Δευτερα 19 Μαϊου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

«Εμείς Είμαστε Οι Πρώτοι…» - Ο Ντίνος Διαμάντος Στον ΗΧΟ 91 Έριξε Αιχμηρά Βέλη Σε Ρένα, Τζανακούλη Και Καλογιάννη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Πολύ καυστικός, εξαπολύοντας βολές κατά πάντων ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της Νέας Λάρισας κ. Ντίνος Διαμάντος,

φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής και την εκπομπή «Δεν έχουν τον Θεό Τους» με τους Βαγγέλη Βουλάγκα και Βαγγέλη Ρωμανό.

 

Ο κ. Διαμάντος στόχευσε τα …βέλη του ειδικά σε Τζανακούλη, Καραλαριώτου και Καλογιάννη, ενώ δήλωσε σίγουρος για την πρωτιά του στις δημοτικές εκλογές. 

 

Το Κλίμα Και Οι Δημοσκοπήσεις

«Είμαι αισιόδοξος, και έχω και την πίστη ότι όλα θα πάνε καλά. Οι δημοσκοπήσεις γίνονται με χαμηλά δεδομένα και κριτήρια, ο καθένας βγάζει όποιον θέλει πρώτο. Αυτοί που έχουν πανικό τις βγάζουν τις δημοσκοπήσεις και επιλέγουν και αντιπάλους. Παίρνουν τηλέφωνα ανώνυμα και ρωτάνε ποιον προτιμάτε για δήμαρχος και τους ρωτάνε πάντα χωρίς να υπάρχει το όνομα του Διαμάντου μέσα, όταν ο κόσμος τους λέει το όνομα Διαμάντος τους κλείνουν το τηλέφωνο. Θα ζητήσω άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να βγουν στη φόρα αυτά τα ονόματα.

Εμείς είμαστε πρώτοι με την αίσθηση που εισπράττουμε με την απαίτηση για αλλαγή».

 

Για Το πώς Ψηφίζει Ο Κόσμος

«Κάποιοι λόγω του συστήματος μπορεί να επιλέξουν την πρώτη Κυριακή κάποιο δικό τους άτομο, όμως εμείς λέμε αυτό που δεν έγινε νόμος, επιλέξτε ποιον θέλετε για δήμαρχο και μετά μέσα στους συνδυασμούς τα άτομα που θεωρείτε ικανά. Άρα ψηφίζουμε την πρώτη Κυριακή σαν να είναι η δεύτερη».

 

Βολές Κατά Καλογιάννη

«Δεν θα συνεχίσω την στάση του Καλογιάννη μια συνένοχη στάση. Μακάρι να έκανε την πολιτική του Λαμπρούλη της δεκαετίας του ’80. Καταγγείλει 4 εργολάβους προνομιακούς και μέχρι σήμερα δεν μας λέει τι εννοούσε, έχει κληθεί από τον εισαγγελέα βέβαια, να μας πει., αλλά δημόσια δεν μας λέει τίποτα. Ήταν ένας άσφαιρος αντιπολιτευτής ο κ. Καλογιάννης τόσα χρόνια. Και η Καραλαριώτου και ο Καλογιάννης και ο Νασιώκας δεν ήρθαν στο δεύτερο debate, φοβήθηκαν, μάλλον.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν εκφράζεται ο κ. Καλογιάννης, προσωπικά πρέπει να έχει μεγάλη δυσκολία. Ο Καλογιάννης εγκατέλειψε την δημοτική αρχή του κ. Λαμπρούλη πριν χρόνια, τώρα στηρίζεται από ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγους, τότε έλεγε άλλα τώρα λέει άλλα. Αυτή η μετάλλαξη του, άλλαξε τη θέση του, δεν απαντάει. Λέει ότι είναι ακομμάτιστος, αλλά δεν έκανε ρούπι χωρίς να πάρει το ΟΚ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ζητούσε και το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, και ζητούσε να αδειάσουν τον Γ. Σάπκα και να δώσουν το χρίσμα σε αυτόν. Μην τρελαθούμε εντελώς, ο καθένας έχει μία ιστορία…Δεν έγινε ξαφνικά ανεξάρτητος». 

 

Επίθεση Στην Καραλαριώτου

«Η κ. Καραλαριώτου, είπε για μένα για το 2009, να κοιτάει τα δικά της, επιχείρησε 2 φορές να είναι βουλευτές και την έκοψαν δύο φορές, η Ρένα, είπε ο κ. Τζανακούλης ήταν δικό του κορίτσι, πριν ήταν δικό μου κορίτσι, Εγώ την έβγαλα από την αφάνειά της και μετά έγινε το κορίτσι του κ. Κατσαρού. Οι κρεμασμένοι δεν μιλούν για σχοινί. Εγώ το 2009 βγήκα για λίγες μέρες ως υποψήφιος για λόγους της παράταξης. Όσο για το 2010, εγώ εδώ μεγάλωσα και γεννήθηκα, αυτή ούτε εδώ γεννήθηκε ούτε μεγάλωσε εδώ, πριν 2 μήνες έφερε εδώ τα δικαιώματα της. Δεν μπορεί να λέει αυτή για μένα. Έχει δικαίωμα να διεκδικεί την ψήφο, δέχομαι ότι έχει διάθεση να βοηθήσει, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι αναξιοπρεπή να τα λέει απέναντί μου». 

 

 

Για Την Προεκλογική Του Καμπάνια

«Το μήνυμα έχει φτάσει παντού είναι μεγάλη η ανταπόκριση που υπάρχει για μας, θέλουμε να πείσουμε και ακόμη περισσότερο, δεν σταματάμε να δουλεύουμε…». 

 

Για Τα Χωριά

«Τα χωριά πρέπει να πάρουν αυτά που τους αξίζει. Με ένα σύστημα διαύγειας, κάθε λεπτό θα μπορεί ο καθένας να μπαίνει στο δήμο και να βλέπει τι γίνεται με τα χρήματα και πως αξιοποιούνται».

 

Για Τα Όσα Τον Κατηγορούν Ότι Τάζει…

«Είναι συγκεκριμένες οι αρμοδιότητες του δήμου και δεν έχουν ασκηθεί σε μεγάλο βαθμό. Π.χ. η υγεία, οι ανασφάλιστοι. Μιλήσαμε για κέντρα υγείας και αστικά ιατρεία, κέντρα δημιουργικής ενασχόλησης παιδιών. Είδα όλες τις αναθέσεις να τις ψηφίζει η κ. Καραλαριώτου, όπως και ο κ. Τζανακούλης δεν αντιστάθηκαν σε κυβερνητικές πολιτικές. Οι κομματικοί εναγκαλισμοί πρέπει να τελειώσουν. 

Εγώ θα πω ότι θα μειώσουμε, αλλά τεκμηριώνω; Θα διεκδικήσουμε τα χρήματα που δεν διεκδικεί ο κ. Τζανακούλης. Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα από το ΕΣΠΑ, ο δήμαρχος δεν το κάνει όσο θα μπορούσε. 

Υπάρχουν 17 προγράμματα δράσεις για να διεκδικήσει κάποιος δήμος για πρωτογενή τομέα, για επιχειρηματικότητα, αναπλάσεις, αθλητισμό, κοινωνικές δομές και την εργασία. Δεν πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στην κεντρική κυβέρνηση, μπορεί να κάνει πολλά ο δήμος. 

Θα δημιουργήσουμε δίκτυο Οικολογικών Γεωργικών Σχολείων στα χωριά μας. 

 

Εμείς λέμε αντί να κάνει κάποιος like, να μας υποδείξει το πρόβλημα.

 

 

Που θα Βρει τα Χρήματα

«Έχουμε έτοιμο το σχέδιο να κάνουμε ένα γραφείο για να διαχειριζόμαστε τα ευρωπαϊκά προγράμματα. Ήρθε η ώρα να γίνουμε μάγκες και εμείς, άλλοι δήμοι, όπως ο δήμος Φαρσάλων, δηλαδή γιατί το κάνουν; 

 

Κάνουν π.χ. στο Κουλούρι ΚΑΠΗ, όταν οι ίδιοι οι κάτοικοι μας λένε, ότι δεν το χρειαζόταν, αυτά είναι δαπάνες που δεν έπρεπε να γίνουν έπρεπε αλλού να αξιοποιηθούν τα χρήματα αυτά».

 

 

Για Την Επίθεση Του Στον Τζανακούλη

«Δεν είναι προσωπική επίθεση αυτή… Όποιος μπαίνει στα κοινά, πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης πως μπαίνει στο αξίωμα και πως βγαίνει. Δεν πρέπει να το παίρνει κάποιος προσωπικά. Εγώ δεν έχω διακρίνει τίποτα, δεν είμαι εισαγγελέας εγώ, Αλλά όταν γίνουμε εμείς δημοτική αρχή πρέπει να ξέρω τι αρχή θα αναλάβω. Ελπίζω να μην βρω σκελετούς στην ντουλάπα. Δεν λέω ότι είναι ένοχος ο κ. Τζανακούλης, αλλά όταν εγώ γίνω δήμαρχος θα ξέρετε την οικονομική κατάστασης την δική μου και της οικογενείας μου».

 

 

Για Την Κεντρική Συγκέντρωση Το Βράδυ

«Το βράδυ θα αφιερώσουμε ένα λεπτό σε κάθε συνυποψήφιο, μόνο, ο κόσμος τους έχει κρίνει άλλωστε. Θα αναλύσουμε όλα όσα προτείνουμε και την επόμενη μέρα θα κάνουμε πράξη. Θα υπάρξουν άνθρωποι πέρα από τους υποψηφίους μας που μας στηρίζουν και θα πιστοποιήσουν πως ότι λέμε μπορούν να γίνουν. Ο ένας, είναι άνθρωπος από τις Βρυξέλλες. 

Θα υπάρξουν και πολιτιστικά δρώμενα». 

 

Γιατί Να Τον Ψηφίσουν…

«Μου έδωσε πολλά η Λάρισα και θέλω να τα δώσω πίσω… Το γουστάρω αυτό που κάνω γι’ αυτό και δεν κουράζομαι». 

 

 

 

 

 

 

 

Ετικέτες Διαμάντος    εκλογες    ΗΧΟΣ 91   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014 15:19

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

filippou
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Υποσιτισμένος Ιστορικά Ο Κ. Θεόδωρος Πάγκαλος" Του Γιώργου Παναγιωτάκη, Συγγραφέα - Ιστορικού Ερευνητή
Ανεργία Και Αγροτικά Προβλήματα Στο Δήμο Λαρισαίων Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός – Ουρολόγος Και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Νέα Λάρισα…
Τι Θα Μπορούσε Να Κάνει Ο Δήμος Λαρισαίων Για Την Ανεργία; Από Την Λία Γκουντρουμπή - Θώμου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Λάρισας με τη…
Η Δίκη Του Ιησού Του Στυλιανού Σούρλα (Δικηγόρος, Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.)
''Το Οραμά Μας Για Την Θεσσαλία...'' Του Μπάμπη Παπασπύρου
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα«Εμείς Είμαστε Οι Πρώτοι…» - Ο Ντίνος Διαμάντος Στον ΗΧΟ 91 Έριξε Αιχμηρά Βέλη Σε Ρένα, Τζανακούλη Και Καλογιάννη Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων