Παρασκευη 2 Μαϊου 2014

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

"Η Οδική Ασφάλεια Δεν Είναι Ουτοπία"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εκδήλωση του "Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία" για την οδική ασφάλεια

Η περιφερειακή παράταξη «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία» της ευημερίας, της αλληλεγγύης, της οικολογίας πραγματοποιεί εκδήλωση – συζήτηση με θέμα “Η Οδική Ασφάλεια δεν είναι Ουτοπία” την ερχόμενη Τρίτη 6 Μαΐου 2014 και ώρα 7μμ. στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα.
Στην εκδήλωση θα παρέμβουν οι Ηρώ Διώτη, Υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Αλέξης Μπένος, Καθηγητής Κοινωνικής Ιατρικής Α.Π.Θ., εκπρόσωπος Πανελλαδικού Συλλόγου “SOS Τροχαία Εγκλήματα” και Νίκος Ηλιού, καθηγητής Πολυτεχνείου Θεσσαλίας, Συντονιστής Παρατηρητηρίου Οδικής Ασφάλειας TEE.

«Οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές πλησιάζουν. Ζούμε στην χώρα με το μεγαλύτερο αριθμό θανάτων και τραυματισμών από τροχαία στην Ευρώπη.
Τα τροχαία δεν είναι α-τυχήματα. Δεν οφείλονται στην έλλειψη τύχης. Εγκληματικές παραλείψεις ή παραβάσεις οδηγούν σ’ αυτά. Ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης δεν είναι να μοιράζει συλλυπητήρια. Είναι να εργαστεί συστηματικά για να προλάβουμε το κακό. Υπάρχουν και οι αρμοδιότητες και οι άνθρωποι.
Ας ξεκινήσουμε από τη Θεσσαλία: Με όραμα μηδέν απώλειες από τροχαία!
Να επανασχεδιάσουμε τις πόλεις, τα χωριά και τις μετακινήσεις, με βάση τις ανάγκες των ανθρώπων και όχι των αυτοκινήτων. Για βιώσιμες πόλεις και ασφαλή μετακίνηση για όλους, αλλά ιδιαίτερα για τα παιδιά, τους πεζούς, τα ΑμεΑ, τους ποδηλάτες.
Ας πραγματοποιήσουμε μια δικιά μας πενταετία δράσης για την Οδική Ασφάλεια και το δραστικό περιορισμό των τροχαίων στην περιοχή μας. Ας γίνουμε εμείς το παράδειγμα που θα δείξει έμπρακτα πως η Αυτοδιοίκηση μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά σ’ αυτό το στόχο, ακόμα κι αν η κεντρική διοίκηση αδιαφορεί. Ας γίνουμε εμείς η αφορμή για να ξεκινήσουν παρόμοιες δράσεις σ’ όλες τις περιφέρειες της χώρας. Κανείς δεν περισσεύει σ’ αυτή την προσπάθεια, γιατί κανείς δεν περισσεύει σ’ αυτή τη ζωή».

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

kotakou
marios
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ανεργία Και Αγροτικά Προβλήματα Στο Δήμο Λαρισαίων Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός – Ουρολόγος Και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Νέα Λάρισα…
Τι Θα Μπορούσε Να Κάνει Ο Δήμος Λαρισαίων Για Την Ανεργία; Από Την Λία Γκουντρουμπή - Θώμου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Λάρισας με τη…
Η Δίκη Του Ιησού Του Στυλιανού Σούρλα (Δικηγόρος, Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.)
''Το Οραμά Μας Για Την Θεσσαλία...'' Του Μπάμπη Παπασπύρου
Σαρακατσαναίοι Και Ελληνική Επανάσταση Του Στυλιανού Σούρλα, Υποψ. Περιφερειακού Συμβούλου - Δ ι κ η γ…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα"Η Οδική Ασφάλεια Δεν Είναι Ουτοπία" Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων