Πεμπτη 19 Ιουνιου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Μαφιόζοι Σκότωσαν 4χρονο Αγόρι Κι Άλλους Δύο Ανθρώπους

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συγκλονισμένη είναι η Ιταλία από το μαφιόζικο χτύπημα με θύματα ένα τετράχρονο αγόρι, τη μητέρα του και το σύντροφό της.



Ενα αγόρι 4 ετών, ο Ντομένικο Πετρουτσέλι, δολοφονήθηκε σε ενέδρα που μέλη της μαφίας έστησαν στον σύντροφο της μητέρας του, Κόζιμο Ορλάντο, 44 ετών.

Ο Ορλάντο είχε είχε καταδικαστεί για διπλή ανθρωποκτονία αλλά είχε λάβει ειδική άδεια για να μπορεί να περνάει μέρος της εβδομάδας εκτός φυλακής.

Νεκρή, εκτός από τον μικρό Ντομένικο και τον Ορλάντο, έπεσε και η μητέρα του παιδιού, Κάρλα Μαρία Φορνάρι.

Οι εκτελεστές πλησίασαν αργά χθες βράδυ με μοτοσικλέτα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι και τα τρία παιδιά της γυναίκας –τεσσάρων, έξι και επτά ετών– έξω από την πόλη του Τάραντα. Άρχισαν να πυροβολούν δολοφονώντας την Φορνάρι, τον Ορλάντο και τον Ντομένικο. Τα δυο μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία κάθονταν στο πίσω κάθισμα, γλίτωσαν.

Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των ερευνών, συνέχισε την πορεία του, ενώ η οδηγός ψυχορραγούσε, για περίπου τριακόσια μέτρα.

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι είναι πιθανό ο Ορλάντο να «τιμωρήθηκε» από την μαφία της Απουλίας, το Ιερό Ενωμένο Στεφάνι, για την προσπάθειά του να αποκτήσει και πάλι ρόλο στην διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή.

Κάτοικοι του Τάραντα καταδικάζουν σε δηλώσεις τους στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης την νέα αποτρόπαιη δολοφονία η οποία δείχνει ότι οι διάφορες μαφίες γνωρίζουν μόνον τον νόμο της εκδίκησης και δεν έχουν κανέναν, απολύτως, πλέον, ηθικό φραγμό.
Πηγή: newsit.gr

Ετικέτες Μαφία    σκοτωσαν    αγορακι   
Κατηγορία Κόσμος

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Ζητείται Σοσιαλδημοκρατία - Η Κεντροαριστερά Δεν Μπορεί Να Υπάρξει Χωρίς Κοινή Ιδεολογική Ταυτότητα" Των Φίλιππου Σαχινίδη, βουλευτής Λάρισας ΠΑΣΟΚ-πρώην Υπουργός και Γιώργου Σιακαντάρη, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας…
Η Άλωση Της Πόλης Και Οι Σαρακατσάνοι Του Στυλιανού Παν. Σούρλα (Δικηγόρος Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. τ. Πρόεδρος Συνδέσμου…
Ωράια Η Πλάκα, Αλλά Όχι Με Την Χώρα Το βασικό σύνθημα από το τηλεοπτικό σποτ της ΟΝΝΕΔ για τις Ευρωεκλογές,…
"Υποσιτισμένος Ιστορικά Ο Κ. Θεόδωρος Πάγκαλος" Του Γιώργου Παναγιωτάκη, Συγγραφέα - Ιστορικού Ερευνητή
Σχόλια
By SDGSEO

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤελευταία ΝέαΚόσμοςΜαφιόζοι Σκότωσαν 4χρονο Αγόρι Κι Άλλους Δύο Ανθρώπους Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων