Τεταρτη 28 Μαϊου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

11.30: Τζανακούλης: «Μου Έσκαψαν Τον Λάκκο» - «Δύσκολο Να Ανατραπεί Η Κατάσταση» Δήλωσε Ο Δήμαρχος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ουσιαστικά παραδέχτηκε την ήττα του ο Κώστας Τζανακούλης, καθώς πριν από λίγη ώρα προέβη σε δηλώσεις και λέγοντας ότι πλέον είναι δύσκολο

να ανατραπεί το σκηνικό που δείχνει στον β΄ γύρο Καλογιάννη και Καραλαριώτου. Επιπλέον κατηγόρησε παλιούς του συνεργάτες ότι του έσκαψαν τον λάκκο. Άτομα που προχώρησαν, όπως είπε σε άλλες παρατάξεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τζανακούλη:

«Επειδή εμείς παίρνουμε πιο γρήγορα τα αποτελέσματα, σε σύνολο 40 % των εκλογικών τμημάτων δείχνουν πως προηγείται 3,5 μονάδες από εμάς η κ. Καραλαριώτου και 3 μονάδες ο κ. Καλογιάννης. Αυτοί που ξέρουν από εκλογικές αναμετρήσεις γνωρίζουν πως δύσκολα θα ανατραπεί η κατάσταση. Συγχαρητήρια σε όλους που έδωσαν τον εκλογικό αγώνα, ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που έδωσαν αυτόν τον τίμιο αγώνα.

Συγχαρητήρια στους συνυποψηφίους μου. Χρωστάω ευγνωμοσύνη στους Λαρισαίους και όσους μας ψήφισαν και σε αυτή την αναμέτρηση. Ο αγώνας ήταν άνισος, εμείς κρατήσαμε τον πολιτικό πολιτισμό, άλλοι όμως δεν το έκαναν και κάποιοι με είχαν στόχο.

Οι μετρήσεις έδειχναν μέχρι τα μέσα της εβδομάδας πως ήμασταν πρώτοι, τις τελευταίες 4 μέρες άλλαξε το σκηνικό και θα κοιτάξουμε να δούμε τι έφταιξε. Δεν πριμέναμε τέτοια ανατροπή.

Η παράταξη μας θα είναι εδώ και εγώ επίσης, όσο χρειαστεί.

Να δούμε βέβαια και τις τελικές μονομαχίες. Αύριο βράδυ εμείς  έχουμε μια συγκέντρωση και θα καλέσω όλους τους υποψηφίους μας και τους 177 και θα αποφασίσουμε τι θα γίνει.
Πάντως με κατηγόρισαν ότι ήμουν συγκεντρωτικός, όμως αυτό ήταν το λάθος μου ότι δεν ήμουν όσο συγκεντρωτικός θα έπρεπε, διότι κάποιοι πρώην συνεργάτες μου, μου έσκαψαν τον λάκκο. Αυτοί που πήγαν σε άλλες παρατάξεις. Ενήργησαν σε πολλές περιπτώσεις χωρίς να με ενημερώσουν. Διόριζαν άτομα και εγώ δεν το ήξερα, τους εμπιστεύτηκα και εκμεταλλεύτηκαν την εμπιστοσύνη που τους έδειξα.

Δεν μετανιώνω που ήμουν υποψήφιος για 5η φορά. Δεν θα κατέβω ξανά για δήμαρχος, αλλά η παράταξη παραμένει ζωντανή, θα δούμε για τον διάδοχο.

Όσο για τα οικονομικά δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Θα πληρώσουν πάντως όσοι προσπάθησαν αν μας σπιλώσουν. Θα κινηθεί αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας και θα «κυνηγήσει» τους συκοφάντες. Δεν έγιναν παρανομίες και καταχρήσεις ποτέ. Κάναμε έναν δήμο μεγάλο και εύρωστο, που είναι παράδειγμα για πολλούς δήμους».

Ετικέτες Τζανακούλης    δηλώσεις    εκλογες   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Μαΐου 2014 23:47

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

football
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

filippou
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Άλωση Της Πόλης Και Οι Σαρακατσάνοι Του Στυλιανού Παν. Σούρλα (Δικηγόρος Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. τ. Πρόεδρος Συνδέσμου…
Ωράια Η Πλάκα, Αλλά Όχι Με Την Χώρα Το βασικό σύνθημα από το τηλεοπτικό σποτ της ΟΝΝΕΔ για τις Ευρωεκλογές,…
"Υποσιτισμένος Ιστορικά Ο Κ. Θεόδωρος Πάγκαλος" Του Γιώργου Παναγιωτάκη, Συγγραφέα - Ιστορικού Ερευνητή
Ανεργία Και Αγροτικά Προβλήματα Στο Δήμο Λαρισαίων Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός – Ουρολόγος Και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Νέα Λάρισα…
Τι Θα Μπορούσε Να Κάνει Ο Δήμος Λαρισαίων Για Την Ανεργία; Από Την Λία Γκουντρουμπή - Θώμου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Λάρισας με τη…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα11.30: Τζανακούλης: «Μου Έσκαψαν Τον Λάκκο» - «Δύσκολο Να Ανατραπεί Η Κατάσταση» Δήλωσε Ο Δήμαρχος Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων