Τεταρτη 28 Μαϊου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Ένας Παίκτης Πόκερ, Μία Αγρότισσα Και Ένας Κωμικός Στα Έδρανα Της Ευρωβουλής

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτικοί με πολύχρονη εμπειρία ή ξεχωριστές προσωπικότητες που επιθυμούν να στείλουν το μήνυμά τους από τα έδρανα

του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου; Ανάμεσα στους «επαγγελματίες» πολιτικούς ξεπροβάλλουν και όσοι δεν έχουν διανύσει χιλιόμετρα στον πολιτικό στίβο, αλλά επιθυμούν να φέρουν την αλλαγή όπως εκείνοι ξέρουν.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ένας επαγγελματίας παίκτης πόκερ, μία αγρότισσα και ένα κωμικός που εξελέγησαν στις φετινές ευρωεκλογές.

Ο Λιθουανός επιχειρηματίας Αντάνας «Tony G» Γκουόγα υπόσχεται να ανακατέψει την τράπουλα και να τραβήξει τον άσσο ώστε από το Ευρωκοινοβούλιο να κάνει τα πάντα για να αλλάξει η χώρα του.

«Σήμερα γράψαμε ιστορία στην πολιτική της Λιθουανίας. Για πρώτη φορά οι Φιλελεύθεροι κέρδισαν δύο έδρες στο Ευρωκοινοβούλιο. Ευχαριστώ ειλικρινά όλους τους ψηφοφόρους που με υποστήριξαν και με βοήθησαν όλο αυτόν τον καιρό», έγραψε συγκινημένος στη σελίδα του στο Facebook ο νεοεκλεγείς Γκουόγα.

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως έχει ετοιμάσει το ποδήλατό του για να πάει στις Βρυξέλλες και «να αλλάξει τη Λιθουανία».

Ο φιλόδοξος επιχειρηματίας ενέπνευσε τους ψηφοφόρους ίσως χάρη στην επιτυχή πορεία του στο πόκερ, καθώς μέσα σε περίπου δέκα χρόνια έχει κερδίσει σχεδόν 3.700.000 δολάρια σε τουρνουά, ενώ μόνο το 2005 κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πόκερ συγκέντρωσε με τις σωστές κινήσεις του, 450.000 δολάρια.

Την ίδια στιγμή, η Μαριάνα Πετίρ από την Κροατία και το Κόμμα Αγροτών της χώρας της, ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους της που την υποστήριξαν στον αγώνα της.

Η Πετίρ που είναι και αντιπρόεδρος του κόμματος δήλωσε πως θα είναι η φωνή των αγροτών της Κροατίας στην Ευρωβουλή και θα προωθήσει τις παραδοσιακές αξίες της χώρας της, ενώ δεσμεύθηκε να συνεργαστεί με τις ενώσεις των γεωργών και των ψαράδων της χώρας της.

Μετά τους αγρότες, ένας κωμικός από τη Γερμανία που επιτέθηκε φραστικά στην Άνγκελα Μέρκελ χαρακτηρίζοντας την «χοντρή» και «χαζή», εξελέγη στην Ευρωβουλή. 

Ο επικεφαλής του σατιρικού κόμματος «Die Partei», Μάρτιν Ζόνεμπορν, τελικά βγήκε νικητής κερδίζοντας μία έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, χάρη στα σατιρικά του σχόλια μέσα από την εκπομπή «Heute Show».

Ωστόσο, ο 49χρονος δε σκοπεύει να παραμείνει για πολύ στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου, καθώς πρόκειται να παραιτηθεί σε έναν μήνα ώστε να παραχωρήσει τη θέση του σε έναν άλλο υποψήφιο του κόμματος.

 

Πηγή: protothema.gr

Ετικέτες ευρωβουλή    εκλογες   
Κατηγορία Κόσμος

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

football
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

filippou
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Άλωση Της Πόλης Και Οι Σαρακατσάνοι Του Στυλιανού Παν. Σούρλα (Δικηγόρος Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. τ. Πρόεδρος Συνδέσμου…
Ωράια Η Πλάκα, Αλλά Όχι Με Την Χώρα Το βασικό σύνθημα από το τηλεοπτικό σποτ της ΟΝΝΕΔ για τις Ευρωεκλογές,…
"Υποσιτισμένος Ιστορικά Ο Κ. Θεόδωρος Πάγκαλος" Του Γιώργου Παναγιωτάκη, Συγγραφέα - Ιστορικού Ερευνητή
Ανεργία Και Αγροτικά Προβλήματα Στο Δήμο Λαρισαίων Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός – Ουρολόγος Και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Νέα Λάρισα…
Τι Θα Μπορούσε Να Κάνει Ο Δήμος Λαρισαίων Για Την Ανεργία; Από Την Λία Γκουντρουμπή - Θώμου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Λάρισας με τη…
Σχόλια
By SDGSEO

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤελευταία ΝέαΚόσμοςΈνας Παίκτης Πόκερ, Μία Αγρότισσα Και Ένας Κωμικός Στα Έδρανα Της Ευρωβουλής Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων