Παρασκευη 24 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Βραζιλιάνικες Και Μουντιαλικές Προβλέψεις… Αρχίζουμε!

Ιουν 12
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Μετράμε πλέον αντίστροφα τις ώρες. Το απόλυτο team των επιτυχιών φοράει τα καλά του και Μουντιαλικά του ρούχα

και ξεκινάει το σαφάρι ενημέρωσης και προβλέψεων για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού! Όπου και να είστε θα μπαίνετε στη στήλη μας στην press-a.gr και θα έχετε στο πιάτο τα παιχνίδια της ημέρας και τα τελευταία νέα πριν τους αγώνες. Αρχίζουμε σήμερα με τα παιχνίδια της Πέμπτης και της Παρασκευής.

Πρώτο ραντεβού στις 23.00 το βράδυ της Πέμπτης και δεν έχουμε αμφιβολία ότι στο ΒΡΑΖΙΛΙΑ  - ΚΡΟΑΤΙΑ περιμένουμε να δούμε γκολ και θέαμα. Παρόλο που στις πρεμιέρες συνηθίζουμε να βλέπουμε πολλές εκπλήξεις, για αυτό το μουντιάλ δεν προβλέπεται. Οι γηπεδούχοι θα έχουν τον πρώτο λόγο και οι επιλογές μας είναι πολλές στην κατεύθυνση της επικράτησης των Cariocas. Ο άσος στο 1.25 που τον βρίσκουμε (δεν ξέρω για πόσο ακόμα) είναι η πρώτη επιλογή, αλλά εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το Χ ημίχρονο 1 άσο τελικό με απόδοση 4.00 που μπορεί να δώσει το πρώτο αξιόλογο ταμείο της διοργάνωσης. Το Συμβούλιο των Σοφών δίνει και πρόβλεψη τελικού αποτελέσματος με το 3-1 να αξίζει στο 11.00. Έχετε επίσης να διαλέξετε να σκοράρει ο Νειμάρ οποιοδήποτε γκολ με απόδοση 1.75.

Την Παρασκευή συνεχίζουμε με 3 παιχνίδια στο πρόγραμμα μας. Στις 19.00 βλέπουμε το πρώτο Χ της διοργάνωσης στο ΜΕΞΙΚΟ –ΚΑΜΕΡΟΥΝ. Στο 3.10 το βρίσκουμε και το προτιμάμε. Από το Συμβούλιο των Σοφών η πρόταση σε πιθανό σκορ είναι το 1-1 (με απόδοση 5.00) ενώ σκεφτείτε και τις ημιανατροπές (2 ημίχρονο Χ τελικό ή 1 ημίχρονο Χ τελικό) που έχουν εξαιρετικές αποδόσεις. Το Καμερούν πάντως παρουσιάζει εικόνα παιδικής χαράς. Και να το θυμηθείτε… Θα μας δώσουν τροφή για σχόλια με την πρώτη στραβή που θα έρθει.

Στις 22.00 έχουμε το ματς  της ημέρας. ΙΣΠΑΝΙΑ και ΟΛΛΑΝΔΙΑ συγκρούονται και προβλέπεται θέαμα από δυο κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης. Οι Ισπανοί έχουν την εμπειρία να πάρουν τέτοια παιχνίδια όμως και οι Ολλανδοί που παραδοσιακά ξεχωρίζουν σε μεγάλες διοργανώσεις δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος και έτσι συνθέτουν το απόλυτο ζευγάρι για να γίνει συναρπαστικό το βράδυ της Παρασκευής.  Το 1.80 που δίνουν στην Ισπανία μάλλον είναι χαμηλό, και θα πάμε να ποντάρουμε στο πιο ελκυστικό Χ απόδοσης 3.25. Το διπλό για τους πιο τολμηρούς στο 4.15 δε μας αφήνει αδιάφορος ειδικά σε σύστημα με ζητούμενα. Το overθα επιλέξουμε σαν βασικό μας ποντάρισμα στο 2.15 που δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να έρθει.

Μεταμεσονύχτιο ραντεβού αλλά με πολύ θέαμα θα είναι το ΧΙΛΗ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. Άσος στο 1.37 με σιγουριά για τους Χιλιανούς που ίσως μπορούν  να είναι μια ευχάριστη έκπληξη του Μουντιάλ ειδικά με την επιθετική φιλοσοφία που έχουν. Προσφέρουν ωραίο θέαμα και το overστο 1.80 δεν είναι άσχημη επιλογή. Για τους πιο τολμηρούς το 4-6 γκολ το βρίσκουμε στο 3.00 παρακαλώ! Οι Αυστραλοί θα το παλέψουν αλλά δεν έχουν πολλές ελπίδες απέναντι στους Λατινοαμερικάνους. Χωρίς πολύς σκέψη λοιπόν Χιλή και δείτε με προσοχή τα πολλά ειδικά στοιχήματα (ακόμα και ακριβές σκορ) με ωραίες αποδόσεις.

 

 

Βασική Τετράδα

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ 1 με απόδοση 1.25

ΜΕΞΙΚΟ – ΚΑΜΕΡΟΥΝ Χ με απόδοση 3.10

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ overμε απόδοση 2.15

ΧΙΛΗ – ΑΥΣΤΑΡΑΛΙΑ 1 με απόδοση 1.37

 

Σκόρερ

Νειμάρ να σκοράρει οποιοδήποτε τέρμα (εναντίον της Κροατίας) απόδοση 1.75

 

Σύστημα 2-3 με εκπλήξεις

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ Χ/1 (ημίχρονο/ τελικό) με απόδοση 4.00

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ Χ2 με απόδοση 3.25 ή 4.15

ΧΙΛΗ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 4-6 γκολ με απόδοση 3.00

 

Αυτά για σήμερα. Το Συμβούλιο των Σοφών συνεδριάζει αύριο για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου που θα έχουν και αυτά μεγάλο ενδιαφέρον. Μη ξεχνάτε πως το Σάββατο μπαίνει στο χορό και η Εθνική μας. Η γιορτή αρχίζει… Και ο Σοφός φιλοδοξεί να σας στείλει ταμείο για να βγάλετε όμορφα  το καλοκαίρι σας! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, η καρδιά μας χτυπάει στα γήπεδα της Βραζιλίας… Καλή ποδοσφαιρική γιορτή σε όλους και καλά κέρδη!

 

 

sofosbet1@yahoo.gr

Ετικέτες ΣΤΟΙΧΗΜΑ   
Κατηγορία Στοίχημα
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 15:12

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΣτοίχημαΒραζιλιάνικες Και Μουντιαλικές Προβλέψεις… Αρχίζουμε! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων