Σαββατο 12 Ιουλιου 2014

Βερονίκη, Βέρα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων ΓΕΛ Και ΕΠΑΛ 2014

Ιουν 18
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας ανακοινώνεται   ότι οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται

να υποβάλουν Μ.Δ. θα απευθυνθούν στο Λύκειότουςαπό την Τετάρτη 18 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password ).

Aπό την Tρίτη 24-6-2014 έως και την Παρασκευή 14-7-2014, οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr και να υποβάλουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ.)

 Εκεί μπορούν να βρουν τον αριθμό εισακτέων, βάσεις παλιότερων ετών, συχνές ερωτήσεις, το έντυπο Μ.Δ. με τις οδηγίες του και φυσικά το ηλεκτρονικό Μ.Δ.

Aπό τις 24-6-2014, οι υποψήφιοι δεν θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το Μ.Δ., αλλά μόνο να το επεξεργαστούν και να κάνουν Προσωρινή Αποθήκευση, ώστε, αφού εξοικειωθούν με την εφαρμογή, μετά την ανακοίνωση των βαθμών να  μπορούν και να οριστικοποιήσουν το Μ.Δ.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μ.Δ.

Με την είσοδο στο ηλεκτρονικό Μ.Δ., βλέπουν προσυμπληρωμένα τα στοιχεία τους,  τα τμήματα ταξινομημένα ανά πεδίο (για τους υποψηφίους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄) ή ανά τομέα (για τους υποψηφίους ΕΠΑΛ-Α΄). Αφού κάνουν μια πρώτη επιλογή με κάποιες προτιμήσεις, αρχικά πρέπει να επιλέξουν Προσωρινή Αποθήκευση. Αυτή τη διαδικασία της Προσωρινής Αποθήκευσης μπορούν να την κάνουν όσες φορές θέλουν, μέχρι να νιώσουν έτοιμοι. Στην τελική τους επίσκεψη, θα περάσουν πάλι όλα τα πρώτα βήματα, αν θέλουν θα αλλάξουν πάλι κάποιες προτιμήσεις τους και θα φτάσουν στο τελικό βήμα της Οριστικοποίησης.

Μετά την Οριστικοποίηση, που πρέπει να γίνει μέσα στην προθεσμία ,οι υποψήφιοι δεν μπορούν να αλλάξουν το Μ.Δ. Με την Οριστικοποίηση το Μ.Δ. αποκτά πλέον αριθμό πρωτοκόλλου (πάνω δεξιά στη σελίδα) και πρέπει αυτό το οριστικοποιημένο Μ.Δ. να το εκτυπώσουν ή/και να το αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους. Σε όλες τις ανωτέρω διαδικασίες, η ηλεκτρονική εφαρμογή με έναφιλικό στο χρήστη περιβάλλον, δίνει συνέχεια οδηγίες για τα βήματα του υποψηφίου.

 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης ν. Λάρισας  http://dide.lar.sch.gr

Ετικέτες μηχανογραφικά δελτία    ΓΕΛ    ΕΠΑΛ   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
"Ζητείται Σοσιαλδημοκρατία - Η Κεντροαριστερά Δεν Μπορεί Να Υπάρξει Χωρίς Κοινή Ιδεολογική Ταυτότητα" Των Φίλιππου Σαχινίδη, βουλευτής Λάρισας ΠΑΣΟΚ-πρώην Υπουργός και Γιώργου Σιακαντάρη, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας…
Η Άλωση Της Πόλης Και Οι Σαρακατσάνοι Του Στυλιανού Παν. Σούρλα (Δικηγόρος Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. τ. Πρόεδρος Συνδέσμου…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΥποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων ΓΕΛ Και ΕΠΑΛ 2014 Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων