενός χάλκινου Παραολυμπιακού μεταλλίου από την Αθήνα το 2004, από τα προκριματικά κιόλας, έδειξε έτοιμος για να διεκδικήσει το μετάλλιο. Στον τελικό, αν και ο χρόνος ήταν χειρότερος απ` ότι το πρωί στα προκριματικά (σ.σ. 3:52.31) κατάφερε να βρεθεί στην τρίτη θέση του βάθρου των νικητών, ανεβάζοντας έτσι ρυθμό και ψυχολογία εν όψει των υπόλοιπων τεσσάρων αγωνισμάτων στα οποία θα λάβει μέρος.

Έκτος ο Τσαπατάκης στον τελικό των 50μ. πεταλούδα
Είχε την καλύτερη αντίδραση στην εκκίνηση, όμως ο Αντώνης Τσαπατάκης δεν μπόρεσε να βρεθεί στην πρώτη τριάδα του τελικού των 50μ. πεταλούδα S5. Ο αθλητής του συλλόγου «Μεγαλόνησος», κάλυψε την απόσταση σε 42.69 με αποτέλεσμα να μείνει στην έκτη θέση της τελικής κατάταξης. Να θυμίσουμε ότι ο Τσαπατάκης κατά τη διάρκεια των προκριματικών κατέρριψε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ στο συγκεκριμένο αγώνισμα, με επίδοση 41.92.

Ετικέτες ΑμεΑ    μετάλλια    κολύμβηση   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Αιτίες Και Τρόποι Αντιμετώπισης Της Πολιτικής Βίας  *Του Θάνου Αδαμόπουλου, Δημοτικού Συμβούλου Του Δήμου Λαρισαίων
Επιτέλους Ή Δώστε Λύση Ή Τραπείτε Ευγενικά Σε Φυγή! Το αίμα του 34χρονου αντιφασίστα που έχυσε ο διεστραμμένος χρυσαυγίτης δολοφόνος, έγινε…
Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμος2 Μετάλλια Η Ελλάδα Στην Πρεμιέρα Του Παγκόσμιου Κολύμβησης ΑμεΑ Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων