Πεμπτη 15 Μαϊου 2014

Αχιλλέας, Αχίλλιος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

«Οι 9 Στους 10 Θέλουν Τζανακούλη» - Υπεραισιόδοξος Εμφανίστηκε Ο Θ. Μαμάκος Στον ΗΧΟ 91

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Τζανακούλη Θανάσης Μαμάκος, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στον

ΗΧΟ 91 και την εκπομπή "Δεν Έχουν Τον Θεό Τους" με τον Βαγγέλη Βουλάγκα και τον Βαγγέλη Ρωμανό.

Ο κ. Μαμάκος εξήγησε τι γίνεται στα οικονομικά του δήμου και ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει καμία μαύρη τρύπα, αλλά όλα αυτά ακούγονται προς εντυπωσιασμό…

 

Ποια Τα Μηνύματα Του Κόσμου

«Εισπράττουμε θετικές γνώμες για το πρόσωπο του δημάρχου αρχικά και μετά και για μας. Οι θετικές γνώμες, και αυτό δεν το περίμενα, είναι πάρα πολλές και αυτό μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε.  Οι 9-10 λένε θετικά πράγματα Για τον Τζανακούλη. Με εξέπληξε θετικά η αποδοχή του κόσμου λοιπόν…».

 

Για Τον Τζανακούλη…

«Ο Τζανακούλης αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και όταν αγαπάς αυτό που κάνεις δεν σε πτοεί και δεν σε κουράζει. Όλο το 24ωρο σκέφτεται το δήμο Λαρισαίων. Με έχει εντυπωσιάσει αυτό το πράγμα, του δίνει ζωή αυτό, και κερδισμένη με όλα αυτά βγαίνει η πόλη και οι δημότες. Το ότι εκλέγεται 4 τετραετίες και πάει για την 5η δεν είναι τυχαίο,  πιστεύω ο κόσμος έχει κριτήριο και γνώση να επιλέξει σωστά».

 

Για Το Ότι Ακούστηκε Το Όνομά Του Για Διάδοχος Του Τζανακούλη

«Ο δήμαρχος είχε στο μυαλό του ότι θα κατέβαινε. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ, με έχει ορίσει και αναπληρωτή του όταν λείπει, αλλά δεν έγινε καμιά κουβέντα. Η Λάρισα έχει δήμαρχο τον Κ. Τζανακούλη και θα έχει ξανά δήμαρχο τον Τζανακούλη. Ο δήμαρχος είναι σοφός και θα επιλέξει σοφά. Όσο για το αν είπε ότι δεν βρήκε άξιο αντικαταστάτη του, εγώ δεν ξέρω να το είπε κάπου αυτό…».

 

Για Την Καθαριότητα

«Η Λάρισα είναι καθαρή πόλη. Σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο. Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι έχουμε πρόβλημα στο προσωπικό, πολλοί έχουν βγει στην σύνταξη. Ο Λαρισαίος πολίτης πάντως έχει τη νοοτροπία να κρατήσει καθαρή την πόλη».

 

Για Την «Μαύρη Τρύπα» Στα Οικονομικά Του Δήμου…

«Στο Δ.Σ. παρουσιάστηκε το εξής οξύμωρο, κάποιοι κύκλοι συντηρούσαν την κατάσταση περί μαύρης τρύπας, όταν έφτασε το σημείο του να γίνει η έρευνα, έκαναν τα αδύνατα δυνατά να μην γίνει αυτή η έρευνα. Ο δήμος λειτουργεί σωστά και με τους νόμους του κράτους, τα άλλα είναι όλα για εντυπώσεις. Δεν υπάρχει καμία μαύρη τρύπα.

Για την διαφάνεια που λένε κάποιοι, πληροφορώ τον κόσμο ότι όλα είναι στην διάθεση του καθενός να τα δει. 

Είμαστε στην διάθεση του καθενός που θέλει να ελέγξει. Στην διαύγεια και στην ιστοσελίδα του δήμου φαίνονται όλα. Αυτό που έγινε το 2013 ήταν απλά ένα λάθος στο σύστημα, έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι. Ο κ. Διαμάντος έκανε άλλη καταγγελία για άλλη μαύρη τρύπα, ο καθένας κρίνεται από αυτά που κάνει και λέει.

Το τελευταίο μάλιστα που είπε ο Διαμάντος για τα οικονομικά του δημάρχου ήταν ένα τέχνασμα για να κερδίσει τις εντυπώσεις…».

 

Η Κατάσταση Των Οικονομικών Του Δήμου

«Τα οικονομικά του δήμου είναι πολύ καλά δεδομένης της κατάστασης. Έχουμε εξοφλήσει όλους τους προμηθευτές, προσπαθούμε να εισπράξουμε αυτό που πρέπει, διαφορετικά θα υπάρξει πρόβλημα. 

 

Ο Στόχος Του Στις Εκλογές

«Να κερδίσει ο συνδυασμός μας με ενδιαφέρει, αν κερδίσουμε θα είναι καλή και η δική μου πορεία. Δεν με ενδιαφέρουν οι πρωτιές. Θα είμαστε στην 2η Κυριακή και θα είμαστε οι πρώτοι…».  

 

 

 

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Μαΐου 2014 11:08

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

kotakou
marios
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα«Οι 9 Στους 10 Θέλουν Τζανακούλη» - Υπεραισιόδοξος Εμφανίστηκε Ο Θ. Μαμάκος Στον ΗΧΟ 91 Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων