Παρασκευη 5 Σεπτεμβριου 2014

Ζαχαρίας, Ζαχαρούλα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

ICBS: Γίνε Πτυχιούχος Χωρις Να Αφήσεις Τη Λάρισα - Οι Τίτλοι Σπουδών Αναγνωρίζονται Ως Πλήρως Ισοδύναμοι Με Τους Τίτλους Πτυχιούχων Ελληνικών Πανεπιστημίων

Ιουλ 22
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Το ICBS Έχει καθιερωθεί στην κορυφή του χώρου της Ιδιωτικής Ανώτατης Εκπαίδευσης σε ΑΘΗΝΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, αλλά και στη Λάρισα.

 

 

Η πόλη της Λάρισας επιλέχθηκε ως έδρα με γνώμονα την ανάγκη για ποιοτική εκπαίδευση στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, η οποία περιλαμβάνει τέσσερις μεγάλες πόλεις (ΛΑΡΙΣΑ-ΒΟΛΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ), που οι βιομηχανικές τους μονάδες έχουν μεγάλη ανάγκη σε εκπαιδευμένα στελέχη του Μάνατζμεντ, Μάρκετινγκ, Χρηματοοικονομικών και Πληροφορικής. Ειδικότερα σε κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων (ΜΒΑ, ΜΑ). 

 

Το ICBS Larissa Business College στεγάζεται σε υπερπολυτελές σχολικό συγκρότημα στην περιοχή της Νίκαιας, 5χλμ. από το κέντρο της πόλης. 

 

Ο σπουδαστής έχει να κερδίσει πάρα πολλά με την φοίτησή του στο ICBS. Καταρχάς να τονιστεί ότι αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός Προπτυχιακών (Bachelors) και Μεταπτυχιακών (Masters-MBA) τίτλων σπουδών, οι οποίοι και αναγνωρίζονται ως πλήρως ισοδύναμοι με τους τίτλους πτυχιούχων Ελληνικών Πανεπιστημίων (Π.Δ. 38/2010) και αφορούν τους αποφοίτους αντίστοιχων προγραμμάτων του ICBS Business College.

Όπως μας εξήγησε η διευθύντρια σπουδών του ICBS  στη Λάρισα κ. Μαριάνθη Κατσίκα, η οποία φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΗΧΟΥ 91 ''Δεν Έχουν Το Θεό Τους'' με τους Βαγγέλη Βουλάγκα και Βαγγέλη Ρωμανό, υπάρχουν 12 μεταπτυχιακά προγράμματα επιχειρησιακής κατεύθυνσης.

 

Επίσης τα Bachelors είναι τα εξής:  

 

- Διοίκηση Επιχειρήσεων

- Τουριστικό Μάνατζμεντ

- Μάρκετινγκ

- Μάρκετινγκ, Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις

- Λογιστική και Χρηματοοικονομική

Ετικέτες ICBS    πτυχιο    σπουδές    Λάρισα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαICBS: Γίνε Πτυχιούχος Χωρις Να Αφήσεις Τη Λάρισα - Οι Τίτλοι Σπουδών Αναγνωρίζονται Ως Πλήρως Ισοδύναμοι Με Τους Τίτλους Πτυχιούχων Ελληνικών Πανεπιστημίων Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων