Σαββατο 12 Ιουλιου 2014

Βερονίκη, Βέρα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Συνεχίζουν Τον Αγώνα Τους Ενάντια Στην Αξιολόγηση Οι Εκπαιδευτικοί - Στάσεις Εργασίας Δευτέρα 23 Και Τρίτη 24 Ιουνίου

Ιουν 18
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στάσεις εργασίας των εκπαιδευτικών έχουν προκηρύξει για την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη ΟΛΜΕ και ΕΛΜΕ.

Δείτε τι λέει η ΟΛΜΕ:

"Το ΥΠΑΙΘ και το ΙΕΠ προχωρούν με γοργούς ρυθμούς στην προώθηση της αξιολόγησης του εκπαιδευτικού. Ήδη έχουν προγραμματιστεί από το ΙΕΠ σεμινάρια επιμόρφωσης διευθυντών σχολείων σε πολλές περιοχές της χώρας.
 Καλούμε τις ΕΛΜΕ να οργανώσουν την παρέμβασή τους ενάντια στα σεμινάρια αυτά προκηρύσσοντας κινητοποιήσεις, στάσεις εργασίας και κάθε άλλη συλλογική κινητοποίηση.
 Καλούμε ιδιαίτερα τους διευθυντές των σχολείων να μην ενδώσουν στις εντολές του ΥΠΑΙΘ, να μην γίνουν τα εκτελεστικά όργανα μιας πολιτικής που κατηγοριοποιεί σχολεία και εκπαιδευτικούς και ανοίγει το δρόμο για την επόμενη κινητικότητα και τις απολύσεις.
            Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ κηρύσσει 3ωρες στάσεις εργασίας (11 – 2 μ.μ.) συμπληρωματικές στις στάσεις εργασίας που έχει κηρύξει η ΕΛΜΕ Λάρισας για τη συμμετοχή στην κινητοποίηση για το μπλοκάρισμα των σεμιναρίων που οργανώνονται στις παρακάτω ημερομηνίες :

    Δευτέρα 23/6 και Τρίτη 24/6."

Και η ανακοίνωση από την ΕΛΜΕ Λάρισας:

"Προκηρύσσουμε τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας την Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014 και την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014, τις τρεις πρώτες ώρες του πρωινού προγράμματος των σχολείων, 8:00πμ.– 11:00πμ, συμπληρωματικά με την τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η ΟΛΜΕ για τις ίδιες μέρες, (11:00 πμ – 14:00 μμ), για τη συμμετοχή στην κινητοποίηση για τη ματαίωση των σεμιναρίων που οργανώνονται στις παρακάτω ημερομηνίες, στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας."

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
"Ζητείται Σοσιαλδημοκρατία - Η Κεντροαριστερά Δεν Μπορεί Να Υπάρξει Χωρίς Κοινή Ιδεολογική Ταυτότητα" Των Φίλιππου Σαχινίδη, βουλευτής Λάρισας ΠΑΣΟΚ-πρώην Υπουργός και Γιώργου Σιακαντάρη, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας…
Η Άλωση Της Πόλης Και Οι Σαρακατσάνοι Του Στυλιανού Παν. Σούρλα (Δικηγόρος Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. τ. Πρόεδρος Συνδέσμου…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΣυνεχίζουν Τον Αγώνα Τους Ενάντια Στην Αξιολόγηση Οι Εκπαιδευτικοί - Στάσεις Εργασίας Δευτέρα 23 Και Τρίτη 24 Ιουνίου Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων