Τεταρτη 24 Σεπτεμβριου 2014

Μυρτώ, Μυρσίνη, Περσεφόνη, Θέκλα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Σκοπιανός Άναψε "Φωτιές" Στην Παραλία Των Νέων Πόρων... Φώναζε Από Μικροφώνου Ότι Είναι Από Την «Μακεδονία»!

Ιουλ 22
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Λίγο ακόμα και θα 'χαμε... διπλωματικό επεισόδιο στους Νέους Πόρους με Σκοπιανό να επιμένει και να φωνάζει από μικροφώνου ότι είναι απ' την..."Μακεδονία"!

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στην παραλία των Νέων Πόρων και συγκεκριμένα στο beach bar "VENUS", εκεί όπου ο ΗΧΟΣ 91 διοργάνωσε ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι για τους Λαρισαίους (και όχι μόνο!) ακροατές του και τους λουόμενους στο εν λόγω beach bar. Οι ξαπλώστρες και το μπαρ είχαν γεμίσει ασφυκτικά από νωρίς το μεσημέρι. Κάποια στιγμή και ενώ ήταν σε εξέλιξη το πάρτι με τους παραγωγούς του ραδιοφώνου να συνομιλούν με τον κόσμο, ένας απ' αυτούς που κλήθηκαν να μιλήσουν στο μικρόφωνο πέταξε την... τορπίλη του και άναψε φωτιές στην πλαζ.

Στην ερώτηση "από που είσαι;", η απάντηση του στα αγγλικά ήταν "Μακεδονία"! Σοκ! Γύρισαν πολλά κεφάλια για να δουν ποιος το 'πε. Η απάντηση άμεση. Αρχικά με ένα ψυχρό χαμόγελο στο στόμα η παραγωγός του απάντησε ορθά κοφτά "FYROM!" αλλά αυτός εκεί, επέμενε. "Macedonia"! "FYROM" ξανά και εμφανώς ενοχλημένη η... πατριώτισσα, "Νο, Μacedonia" αυτός. Το χαβά του! "FYROM!!!" του το ξέκοψε η κοπέλα που άρπαξε το μικρόφωνο "φουντωμένη" και απομακρύνθηκε. Αλλά ήδη ο άνδρας από τα Σκόπια με την προκλητική του στάση είχε "μπριζώσει" πολύ κόσμο στις ξαπλώστρες. Άγγιξε ευαίσθητες χορδές αυτό το "Μακεδονία", αρκετοί ήταν αυτοί που του έριξαν άγριες ματιές ενώ κάποιοι -λιγότερο ψύχραιμοι- μέχρι που ήταν έτοιμοι να σηκωθούν για καυγά.

Το θερμό επεισόδιο το γλιτώσαμε κυριολεκτικά στο τσακ, κυρίως χάρη στη ψυχραιμία και τη μαεστρία των ραδιοφωνικών παραγωγών του ΗΧΟΥ 91 που κατάφεραν να ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα και να αλλάξουν... θέμα! Διαφορετικά, αν ξέφευγαν τα πράγματα, μπορεί από (δικαιολογημένη) αγανάκτηση να γινόταν καμιά χαζομάρα στην παραλία και σήμερα να είχαμε άλλα... Ευκαιρία ψάχνουν άλλωστε τα ξένα ΜΜΕ για "πόλεμο λάσπης" στην Ελλάδα, μια χαρά θα τους καθόταν έστω και ένα μικρό και... εν βρασμώ ψυχής επεισόδιο για να γράφουν μετά όλοι για τους "εθνικιστές Έλληνες που επιτέθηκαν σε δύσμοιρο τουρίστα από την... Μακεδονία"!

Ετικέτες Νέοι Πόροι    παραλία    σκοπιανος    μικροφωνο   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014 09:05

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ποια Εναλλακτική Λύση Για Την Ελληνική Οικονομία; (Άρθρο Του Φίλιππου Σαχινίδη, Βουλευτή ΠΑΣΟΚ - Πρ. Υπουργού Οικονομικών στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ")
Η ΚΝΕ, Η Άρση Βαρών Και Το Μοντέλο Της ΕΣΣΔ Του Πέτρου Κρίκη, μέλους του τμ. Φ.Α.& Αθλητισμού της Κ.Ε. του ΚΚΕ…
''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΣκοπιανός Άναψε "Φωτιές" Στην Παραλία Των Νέων Πόρων... Φώναζε Από Μικροφώνου Ότι Είναι Από Την «Μακεδονία»! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων