Δευτερα 26 Οκτωβριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Τζιτζικώστας Από Λάρισα: Κάντο Όπως Ο Αγοραστός - ΦΩΤΟ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε Η Λάρισα και τα στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα, στον υποψήφιο πρόεδρο της γαλάζιας παράταξης,

Απόστολο Τζιτζικώστα ο οποίος βρέθηκε στην πόλη μας και μίλησε το απόγευμα του Σαββάτου σε κεντρικό ξενοδοχείο και σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, όπου έλαβε θερμό χειροκρότημα.

 

Ο κ. Τζιτζικώστα έκανε ευθεία επίθεση από την Λάρισα στον Αλέξη Τσίπρα.

Αν δεν ξέρουν τι να κάνουν οι του ΣΥΡΙΖΑ είπε ο κ. Τζιτζικώστας, ας αντιγράψουν ένα έτοιμο πετυχημένο μοντέλο, αυτό που εφαρμόζει ο Κώστας Αγοραστός στην περιφέρεια Θεσσαλίας, …ευλογώντας τα γένια του Λαρισαίου περιφερειάρχη οποίος τον παρακολουθούσε από την πρώτη σειρά δίπλα στην σύζυγο του υποψηφίου προέδρου της ΝΔ.

«Ή αντιγράψτε ότι κάναμε εμείς στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» πρόσθεσε. 

Επίσης, σημείωσε: Ο κ. Τσίπρας είναι η προσωποποίηση του παλιού και στην ιδεολογία και στις πράξεις. Από την Λάρισα όμως στέλνουμε το μήνυμα ότι έχει ξεκινήσει ήδη η αντίστροφη μέτρηση, για να προετοιμάσουμε την ρήξη με το παλιό, να τολμήσουμε να το δούμε κατάματα, και αυτή η κυβέρνηση θα είναι παρελθόν, αρκεί εμείς να τολμήσουμε και να αλλάξουμε. Η πικρή αλήθεια είναι ότι ηττηθήκαμε, όχι τώρα σε αυτές τις εκλογές, αλλά σε μεγαλύτερο βάθος, ηττηθήκαμε γιατί το κόμμα μας έχει την λογική που αντιστοιχούν σε προηγούμενες δεκαετίες».

 

«ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΡΧΗ…»

Μεταξύ άλλων Απ. Τζιτζικώστας τόνισε τα εξής από την Λάρισα: 

«Βρισκόμαστε Σήμερα στην Λάρισα στην καρδιά της Ελλάδος όλοι μαζί για να κάνουμε μια νέα αρχή, μια σχέση αμφίδρομη που χτίζουμε πάνω στο εμείς και το μαζί και κυρίως πάνω στην αλήθεια.

Απόψε σπάμε την σιωπή που μας επέβαλαν, κάνουμε πάλι μεγάλη την παράταξη, όπως της αξίζει, όπως την ίδρυσε πριν από 41 χρόνια ο εθνάρχης, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. 

Η χώρα μας δεν βιώνει απλά μια μεγάλη οικονομική κρίση, βιώνει μια μεγάλη παρακμή στην οποία την οδήγησε, ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, το ίδιο το πολιτικό σύστημα, και την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν πάντα αυτοί που βάζουν τους κανόνες. Έξι χρόνια λιτότητας, απίστευτων θυσιών, αλλά στην πραγματικότητα τους πολίτες δεν τους είπαν ποτέ ποιος είναι ο πραγματικός αντίπαλος, ποιες είναι οι δυνατότητες ως Έλληνες για να τον κερδίσουμε.

Όλοι έχουμε υποφέρει αυτά τα χρόνια και πάνω σε αυτό με τον πιο ανήθικο τρόπο, πάτησε ο κ. Τσίπρας, η ελπίδα για το δήθεν νέο, επενδύθηκε πάνω στην καθημερινή δυσκολία μιας χώρας που προσπαθεί να βγει από το αδιέξοδο. Όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα ανατράπηκαν και διαψεύσθηκαν όλες μία προς μία όλες οι υποσχέσεις, και η απογοήτευση είναι ένα άλλο είδος χρεοκοπίας, επειδή ο κόσμος ξόδεψε ελπίδες και προσδοκίες όλο το προηγούμενο διάστημα. 

Η εποχή του σκληρού μνημονίου Τσίπρα ξεκίνησε, τα μέτρα που ήρθαν αλλά και αυτά που έρχονται φέρνουν την υπογραφή του. Και δεν είναι μόνο ότι ο ίδιος υπέγραψε για το μνημόνιο, αποδεικνύεται ότι το μνημόνιο αυτό εκφράζει απόλυτα τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ»

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

«Ετοιμάζουν πολύ βαριά φορολογία στους αγρότες οι οποίοι ποτέ δεν ζήτησαν να μην φορολογούνται αλλά να φορολογούνται δίκαια με βάση τις πραγματικές τους δυνατότητες. Άλλο είναι όμως αυτό και άλλο η φοροεπιδρομή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και η εξόντωση του αγροτικού κόσμου».

 

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015 22:06

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Για Την Απελευθέρωση Της Λάρισας Από Τους Κατακτητές Καλόγηρος Τηλέμαχος, Πρόεδρος Πραρτήματος Λάρισας Της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ
Η Ελλάδα Της Λήθης Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου, Δικηγόρου-Περιφερειακού Συμβούλου
Χρήσιμα Συμπεράσματα Για Κέρδη - Απώλειες Κομμάτων Tου Νίκου Καρδούλα, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. - MSc Τηλεπισκόπισης - GIS_UK…
Αχ, Λάρισα, Λάρισα... Κάποτε έγραψα ότι η Λάρισα είναι όμορφη πόλη, η ομορφότερη, ότι ακόμη…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΤζιτζικώστας Από Λάρισα: Κάντο Όπως Ο Αγοραστός - ΦΩΤΟ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων