Παρασκευη 23 Μαϊου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Αυτή Είναι Η Μόνη Ελπίδα Για Τον Τσιλιμίγκα...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τι πρέπει να κάνει απαραιτήτως ο Νίκος Τσιλιμίγκας αν θέλει να εξαντλήσει τις όποιες, απειροελάχιστες, ελπίδες έχει για το τεράστιο... "θαύμα"!

Σίγουρα για τον γνωστό και αγαπητό καρδιολόγο είναι επιτυχία ότι προσπέρασε την βουλευτίνα Ηρώ Διώτη και τον "αεράτο" στις δημοσκοπήσεις ΣΥΡΙΖΑ, καταλαμβάνοντας ως ανεξάρτητος (λέμε τώρα!) υποψήφιος τη 2η θέση. Η διαφορά όμως των 25 μονάδων και των 110.000 περίπου ψηφοφόρων σ' όλη τη Θεσσαλία από τον Κώστα Αγοραστό, είναι χαώδης... Και μπορεί η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης του Ευαγγελία Λιακούλη να δηλώνει πως από σήμερα οι εκλογές ξεκινούν από την αρχή ("από μηδενική βάση" λέει η Λίτσα και το βροντοφωνάζει, προφανώς μπας και το πιστέψει και η ίδια...), ωστόσο τα ποσοστά είναι αμείλικτα: που να πάει με το 17,30% ο Τσιλιμίγκας όταν ο Κώστας Αγοραστός έχει το θεόρατο 42,88%; Εδώ στη γενέτειρα του τα Τρίκαλα παίρνει μόλις 13%! Και ας τους έλεγε εκεί προεκλογικά διάφορα περί πρωτεύουσας της Θεσσαλίας... Στη Μαγνησία πάλι ο αντίπαλος του νυν περιφερειάρχη συγκέντρωσε 13,86% ενώ στην Καρδίτσα πάει ελαφρώς καλύτερα με... 14,22%! Την ίδια ώρα ο υποψήφιος της ΝΔ "γαζώνει" (ελέω Μιχαλάκη) στα Τρίκαλα με 53,17%, πάει σούπερ στην Καρδίτσα με 45,59% ενώ μόνο στη Μαγνησία εμφανίζει το "μικρό" 36,21%. Τι μας μένει; Ο νομός Λάρισας όπου μπορεί για τα δεδομένα του συνδυασμού ο γιατρός να πήγε εξαιρετικά με ποσοστό 23,03% χάρη στην αγάπη που του τρέφουν... ασθενείς και συγγενείς αυτών αλλά πάλι, στην καλύτερη περιφερειακή ενότητα του Τσιλιμίγκα και ο Αγοραστός τον ρίχνει "στο κεφάλι" 16,5 ολόκληρες μονάδες (39,64%)!

Αν έχει μία ελπίδα ο "εναλλακτικός" υποψήφιος περιφερειάρχης Νίκος Τσιλιμίγκας, αυτή είναι η εξής: μέχρι την ερχόμενη Κυριακή να μην ξαναπατήσει το πόδι του στη Λάρισα! Να πάρει το βαλιτσάκι του και να τρέχει από Τρίκαλα Καρδίτσα και από εκεί στο Βόλο. Και πάλι από την αρχή η ίδια διαδρομή, μήπως και καταφέρει να πείσει λίγο παραπάνω για την υποψηφιότητα του και τους υπόλοιπους, πέραν των Λαρισαίων, Θεσσαλούς. Με τέτοια ποσοστά στην υπόλοιπη Θεσσαλία, όχι δεν πάει πουθενά... Να μην κάνουν αυτός και η Λιακουλή ούτε όνειρα! Όπως και να 'χει, για να γίνει ανατροπή έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μετά την 1η Κυριακή, θα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα... Ή μάλλον ο ψηφοφόρος!

Δείτε τα αποτελέσματα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας:

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014 17:21

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

filippou
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Υποσιτισμένος Ιστορικά Ο Κ. Θεόδωρος Πάγκαλος" Του Γιώργου Παναγιωτάκη, Συγγραφέα - Ιστορικού Ερευνητή
Ανεργία Και Αγροτικά Προβλήματα Στο Δήμο Λαρισαίων Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός – Ουρολόγος Και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Νέα Λάρισα…
Τι Θα Μπορούσε Να Κάνει Ο Δήμος Λαρισαίων Για Την Ανεργία; Από Την Λία Γκουντρουμπή - Θώμου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Λάρισας με τη…
Η Δίκη Του Ιησού Του Στυλιανού Σούρλα (Δικηγόρος, Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.)
''Το Οραμά Μας Για Την Θεσσαλία...'' Του Μπάμπη Παπασπύρου
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΑυτή Είναι Η Μόνη Ελπίδα Για Τον Τσιλιμίγκα... Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων