Πεμπτη 31 Ιουλιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Τζανακούλης: «Έγνοια Μας Οι Τοπικές Κοινότητες»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Περιοδεία στις τοπικές κοινότητες Αμυγδαλέας, Κουτσόχερου και Λουτρού πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου ο Δήμαρχος Λαρισαίων και

επικεφαλής του συνδυασμού «Λάρισα Πόλη του Αύριο» κ. Κ. Τζανακούλης, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του. 

Στη διάρκεια της περιοδείας του ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους των περιοχών και να συζητήσει μαζί τους προβλήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, καθώς και να τους εξηγήσει το σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για την αντιμετώπιση τους. 

Ο κ. Τζανακούλης τόνισε ότι από τη στιγμή που ο πρώην Δήμος Κοιλάδας συνενώθηκε με το Δήμο Λαρισαίων, ξεκίνησε για τη δημοτική αρχή ένας πραγματικός μαραθώνιος για να ξεπεραστούν οι όποιες ανισότητες και να ενισχυθούν οι υποδομές σ’ όλα τα χωριά του πρώην Δήμου. Η αποκέντρωση των δημοτικών υπηρεσιών σε κάθε περιοχή με τρόπο άμεσο και αξιόπιστο, η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, όπως η καθαριότητα και η υδροδότηση όπου υπήρχε πρόβλημα και το οικονομικό νοικοκύρεμα, ήταν οι πρώτοι στόχοι τους οποίους κατακτήσαμε – είπε ο Δήμαρχος ο οποίος τόνισε επίσης ότι στις βασικές προτεραιότητες της δημοτικής αρχής βρέθηκε επίσης η ενίσχυση των αγροτικών υποδομών. Η καταγραφή των αγροτικών γαιών, η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας και η διευθέτηση των αρδευτικών ζητημάτων ήταν τα πρώτα θέματα που αντιμετωπίστηκαν. Ο Δήμαρχος τόνισε επίσης ότι στην καινούρια θητεία ο μεγάλος στόχος είναι η πλήρης ένταξη των περιοχών στο δίκτυο του Δήμου Λαρισαίων με βελτίωση των συνθηκών ζωής σε κάθε χωριό ξεχωριστά. 

Οι κάτοικοι όλων των τοπικών κοινοτήτων αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει καθημερινή ουσιαστική προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια και καταλαβαίνουν ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί. Είμαστε καθημερινά εδώ παρόντες και εγώ και πολύ περισσότεροι οι συνεργάτες μου, μιλούμε καθημερινά με τους ανθρώπους και ακούμε προσεκτικά τα προβλήματα τους – είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος που έγινε δεκτός με ενθουσιασμό στις τοπικές κοινότητες του πρώην Δήμου Κοιλάδας.

 

Ετικέτες Τζανακούλης    χωρια   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Μαΐου 2014 12:51

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΤζανακούλης: «Έγνοια Μας Οι Τοπικές Κοινότητες» Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων