Παρασκευη 24 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Μουντιαλικές Προβλέψεις Μέρος Δεύτερο.

Ιουν 14
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τον αέρα των επιτυχιών από το πρώτο διήμερο στα πανιά μας σε όλες τις κατηγορίες και με μεγαλύτερη επιτυχία

στο σύστημα 2-3 που δώσαμε τριάδα με 49,8 απόδοση παρακαλώ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ Χ/1 -ημίχρονο/ τελικό με απόδοση 4.00, ΙΣΠΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ 2 με απόδοση 4.15 και ΧΙΛΗ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 4-6 γκολ με απόδοση 3.00) ετοιμάσαμε και σήμερα κορυφαίες προβλέψεις για το Σαββατο που έχει και έντονο Ελληνικό χρώμα. Φυσικά σας έχουμε και σκόρερ μιας και ο Νειμάρ πλήρωσε κόσμο και κοσμάκη αλλά και ακριβές σκορ μετά το 3-1 της Βραζιλίας.

Το Σάββατο αρχίζει με την καρδιά της Ελλάδας να χτυπάει στο BelloOrizonte. ΚΟΛΟΜΒΙΑ εναντίον ΕΛΛΑΔΑΣ στη δική μας αγωνιστική πρεμιέρα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες που δεν είναι εύκολο να προβλέψουμε την έκβαση του. Θα πάμε με το Χ που παίρνει μεγάλο ποντάρισμα και στο εξωτερικό με απόδοση 3.15 για δύο λόγους. Ο πρώτος καθαρά αγωνιστικός με την Ελλάδα αμυντικά προσανατολισμένη και την Κολομβία να προσπαθεί να καλύψει τις απουσίες της επιθετικά με την απουσία κυρίως του μεγάλου Φαλκάο. Ο δεύτερος λόγος καθαρά στοιχηματικός και στατιστικός η απουσία μέχρι στιγμής του Χ στα 4 πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης. Και επειδή το Συμβούλιο των Σοφών τα υπολογίζει και αυτά ένας ακόμα λόγος να το προτιμήσουμε. Το underστο 1.40 επίσης έχει καλή τύχη. Θα προτείνουμε άλλη μια επιλογή στην κατηγορία σκόρερ. Θα βάλουμε το κανένας παίκτης της Κολομβίας να σκοράρει και θα περιμένουμε απόδοση 7.00. Και επειδή σας καλομάθαμε με τα σκορ (βλέπε 3-1 Βραζιλία) θα προτείνουμε και τη λευκή ισοπαλία εδώ (0-0) απόδοσης 7.00

Στις 22.00 έχουμε το ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ. Οι Ουρουγουανοί έχουν ένα καταπληκτικό σύνολο με επιθετική φιλοσοφία εμφανίζονται ως το μεγάλο φαβορί της ημέρας παρότι η παρέα του Κάμπελ έχει καλά στοιχεία να δείξει. Ο άσος του 1.40 έχει φορτωθεί και λογικά δε θα σπάσει ενώ και για όσους θέλουν να παίξουν σκόρερ ας ποντάρουν να σκοράρει ο Καβάνι οποιοδήποτε γκολ με απόδοση 1.80. Τέλος το 2 με 3 γκολ στο 1.75 έχει τύχη αλλά εμείς θα ποντάρουμε στο 4 με 6 γκολ απόδοση 3.50 και θα περιμένουμε.

Όταν δείξει το ρολόι 01.00, δύο Ευρωπαϊκές σχολές ποδοσφαίρου συγκρούονται και υπόσχονται θέαμα υψηλού επιπέδου. ΑΓΓΛΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ και όλα είναι ανοιχτά. Δύσκολο το ποντάρισμα, δύσκολη η πρόβλεψη του τελικού νικητή. Το παιχνίδι αρχίζει από Χ στο 2.95 και εμείς εδώ το βλέπουμε λίγο και προς τον άσο του 2.70. Τα λιοντάρια απέναντι στη Σκουάντρα Ατζούρα και οι άμυνες επίσης θα έχουν τον πρώτο λόγο. Χ/1 θα προτείνουμε για το ημίχρονο τελικό με απόδοση 5.50 και για σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος τον Στάριτζ με απόδοση 3.25  

Στις 04.00 το τελευταίο ματς της ημέρας με ενδιαφέρον για τον όμιλο της Εθνικής. ΑΚΤΗ ΕΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ – ΙΑΠΩΝΙΑ και οι Αφρικάνοι προβάλουν σαν φαβορί με τον άσο να κινείται στο 2.50 που δεν είναι καθόλου άσχημο αν έρθει. Εδώ θα προτείνουμε και τελικό σκορ το 2-1 υπέρ των Αφρικανών με απόδοση 9.50 παρακαλώ! Από τη μια η ποδοσφαιρική ευφυΐα μια γενιάς ποιοτικών ποδοσφαιριστών που κάνει καριέρα στην  Ευρώπη την τελευταία δεκαετία από την άλλη τα γνωστά και ως ποδοσφαιρικά μηχανάκια της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. 

Ας συνοψίσουμε λοιπόν:

Βασική τετράδα

ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Xμε απόδοση 3.15 ή underμε απόδοση 1.40

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ 1 με απόδοση 1.40

ΑΓΓΛΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ 1Χ με απόδοση 2.70/2.90

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ – ΙΑΠΩΝΙΑ 1 με απόδοση 2.50

 

Σύστημα 2-3

ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Χ/Χ  με απόδοση 4.80

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ 4 με 6 γκολ απόδοση 3.50

ΑΓΓΛΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ Χ/1 με απόδοση 5.50

 

Σκόρερ

Να μη σκοράρει κανένας παίκτης της Κολομβίας με απόδοση 7.00

Να σκοράρει ο Καβάνι οποιοδήποτε γκολ με απόδοση 1.80

Να σκοράρει ο Στάριτζ οποιοδήποτε γκολ με απόδοση 3.25

 

Ακριβές Σκορ

ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 0-0 με απόδοση 7.00

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΒΤΟΣΤΟΥ ΙΑΠΩΝΙΑ 2-1 με απόδοση 9.50

 

Καλή συνέχεια και τα λέμε αύριο. Με την ελπίδα να ξαναπάμε ταμείο και σήμερα και να συνεχίσουμε το εντυπωσιακό σερί επιτυχιών που έχουμε. Καλά κέρδη σε όλους και καλή επιτυχία στην Ελλαδάρα μας… (ας κερδίσει και ας χάσουμε το στοίχημα χαχαχα)

 

 

sofosbet1@yahoo.gr

Ετικέτες ΣΤΟΙΧΗΜΑ   
Κατηγορία Στοίχημα
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014 10:41

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΣτοίχημαΜουντιαλικές Προβλέψεις Μέρος Δεύτερο. Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων