Παρασκευη 16 Μαϊου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Τρεχαντήρι Ο Κώστας Τζανακούλης! «Αφουγκραζόμαστε Το Σφυγμό Της Κοινωνίας»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε Μητρόπολη, Πυροσβεστική και Φυλακές ο Κ. Τζανακούλης - Περιοδεία στο Εμπορικό Κέντρο

Με το Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνάτιο συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Λάρισα Πόλη του Αύριο» κ. Κ. Τζανακούλης.
Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, αποτέλεσμα των άριστων σχέσεων του Δημάρχου με τον Μητροπολίτη, αλλά και της μακροχρόνιας συνεργασίας των δύο πλευρών, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κορυφωθεί με τη διοργάνωση των συσσιτίων που υποστηρίζουν καθημερινά  εκατοντάδες ανθρώπους ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Ο κ. Ιγνάτιος ευχήθηκε στο Δήμαρχο καλή επιτυχία στην εκλογική μάχη και οι δυο τους δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση και τη διεύρυνση της παραγωγικής τους συνεργασίας και στο μέλλον.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τη διοίκηση και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, με τους οποίους είχε μια αρκετά παραγωγική συνεργασία, με αναφορά στα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, κυρίως για την πρόληψη των πυρκαγιών κατά τους θερινούς μήνες, αλλά και για τα ζητήματα κυκλοφοριακής συνείδησης  που ενδεχομένως να εμποδίζουν μερικές φορές το έργο της πυροσβεστικής. Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για την μακροχρόνια και ουσιαστική συνεργασία και εισέπραξε ευχές για καλή επιτυχία στις εκλογές.

Στη συνέχεια ο κ. Τζανακούλης επισκέφθηκε τις Δικαστικές Φυλακές Λάρισας, όπου συναντήθηκε με τη διεύθυνση και το προσωπικό της εξωτερικής φρουράς. Ο κ. Τζανακούλης τόνισε ότι όλα αυτά τα χρόνια η δημοτική αρχή είναι στο πλευρό  τους και ανταποκρίνεται στα αιτήματα τους. Είπε ακόμα ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του συμμερίζονται απόλυτα τα αυξημένα προβλήματα που παρουσιάζονται στο σωφρονιστικό σύστημα της χώρας και καταβάλλουν  προσπάθειες για την αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων άπτονται της αρμοδιότητας του Δήμου.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος περιόδευσε στο εμπορικό κέντρο της Λάρισας, όπου συναντήθηκε με εμπόρους και καταναλωτές, συζητώντας διάφορα ζητήματα κοινού ένδιαφέροντος

Ετικέτες Τζανακούλης    Περιοδεία   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014 22:21

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

kotakou
marios
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΤρεχαντήρι Ο Κώστας Τζανακούλης! «Αφουγκραζόμαστε Το Σφυγμό Της Κοινωνίας» Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων