Τεταρτη 28 Αυγουστου 2013

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Συγκέντρωση Επιχειρηματιών Στη Λάρισα Για Την Αντιμετώπιση Της Κρίσης

Ιουν 26, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση που θα γίνει στο Ξενοδοχείο ‘ΔΙΟΝΥΣΟΣ” (την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 6.30’ μμ) επιχειρηματίες

της πόλης θα συναντηθούν με στελέχη της “Κοινότητας Οικονομικής Αλληλεγγύης allwin” με τους οποίους θα ανταλλάξουν απόψεις για τις δυνατότητες βιώσιμης ανάπτυξης της τοπικής αγοράς. Στόχος είναι να δοθούν κίνητρα στους καταναλωτές ώστε να κερδίζουν μέσα από τις προγραμματισμένες αγορές τους 4 με 5€ την ημέρα ποσό που  μεταφράζεται σε 1500€  περίπου τον χρόνο. Με την επίτευξη του στόχου αυτού και οι δυο πλευρές θα είναι κερδισμένες.

Οι καταναλωτές γιατί θα εκμεταλλεύονται όλο τον χρόνο τις παροχές-κίνητρα (εκπτώσεις ή προσφορές) και θα κάνουν σημαντική οικονομία στα καθημερινά τους έξοδα και οι επιχειρήσεις της τοπικής αγοράς γιατί θα έχουν νέους και σταθερούς πελάτες και αύξηση του τζίρου τους, κάτι που είναι επιτακτική ανάγκη την εποχή αυτή.

Για το φιλόδοξο αυτό πρόγραμμα της η allwin χρησιμοποιεί μια από τις πιο σύγχρονες πλατφόρμες (site) του διαδυκτίου που αφ’ ενός δίνει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να προβάλλουν προϊόντα και υπηρεσίες τους και ένα πολύπλευρο σύστημα ενημέρωσης των καταναλωτών. Τα μέλη της ενημερώνονται με E-mail με SMS και με αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της και το υπόλοιπο κοινό με  αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Τρόφιμα-Ποτά, Ένδυση-Υπόδηση, Υγεία, Διασκέδαση, Λευκά είδη & εξοπλισμός, Παροχή Υπηρεσιών, Ομορφιά-Περιποίηση και Αυτοκίνητο είναι μερικοί από τους κλάδους που περιλαμβάνει αυτή η πρωτοποριακή κοινότητα.  
 

Στους λίγους μήνες ζωής της προσπάθειας αυτής συμμετέχουν πάνω από 1.000 καταναλωτές και πάνω από 100 επιχειρήσεις που καλύπτουν 16 διαφορετικές ομάδες προϊόντων και υπηρεσιών και αναμένεται να παρευρίσκονται σχεδόν όλοι στην συνάντηση.

Επίσης στην εκδήλωση μπορούν να παρευρεθούν και επιχειρηματίες που δεν είναι ενταγμένοι στην Κοινότητα της allwin για να ενημερωθούν με την προϋπόθεση ότι θα δηλώσουν συμμετοχή με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνώντας στο 2410.538328.
Τελικά φαίνεται ότι επιχειρήσεις και πολίτες άρχισαν να οργανώνονται μόνοι τους απέναντι σε ένα εντελώς ανοργάνωτο κράτος.

Ετικέτες allwin    εκδηλωση   
Κατηγορία Οικονομία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε.- 7.000 Εκπαιδευτικοί Σε… «Αναμμένα Κάρβουνα» Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, χιλιάδες εκπαιδευτικοί ζουν…
Ποιος Δήμαρχος Ή Ποια Λάρισα;  «Οι απλοί άνθρωποι, αυτοί που τα ονόματά τους δεν μπαίνουν σε βιβλία…
Αυτοί Δεν Είναι Έλληνες...  Τι σχέση έχουν οι πολιτικοί που με την υπογραφή τους ξεπούλησαν την…
Nα Πουλάς, Αλλά Και Να Κερδίζεις Την εβδομάδα που έφυγε δυο σπουδαίοι επαγγελματίες αθλητές αποφάσισαν να αφήσουν τον…
Η Μεγάλη Ώρα Για Την Πατρίδα... Απόψε θα γίνει στη Βουλή η ψηφοφορία για το Πολυνομοσχέδιο. Το Πολυνομοσχέδιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΟικονομιαΣυγκέντρωση Επιχειρηματιών Στη Λάρισα Για Την Αντιμετώπιση Της Κρίσης Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων